Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ohoh benim MW2'de yolda.. Süper oldu bu. Ben Pazartesi gönderirler, Çarşamba gelir diye bekliyordum, şimdi muhtamelen Pazartesi ulaşacak İstanbul'dakilere oyunları...

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

Bizim paketlerin seyahati de o kadar güzel ki.Bazen bunların yerinde olasım geliyor.Paris, New york...

Aslında yarın pazar olmasaydı oyunlar elimizdeydi :(

• _ps3Slim_

Sınır 150 Euro.

Pazartesi'de evde de kimse yok. Yarın ararım Fedex'i.
  • keşke paypal olsaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

_ps3Slim_

Sınır 150 Euro.

Pazartesi'de evde de kimse yok. Yarın ararım Fedex'i.

Eskiden 100dü şimdi 150 oldu okde buna posta parası dahil mi ?
  • Beyler bu site ile ilgili birkaç sorum var
    öncelikle kargo parası ne kadar,
    üye olduğumuzda deneme amaçlı kredi kartından ne kadar çekiyor ne kadar sürede yatırıyor,
    shopto'dan daha mı ucuz daha mı güvenilir,
    birde oyun kargoda kaybolma olursa paramızı geri alabiliyor muyuz
    son olarak oyunlar jelatinli mi geliyor? çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim
  • _ps3Slim_

Bildiğim kadarıyla hayır. Gümrük sadece ürünün değerini inceliyor. Kargo ile ilgilenmiyor.

ArdaTuran#10

Kargo parası 1-2 oyun için 13$, 3. oyun için 15$.
    Sanırım kredi kartından deneme amaçlı herhangi bir çekim yapılmıyor.
    Shopto.Net'ten daha güvenli. Hızlı ve müşteri hizmetleri çok iyi. Alışveriş yapmak çok kolay.
    Kargo kayıp olursa büyük ihtimalle araştırıp ona göre davranıyorlardır.
    Elbette jelatinli.

Not: Lütfen ilk mesajı oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 7 Kasım 2009; 17:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ohoh benim MW2'de yolda.. Süper oldu bu. Ben Pazartesi gönderirler, Çarşamba gelir diye bekliyordum, şimdi muhtamelen Pazartesi ulaşacak İstanbul'dakilere oyunları...

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

Bizim paketlerin seyahati de o kadar güzel ki.Bazen bunların yerinde olasım geliyor.Paris, New york...

Aslında yarın pazar olmasaydı oyunlar elimizdeydi :(

hayırlısı olsun gökhan

• quote:

_ps3Slim_

Bildiğim kadarıyla hayır. Gümrük sadece ürünün değerini inceliyor. Kargo ile ilgilenmiyor.

ArdaTuran#10

Shopto.Net'ten daha güvenli. Hızlı ve müşteri hizmetleri çok iyi. Alışveriş yapmak çok kolay.
    Elbette jelatinli.

gümrük incelediği yada incelemediğini bilmiyorum ama zaten fiyat olarak oyunların yarı fiyatını yazıyorlar faturaya kredi kartından deneme çekimi yok çünkü pre order bile olsa parasını anında çekiyor shoptodan hem daha hızlı hem daha güvenilir

• quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

_ps3Slim_

ArdaTuran#10

Elbette jelatinli.

gümrük incelediği yada incelemediğini bilmiyorum ama zaten fiyat olarak oyunların yarı fiyatını yazıyorlar faturaya kredi kartından deneme çekimi yok çünkü pre order bile olsa parasını anında çekiyor shoptodan hem daha hızlı hem daha güvenilir

Doodlez Teşekkürler

anubis2005 !

Oyunun yarı fiyatını mı yazıyorlar !? Nasıl yani ben playasiadan alınca neyse o yazıyodu faturada ! Burda oyun 59 dolar atıyorum UC2 ona 25 mı biçiyor ?

• _ps3Slim_

Rica ederim.

Oyun şuan Paris'te.
  • gümrük olayı aslında bırazcık gumrukcunun ınsafına kalmıs 150 euro evet ama 200 euro olup urnu hedıye(özellikle yılbaşı geldi ve bayramlarda) ve degerını 50 euronun altında oyuncak ayı yada masa lambası gıbı gosterırsenız gumrukten gecıyo pek kurcalanmıyo 150 euro urunun tek basına bedelı degıl malesef kargo ucretıde dahıl fakat dedıgım gıbı urunu alınca burası yapmaz ama hedıye olarak gondertme sansınız varsa gumruge takılma şansı fazla yok. Benım kız arkadasımın eniştesi gumruk muduru bende logıtech g25 getırtmeyı dusunuyodum yılbası yaklastıgı ıcın bedelını dusuk ve hedıye olarak gostertcektım hatta pc ekıpmanları bolumune bakarsanız actıgım yurtdısından g25 nerden alınır konusu var. Bir turlu bulamadım ebaydede satan var ama cevap yollamadılar sorularıma
  • nicksiz20

Söylediklerin doğru.
  • quote:

_ps3Slim_

Rica ederim.

Oyun şuan Paris'te.

Evet, benim oyunda Paris'te uçak sırası bekliyor. Pazartesi gelir diye düşünüyorum. İşyeri adresini verdiğim için iyi yapmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

quote:

_ps3Slim_

ArdaTuran#10

Elbette jelatinli.

Doodlez Teşekkürler

anubis2005 !

Oyunun yarı fiyatını mı yazıyorlar !? Nasıl yani ben playasiadan alınca neyse o yazıyodu faturada ! Burda oyun 59 dolar atıyorum UC2 ona 25 mı biçiyor ?

aldığım oyunlarda hep yarı fiyatı yazıldı faturaya mesela en son 2 adet uc2 aldım 58 mi ne yazıyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

quote:

_ps3Slim_

ArdaTuran#10

Elbette jelatinli.

Doodlez Teşekkürler

anubis2005 !

aldığım oyunlarda hep yarı fiyatı yazıldı faturaya mesela en son 2 adet uc2 aldım 58 mi ne yazıyordu

eger dedıgın gıbıyse super dostum bırkac kısı bırlesebılırız

• Bu sitenin guseli yanı fedex in ucuz olması. Kötü yanı ise paypal olmaması. Play asia da bile var. Shopto ya laf edilmesi de anlamsız bari burada fanatizmi yapmayın.Adamlar her türlü ödeme yöntemini koydu daha ne yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Bu sitenin guseli yanı fedex in ucuz olması. Kötü yanı ise paypal olmaması. Play asia da bile var. Shopto ya laf edilmesi de anlamsız bari burada fanatizmi yapmayın.Adamlar her türlü ödeme yöntemini koydu daha ne yapsınlar

Laf eden yok zaten.
  • 20.54'te Paris'ten çıkmış. Şuan İstanbul'da olabilir.
  • quote:

20.54'te Paris'ten çıkmış. Şuan İstanbul'da olabilir.

hadi hayırlısı
  • quote:

20.54'te Paris'ten çıkmış. Şuan İstanbul'da olabilir.

Banada dün 21.00'de Paris'ten yola çıktı yazdılar. Sonra sabah 09:20'de de aynı açıklamayı yazmışlar. Hala Fransa'dan çıkmış gözüküyor. İlginç...

Bu arada tahmini varış süresi olarak çarşambayı yazmışlar bana. Siz ne durumdasınız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.