Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk 2 mail geldi onda sıkıntı yok. 2. gelen mailde 24 saat içinde kargoya verilecek denilmiş.

Monday, November 25, 2013

Thank you for order.

Current Status: Ships Within 24 hours.

A final confirmation will be emailed at shipping time. Non-US customers,
    please consider time zone differences

If you have any question about your order, you may email us at
    customersupport@tronixweb.com
  • O halde sorun yok en son size sevk edildiğine dair mail gelecek ve ardından FedEx'ten de bir mail gelecek ondan sonrasında siparişinizin size ulaşmasını bekleyeceksiniz. Ben Cuma günü sipariş ettim ancak saat farkından olsa gerek Pazartesi 2. mail geldi, sizinde öyle bir durum olabilir 7 saat gerideler.
  • Bu gece mail gelir diye ümit ediyorum. Teşekkürler.

Paket yola çıkmış. Cuma günü teslimat diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 26 Kasım 2013; 23:09:56 >
  • ps4 oyun arşivleri de çok güzel gözükecek gibi mavi mavi çok tatlılar yirim ben onları
  • Kargoya verilmiş.

• ACIV ve NBA 2K14 aldım. Bugün kargolanacakmış. Bakalım ne zaman gelecek Balıkesir'e..
  • pazartesi oyun aldım yarın sabah elimde inşallah bu siteyi tavsiye eden arkadaşa teşekkürler
  • Bu siteden veya Amazon'dan ds4 ve kamera almak istiyorum ama tavsiyeniz nedir arkadaşlar?

Amazon mu daha garanti olur yoksa burası mı? 2 şer tane alacağım için toplam 4 tane kutu da büyük olur herhalde.

Amazon fiyatlarda oynama yapmaz ama gümrükte fiyatlar parça parça mı değerlendiriliyor yoksa kutunun toplam fiyatından mı onu bilemiyorum. 75 doların altında tek tek değerlendiriliyorsa sıkıntı yok zaten.

Yurt dışından daha önce büyük kutularla konsol veya aksesuar almış arkadaşlar varsa paylaşsalar tecrübelerini...

Edit: Ayrıca ben Denizli'deyim oraya sipariş etsem mi daha rahat olur yoksa İstanbul'a bir arkadaşıma postalatsam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmkeenan -- 27 Kasım 2013; 16:23:06 >
  • jmkeenan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Amazon hakkında değil de Tronix hakkında bu konuda cevap vereyim.

Tronix'te ürün fiyatları ne kadar yüksek olursa olsun, düşük gösteriliyor. (Türkiye'de ki gümrük vergisi olayını biliyorlar.) 2'şer tane alacaksan yine gelir tek kutuya koyarlar ve 75$'ın altında fiyatı yazarlar örneğin 60$ ve bu sonuçla gümrükten geçer. Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş Kamera ve DS4 almıştı bulamadım o cevabı burada, sayfaları atladım biraz. (400TL'lik alışverişe 60$ yazmışlar -3 oyunlu alışveriş-)

Satış işlemi yapmadan evvel istersen; sales@tronixweb.com mail adresi ile iletişime geç bu konuda gerekli açıklamayı yaparlar sana. Ürün Denizli'ye de gelir, ekstra maliyet ve zaman kaybı için İstanbul'dan arkadaşının göndermesine gerek yok tabii sen bilirsin.
  • Çok teşekkür ederim.

Tronix bana da daha mantıklı gelmişti, fiyat düşürme yaptıkları için. Sen de açıklayınca kesinleşti gibi artık.

Ürün kalmamış şu an, gelir gelmez oradan alayım...
  • jmkeenan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ürünler stoklara ne zaman gelir bilmiyorum ama siz mail atın bilgi alın bu şekilde de daha da emin olabilirsiniz.

• Arkadaşlar oyun alcam bende bu siteden 3 tane kadar ancak kredi kartına taksit imkanı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar oyun alcam bende bu siteden 3 tane kadar ancak kredi kartına taksit imkanı var mı ?

Taksit yok hocam.
  • FIFA14 (PS4) az önce elime ulaştı. Kargo olayı gerçekten çok iyi. Sırada BT4 & DS4 alışverişlerim olacak biraz bekleyeceğim onlar içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Fransa'da olan kargo yarın bana ulaşır mı beyler..
  • quote:

Arkadaşlar oyun alcam bende bu siteden 3 tane kadar ancak kredi kartına taksit imkanı var mı ?

Sahip olduğunun kredi kartının kampanyalarına bak. Garanti Bonus 100 doalr üzerindeki alışverişerli 5 taksit yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

quote:

Sahip olduğunun kredi kartının kampanyalarına bak. Garanti Bonus 100 doalr üzerindeki alışverişerli 5 taksit yapıyordu.

Hocam işteüniversiteli kartı var işbankasının maximumun özelliklerine sahip :)
  • dostum bende de maximum kart var aynı, 100 tl ve üzeri alışverişleri taksit yapabiliosun internet bankacılığından . ben burdan yaptığım alışverişi 3 e böldüm sonradan girip. Kampanyalar kısmından bulabılırsın bireysel işlemlerde.
  • blancbec kullanıcısına yanıt
    hocam internet bankacılığım yok. Alışverişten sonra bankayı arasam olur mu ?
  • Şimdi buradan 1 oyunda sipariş versek 2-3 oyun da sipariş versek kargo yine 16$ dimi?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.