Şimdi Ara

Trojan.Multi.GenAutorunReg.A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 gündür bilgisayarı açınca ekrana direk ''server1.39slxu3bw.ru'' ve ''sistem yolu bulunamadı'' gibi bi şey yazan saçma sapan bi hata geliyodu. Google'da aradım ama ''hemen şimdi bu programı indirin ve virüsten kurtulun'' tarzı salak salak program reklamlarından başka bi şey çıkmıyor. Windows Defender kapalıydı, onu aktif ettim bi şey buldu ve sildi. Onu silince o sorunum düzeldi artık çıkmıyor. Ama esas sorunum şu ki, tarama yapmak için Kaspersky indirdim, taramaya başlar başlamaz başlıkta yazan şeyi buldu. Çöz dedim ama program öyle kaldı çözemedi. Hatta kapattım tekrar açamadım Kasperksy'ı. Bilgisayara reset attım, Kaspersky'ı açtım bu sefer de erteledi. Kaspersky bile silemedi bu neyse. Kullandığım korsan bi şey yok, girdiğim bi site yok. Nedir bu nasıl kurtulurum

Trojan.Multi.GenAutorunReg.A

• Ben Genelde boyle durumlarda Malwarebytes ıle taratırım. Yenıden baslatıp ardından adwcleaner ıle tekrar taratırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Ben Genelde boyle durumlarda Malwarebytes ıle taratırım. Yenıden baslatıp ardından adwcleaner ıle tekrar taratırım
    Kasperskyla 1 tam tarama, 2 hızlı tarama bi kere de C'ye özel tarama yaptırdım, Windows Defenderla da bi tam tarama bi kere de hızlı tarama yaptırdım bi şey bulamadı. Ya silindi virüs ya da göremiyor artık programlar İşe yarar mı bu tür programlar bilemedim
  • Format tek çare

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    ilk öncehttps://www.malwarebytes.com/ burda free olarak indir kur tarat. yeniden başlattıkdan sonrahttps://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ bunu çalıştır tarat. ben bu 2 programın faydasını çok gördüm tavsiye ederim. hiç olmasa format öncesi denemiş olursunuz.
  • Farbar Recovery Scan Tool yazılımına ait tarama loglarını gönderirseniz size yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

Farbar Recovery Scan Tool yazılımına ait tarama loglarını gönderirseniz size yardımcı olabilirim.
    Konuyu açtıktan sonra Windows Defender 2 tane Trojan silmiş. Ondan sonra Kaspersky da dahil defalarca tarama yaptırıyorum günlerdir ama bi şey çıkmadı. Silindi sanırım. O tarz programlarla da uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 16 Mayıs 2018; 1:31:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarınıza trojan (truva atı) girmiş.. malwarebytes antimalware indirin. açın ve tarama yapın dosya sistemi kayıt defteri vb . tarayacak. taradıktan sonra trojanı karantinaya alıcak
    karantinadan trojan (ları) seçip sil diyin. silinecek sonra bilgisayarı yeniden başlatın. trojandan kurtulduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.