< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 2 Haziran 2025; 8:31:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 2 Haziran 2025; 8:31:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim triger tarafindan da çok tiz bir rulman sesi geliyor. Usta normal diyor ama normal değil bence. Devirdaimden şüpheleniyorum. Set halinde degiscem bakalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba ne marka model < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2012 Nemo 1.4 hdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
V kayışı usta söksün bir bak ses kesiliyormu. V kayış gergiside yapar ses. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bu aracım sabit kalacak da öbür aracım Clio 4. Ara ara değiştirme gazı gelip gidiyor. Sırf araç sat-al sürecinden nefret ettiğim için erteliyorum Baya araca takıldım Golf 7 de sormuş olabilirim ama hatırlayamadım. Golf 8 mi Focus mu diye sormuştum. Sonra Clionun düşük km oluşundan kıyamadım satmaya. Bir ara 1 serisine takıldım, sorunsuz motoru var mı diye araştırdım biraz Aslında tüketim toplumu olduk yoksa bana her türlü yetiyor Clio. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |