cpu gpu belirtilmemiş muadili cihaz bilen varmı arkadaşlar flash desteği sallamamı yazılmış acaba
Ben de merak ediyorum.
hep beraber merak edip kalcaz galiba yada sonunda biri merakına yenik düşüp alıcak bu cihazı ondan sonra görücez insanın başına meraktan iyi şeylermi gelio kötü şeylermi
tridente mesaj attim bakalim ne olacak ins guzel bi islemci vardir bizde baliklama atlariz
Trident'in resmi sitesinde cihaza ait sayfada da cihazın işlemci, gpu ve ram'i hakkında bilgi yok. Bu bilgilere ulaşan olursa payalaşabilirse iyi olacak.
tridente mesaj atmıştım ama dönen olmadı a8 olsa rüya gibi olur :D ama tabi insana inandırıcı gelmiyor
Bence 400 liraya ne işlemci koymuşlardır ne bişey :D dümdüz yüklemişlerdir Android'i ama bunda Adobe Flash olduğunu görünce Samsung'un 750 liralık telefonuna koymayıp bizi kazıkladığını düşünmeden edemiyorum.
Arkadaşlar işlemcinin 1ghz olduğunu söylediler ancak modelini öğrenemedim akşam haber alabilirsem yazarım. Ram konusu hakkında da bir bilgi alamadım bunları akşam veya yarın tekrar araştırıcam eğer a8 işlemci ve 256 ram varsa daha ne olsun ki bu fiyata en iyi alınacak cihaz
Bileşenlerinin ne olduğunu paylaşmadıkları için kaç tane potansiyel müşteriyi ellerinden kaçırdılar ve kaçırmaktalar kim bilir. Sanki devlet sırrı.
Bence onlarda bileşenleri tam olarak bilmiyor ne de olsa üründe sadece etiketleri var gerisi çok fazla dert değil politikaları böyle.Bi ürün piyasada tutturunca tabii detaylandırma oluyor.Bence ilgilenen arkadaşlar mail atsın ben teknik servisle görüştüm sizde görüşün ilgi arttıkça ürün bilgisi verme ihtimalleri tabii daha yüksek deneyelim arkadaşlar.Eğer özellikleri istediğimiz gibi olursa neden f/p canavarı olacak bir ürünü kaçıralım ki??
quote:
Orijinalden alıntı: tt82
Arkadaşlar işlemcinin 1ghz olduğunu söylediler ancak modelini öğrenemedim akşam haber alabilirsem yazarım. Ram konusu hakkında da bir bilgi alamadım bunları akşam veya yarın tekrar araştırıcam eğer a8 işlemci ve 256 ram varsa daha ne olsun ki bu fiyata en iyi alınacak cihaz
1ghz mi cortex a8 mi iyi güzelde biri iyiken diğer özellikler berbat.
ya bence acayip bir kurnazlık var bu işte sakın bu ekrandaki androi menusu sadece dandik bir tema olmasın
işlemci 400mhz falandır android 2.2 olduğunu pek sanmıyorum kesin 1.6 dır
quote:
Orijinalden alıntı: darkvoi
işlemci 400mhz falandır android 2.2 olduğunu pek sanmıyorum kesin 1.6 dır
++ tablette olduğu gibi 800mhz işlemcide olabilir
böyle markalar dandik fason işlemciler koyuyorlar cihazlara. f/p ürünü olmaz yani o kadar umutlanmayın hemen arm cortex koymaları da imkansız bence çünkü 400 lira fiyata cortex'li bir cihaz yapmazlar. en fazla ti omap'ın dandik bi işlemcisini koyarlar 500 mhz'e olur biter
Bugün mesaj attım ancak cevap gelmedi pes etmek yok yarın tekrar arıycam bakalım sonuç alabilicem mi