Şimdi Ara

Tristana için support.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşla duo rank girip bot gitmeye başladık, ben trist alıştım oynuyorum en uygun support ne olabilir yanıma?

• tristana ranklerde fazla karşına çıkmaz (kullanılmaz demiyorum daha az tercih edilir) heroya göre bence support söylemek yanlıştır ama janna ya da soraka yanında iyi işler yapabilir
  • Alistar, Leona, Blitzcrank.
    Özellikle Alistar çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

tristana ranklerde fazla karşına çıkmaz (kullanılmaz demiyorum daha az tercih edilir) heroya göre bence support söylemek yanlıştır ama janna ya da soraka yanında iyi işler yapabilir

Tristana rankedda en çok iş yapan hero, nasıl karşına çıkmaz?

Asheden sonra oyunun en iyi ad carrysi.

En iyi de taric, alistar ile gider kendisi. 1. levelde stun-jump-ignite bitirir işi.

Summoner spellerini heal-ignite al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeternal -- 19 Nisan 2012; 16:45:33 >
  • Alistar ile çok iyi uyum sağlıyor. Alistar oynayan arkadaş W + Q ile adama gittiğinde Tristte zıplayıp rahatça kill alabilirsiniz.
  • dediğim gibi en az iş yapar gibi bi şey söylemedim sadece fazla göremessin rank de dedim
  • alistar-leona-taric-janna-lulu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gragas "E" yeteneği.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

alistar-leona-taric-janna-lulu

+1
  • Teşekkürler Alistar ve taric alır ozaman.. :)

birde Rune diziyorum Quintslere AD mi MS mi Life Steal mi alayım kararsız kaldım tavsiyeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 19 Nisan 2012; 16:54:06 >
  • Tristana ilk seviyelerde çok pasif kalıyor oyunlarda. O yüzden ilk seviyelerde karşı ad carry i dürtecek supportlar daha iyi gidiyor yanında. Sona, Janna, Zilean rakibe rahat baskı uygulayan supportlar. Bunun yanında level 6 dan sonra Alistar ile çok iyi ikili oluyorlar. Sona ve Alistar benim favorilerim bunların içinden. Son nerften sonra Sona bayağı bir squisly olsada hala iyi ellerde iş görebiliyor.
  • Taric ve alistar oldukça iyi combolarını yapınca ve tristanada full skill spamlayınca işi bitiriyo
  • alistar çok iyi gidiyor tristana ile.lanede ad carryle top oynar gibi oynayabiliyorlar.saldırgan oynayıp botu çok rahat domine edebilirsiniz.
  • kesinlikle ve kesinlikle alistar yada taric.
  • taric janna leona
  • damagesi olan supportlar(leona,alistar,taric,lulu vb.)
  • Leona.
  • bi kiside dememis trist taric op diye

taricte w e acican q ya bi kere 3 level da sonra w yu fullesin

taric stun trist kafaya zipla taric w bom trist e skilini atti ve tristin + ignite esliginde olumune kesmesi

not: %60 a kadar harasla %60 da bu komboyu yap %100 kill
  • Alistar
  • Alistar kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.