Şimdi Ara

trojan remover programı şu ekran ile mesaj veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görev yöneticisi sürekli olarak devre dışı kalıyor. Buradan indirdiğim program tarama yapıyor ve değişikliği tespit ediyor. Ama bu soruna çözüm bulamıyor. Her seferinde regedit dosyasını açıyorum.

• SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

Bu programla spylardan ve trojanlardan kurtulunuz.. Sonrasında aşağıdaki ayarı yapınız:

başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam
  • aga piyasadaki bütün virüs programları (ticari sürümler haric)bu tarz virüslere karşı yetersiz kalıyor .İstersen bi sistem geri yüklemeyi dene olmassa artık kesin çözüm format kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

Bu programla spylardan ve trojanlardan kurtulunuz.. Sonrasında aşağıdaki ayarı yapınız:

başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam

Kardeş linkten dosya indirmeye başlayınca kendiliğinden pencere kapanıyor. Dosya falan inmiyor. Halbuki açılan pencereden önce dosyayı kaydet diyorum. Her ihtimale karşı programın yedeği bende bulunsun diye. İki kez denedim dosya indirme başlayınca pencere kapanıyor ve dosya indirme iptal oluyor.

• aynı programı başka siteden indirmeye çalıştım yine aynı şey oluyor. Kendi kendine dosya indirme işlemi iptal oluyor. Görev yöneticisini devre dışı bırakan komut satırını iptal edip tekrar deneyeyim bakalım. Bilgisayarda bir virüs var, virüs programını indirmemi engelliyor olabilir. Ya da bilgisayarımda kurulu olan Kasbersky programı engelliyor olabilir?
    Siz ne dersiniz? Bu duruma sebep ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

aynı programı başka siteden indirmeye çalıştım yine aynı şey oluyor. Kendi kendine dosya indirme işlemi iptal oluyor. Görev yöneticisini devre dışı bırakan komut satırını iptal edip tekrar deneyeyim bakalım. Bilgisayarda bir virüs var, virüs programını indirmemi engelliyor olabilir. Ya da bilgisayarımda kurulu olan Kasbersky programı engelliyor olabilir?
    Siz ne dersiniz? Bu duruma sebep ne olabilir?

Muhtemelen buna virüs neden oluyordur. Olmazsa bir arkadaşınız programı indirsin ve msn den size göndersin..
  • kardeş dediğin yöntemi denedim. Diğer masaüstü bilgisayardan programı indirdim. Masaüstüne kurdum ama dizüstü bilgisayara kurulum yapamıyorum. Setup çalışıyor. Kurulum başlıyor ve kendi kendine kapanıyor. Ne ilginç bir durum bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeş dediğin yöntemi denedim. Diğer masaüstü bilgisayardan programı indirdim. Masaüstüne kurdum ama dizüstü bilgisayara kurulum yapamıyorum. Setup çalışıyor. Kurulum başlıyor ve kendi kendine kapanıyor. Ne ilginç bir durum bu.

Programı güvenli modda çalıştırınız.. (açılış esnasında f8 e basılı tutun..)
  • Güvenli modda programı kurmayı denedim. Yine hata mesajı verdi. Görev yöneticiniz tarafından engellenmiş diyor. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim bilmiyorum.
    Bir görev yöneticisinin açılmaması başıma başka türlü sorun çıkardı.

• Görev yöneticinizi açmak için bir de bunu deneyiniz..
    Başlat/Çalıştır’a
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f bu değeri yaz ve tamam de.

Sonra programı çalıştırmayı deneyiniz..
  • dejaay kardeş yardımların için teşekkür ederim. En son önerinizi de denedim. Yine setup çalışmaya başladıktan sonra kendi kendine kapanıyor. Bayağı bir donanım bilginiz var. Mesleğinizi öğrenebilir miyim?
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

Bu yazdığımız komut ile tam olarak ne yaptık?
  • mutlaka kullan içeriginde kullanım şekli anlatılmış

http://rapid+share.com/files/101110749/TROJAN_REMOVER_6.6.8.rar.html
  • quote:

dejaay kardeş yardımların için teşekkür ederim. En son önerinizi de denedim. Yine setup çalışmaya başladıktan sonra kendi kendine kapanıyor. Bayağı bir donanım bilginiz var. Mesleğinizi öğrenebilir miyim?
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

Bu komutla da görev yöneticisini kayıt defteri(regedit)üzerinden açmaya çalıştık ama olmamış..
    Mesleğim öğretmen. Bilgisayar öğretmeni değil ama

@seventseven in önerdiği programı bi dene. Bakalım o programın kurulumuna izin verecek mi..

• quote:

dejaay kardeş yardımların için teşekkür ederim. En son önerinizi de denedim. Yine setup çalışmaya başladıktan sonra kendi kendine kapanıyor. Bayağı bir donanım bilginiz var. Mesleğinizi öğrenebilir miyim?

registry ye TaskMgr yani Task Manager yani görev yöneticisinin çalışmasını sağlayacak bir komut yazdı.
    anlaşıldığı üzere virüs bütün izinlerinizi iptal etmiş.sağlam birşeye benziyor.tek tek bu izinleri açacak ayarlamalar yapılır,belki programda kurulur ama DEĞER Mİ? bilmiyorum.Dejaay de değme derse,ben atın formatı kurtulun derim :)
  • Şimdilik format atmayı düşünmüyorum. Bana bir zararı yok. Görev yöneticisi devre dışı bırakılmış uyarısı veriyordu. Buradan bulduğum çözümle olayı halletmiştim. Ama aslında geçici çözüm olmuş. Her seferinde aynı işlemi tekrar yapıyorum. Trojan Remover programını kurdum. Sorun çıkmadı. Arama yaptığında da birşey bulmadı.
    Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben de öğretmenim. Burayı okuyarak bilmediklerimi öğreniyorum. İşime yarayabilecek çözümleri saklıyorum.
  • tek yapman gereken şey güvenli kipe geç SDFix.exe ile sistemi temizle..

SDFix v1.80

The fixtool removes these Trojan Variants
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.