Şimdi Ara

Tribunal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Tribunal bize ne kazandırır ? ip filan mı

• Oy kullanırsın ban yesin veya yemesin iye senin oyunu kullandığın taraf kazanırsa 5 ip gelir.
  • dün bir gireyim dedim 15 oy attım 7-8 tanesi Türklerle ilgiliydi bir tanede ırkçı bir almanı bizimkiler report etmiş punish i bastım hemen Türkler ölmeli almanyadaki bütün Türk evlere molotof atıcam felan yazmıştı sinirlendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

dün bir gireyim dedim 15 oy attım 7-8 tanesi Türklerle ilgiliydi bir tanede ırkçı bir almanı bizimkiler report etmiş punish i bastım hemen Türkler ölmeli almanyadaki bütün Türk evlere molotof atıcam felan yazmıştı sinirlendim.

Yurtdışında yaşayan Türkler için ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

dün bir gireyim dedim 15 oy attım 7-8 tanesi Türklerle ilgiliydi bir tanede ırkçı bir almanı bizimkiler report etmiş punish i bastım hemen Türkler ölmeli almanyadaki bütün Türk evlere molotof atıcam felan yazmıştı sinirlendim.

Tribunal

• Arkadaşlar benim bir sorum var bu tribunal ile ilgili . Ben 26 mayıs cuma gününden itibaren her gün girdim tek tek okuyup karar verdim. Fakat ne mail geldi ne ip. Referaller gibi girip kendimiz mi alıyoruz ödülleri anlamadım ki bulamadım da öyle bir yer yardımcı olabilecek var mı ?

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo Ryzov -- 2 Haziran 2012; 18:26:52 >
  • Eminmisiniz 5 ip olduğuna?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.