Şimdi Ara

Trinksat tarzı firmalar neden bu kadar araba topluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle reklamlara baktığınız zaman trinksat vs arabanı sat reklamları 2 dk'da bir dönüyor. Bu firmalar zebil gibi araba topluyor. Bazen fena da fiyat vermiyorlar.

Peki soru şu. Bu ekonomik durgunlukta bu firmalar bu kadar arabayı neden topluyor?

Topladıkları arabaları bir yere satıyorlar mı? (Yurtiçi veya yurtdışı) Yoksa depo mu ediyorlar ileride fiyatlar artınca satarız diyerekten.

Çok merak ettiğim bir konu. Ayrıca çok fazla elektrik vs yeni aracın olduğu bir dönemde bu eski araçlara bu kadar yatırım niye?

Trinksat'ın sitesine girdim madem araba alıyorlar satış kısmı da olması lazım. Ama göremedim. Ne oluyor bu arabalar?

Bizim bilmeyip onların haber aldıkları ya da öngördükleri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Temmuz 2025; 16:53:37 >

• Yok mu bir düşüncesi olan?

• Trinksat aldığı araçları ticari müşterilere açtığı elektronik ihale sonucuna göre satıyor. Aldıkları hiç bir araçtan zarar etmezler o yüzden o araçlarda köpüklenerek piyasadan gerçek alıcılara ulaşıyor.

Ama bu sistemden memnunum gerçek alıcılar araç sahiplerine saçma sapan sorular sorup istekler yapıp trip vs attığı için arabayı zahmetsiz satıp stres çekmiyorsun. Aracılar ekmek yiyor. Alıcı ekstra ücretini ödüyor istediğini sorup beklediği hizmeti almış oluyor. Bence kazan kazan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli bir yaş ve kilometre üzeri almıyorlar. Pert kayıtlıları da almıyorlar. Pek riskleri yok bu nedenle her aracın alıcısı çıkıyor.

• Kara para akliyor bile olabilirler. Ulkede milli piyango bile kolombiyadaki baronlara odeme icin kullaniliyor. Yani al arabayi 1m ye, sat kara para aklayacak adama 2m ye, 1m kar, 2m kara para aklandi bile.

• Piyasada 2. el çok durgun. Ticari müşteriler bu kadar aracı nasıl satsın?

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt

Bence Türkiye'ye yakın bir zamanda para girişi olacak. Kredi muslukları açılınca bu firmalar depoladıkları arabaları %40 zamlanmış olarak satacaklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanıdık galerici bir sistem üzerinden arabam.com'un sattığı araçlara ulasabiliyo. İhale ile alabiliyo. 2 sene önce kendisine araç götürdüm ölü fiyatına almaya kalktı. Sonra arabam.com a verdim sistemde benim aracı görmüş neden bana satmadın diye atar yapmıştı. Dedim senin verdiğin fiyattan 80 bin lira fazla verdiler neden sana satayım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.