Şimdi Ara

Tribün küfründe yaşananlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaleci Volkanın, milli maçta, 2 aylık kızına ve eşine/annesine yapılan küfürler sonrası maçı terketmesini hatırlarız.
    ne tepki verilmişti?
    fatura Volkana çıktı, küfür eden değil, küfür edilenler suçlandı.
    neymiş,
    iyi oynamamış,
    rakip takım maçlarında ortamı germiş....

o günlerde, bu tribün terörünün bir parçası olan KÜFÜR konusunda bir fırsatı kaçırdık.
    hep birlikte karşı durup, bunu yapanları kınasaydık,
    herhangi bir şeyleri mazeret göstermeseydik bugünlere gelmeyecektik.

hangi günleremi?
    buyrun......

- İspanya maçında ise tribündeki üzücü bir kavga yaşanır. İlk yarıda peşpeşe yenen goller ve kötü oyunumuzun ardından taraftarlar takıma tepki gösterir. Bir kaç kişi de Fatih hocaya kötü sözler sarfeder.

- Hemen o bölüme yakın yerdeki locada Terim’in eşi ve kızları da oturur. Fatih hocanın damatları da oradadır. Alkollü olan ve ağır sözler sarfeden kişiler Terim’e çirkin sözlerine devam eder.

- Terim’in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran daha fazla dayanamazlar ve yerlerinden fırlarlar. O isimlerin üzerine doğru yürürler. Kavga çıkar ve araya girenler güç bela onları ayırıp, ortamı sakinleştirir.

Başka haberlerde de(okumadım) twitterdan Terim ve kızına ağır hakaretler yazılmış,
    işte,
    geldiğimiz gün ve yer bu......

Ardanın yuhalanması, bir protesto kabul edilebilir,
    ama küfür ve şiddetin mazereti olamaz....

Aynen, Aziz Yıldırmı protesto edebilirsiniz,
    ama,
    küfür ve hakaret, aşağılama olmadan.....

Yoksa gittiğimiz yolun sonu uçurum.......

iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklı ve doğru düşünceler ama yanlış ülkeden istenen yanlış şeyler bunlar.
    Bu ülkenin insanı bu kapasiteye sahip değil, hiçbir zaman olmadı, olursa da biz göremeyiz.
  • Volkan'a küfür edilmesi son derece yanlış zaten küfür sadece bir kişiye edilmiyor ama Volkan'da tıpkı Belözoğlu ve Melo gibi ortamı geren bir futbolcu.

Hal ve hareketleri rakip tribünleri kışkırtıyor ve Atatürk'ün sporcu tanımına uymuyor.
    Volkan bu yaşananlardan şikayetçiyse açıklamalarına ve hareketlerine dikkat etmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Volkan'a küfür edilmesi son derece yanlış zaten küfür sadece bir kişiye edilmiyor ama Volkan'da tıpkı Belözoğlu ve Melo gibi ortamı geren bir futbolcu.

Hal ve hareketleri rakip tribünleri kışkırtıyor ve Atatürk'ün sporcu tanımına uymuyor.
    Volkan bu yaşananlardan şikayetçiyse açıklamalarına ve hareketlerine dikkat etmeli.

Milli takım için mücadele ederken küfür edemez kimse. Normalde de edemez ama derbilerde zaten küfrün önünü almak imkansız gibi.

• Volkan Galatasaraylı olsa ya da Arda gibi çıkıp hükümet yanlısı söylemlerde bulunsa böyle olmazdı. Medya Terim vs. arka çıkardı destek verirdi.

Zaten Volkan'a kadar doğru gitmeyen o kadar şey var ki artık tepkisizleşiyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Volkan'a küfür edilmesi son derece yanlış zaten küfür sadece bir kişiye edilmiyor ama Volkan'da tıpkı Belözoğlu ve Melo gibi ortamı geren bir futbolcu.

Milli takım için mücadele ederken küfür edemez kimse. Normalde de edemez ama derbilerde zaten küfrün önünü almak imkansız gibi.

Küfür herkese ediliyor. Milli maçlarda Arena'da Fenerlilere, Saraçoğlu'da da Galatasaraylılara ediliyor. Volkan bu küfürlere takım arkadaşlarına göre fazla maruz kalıyorsa oturup "neden bana küfür ediyolar" diye düşünmesi lazım.

Fabiano'ya yada Tolga'ya neden küfür etmiyor mesela?

• Kişiliği oturmamış adamlara edilen küfürleri tartışmayın boş yere.. eden etti bitti gitti sana bana niye etmiyorlar ? Mesela ispanya maçında fenerde oynayan topalın hatasıyla gol yedik neden kimse onun çocuğuna karısına anasına bacısına sövmedi ? Çünkü adam işini yapıyor.. ardada volkanda terimde işini yapsaydı kimse sövmezdi boş yapmayın. Seyirciye herşeyi söylesinler her provokasyonu yapsınlar sövülüncede ağlasınlar.. yok öyle bir dünya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • volkan disinda takimi terkeden olmus mu?
  • Volkan basin mensubunu tehdit etti ustune yurudu terim arka cikti. Milli maci terketti terim sakatlandi diye kayitlara gecti daha nasil kollanacak acaba kendisi?

Volkan demirel ozur dileseydi bile milli takima sadece yedek olarak cagirilacakti cunku babacan demirelden daha iyi kaleci. Hal boyleyken terim de yedek kaleci icin ortami germek istemedi.

• Hala milli formayı bırakıp staddan giden adam savunuluyo.

Türk kimlikli ve sözde Türk vatandaşı pkklılar da askere küfrediyo diye onlarda nöbeti bıraksın isterseniz?

• siz hala Volkan konusuna takılıyorsunuz,
    yahu konunun asıl amacı küfür üzerine elimize geçen fırsatı harcamak,
    siz işi yine Takım rekabetine sokuyorsunuz.

yazık,

demek ki kafalar hala aynı,
    vurun karşı takım oyuncusuna olmuş.....

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Hala milli formayı bırakıp staddan giden adam savunuluyo.

Türk kimlikli ve sözde Türk vatandaşı pkklılar da askere küfrediyo diye onlarda nöbeti bıraksın isterseniz?

• quote:

Volkan bas bas bağırdı"Ben o moralle oynayamamazdım'' diye.Adam oynasa belki berbat gecekti maç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kafaya bak ya
    Türk taraftarlar düşmanı mı bu adamın ? Türk halkı türk askerinin anasına kızına söverse diye örnek vermen gerek doğrusu odur.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Kafaya bak ya
    Türk taraftarlar düşmanı mı bu adamın ? Türk halkı türk askerinin anasına kızına söverse diye örnek vermen gerek doğrusu odur.

Asıl senin kafaya bak. Kürtler de Türkdür. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan herkes Türkdür. Türk kimliği olan HERKES Türkdür. Kürt asıllı Türkdür. Laz asıllı Türktür. Çerkez asıllı Türktür ama TÜRKTÜR.

Kısacası verdiğim örnek doğru.

Kendini bilmez 2-3 insan küfür ediyo diye Formayı redetmek nedir? Hadi ok moralsizim dedin TDye söyledin, TD de oyna demesine rağmen halen daha inatla hayrı diyip STADDAN ÇIKMAK nedir?

Gayet te güzel örnek verdim ama anlamak isteyene. Verdiğim örnek biraz daha sert sonuçta evet ama milli formayı satıp gitmek nedir anlatsın biri bana.

Daha sen Türk nedir onu öğren. İlla Türk soyundan gelmesi gerek değil. TC vatandaşı herkes Türktür ve Türk vatandaşıdır.

Neyse savunun milli formadan kaçan adamı

Yukarıda da dedim küfür şerefsizliktir ama 3-5 çapulcu küfür etti diye staddan çıkmak nedir? Hayatında ilk defa küfür yiyo sanki beyefendi. Kendi taraftarından FBden yediği küfürün haddi hesabı yok. Özellikle ilk yıllarında. Tamam madem orası klüp burası milli takım. O zaman paşalar gibi oynayacaksın. Maç sonunda da olayları anlatacaksın.

Volkan Demirel haklı iken haksız konuma düşmüştür.

Ama Fenerbahçeli. Şuursuzca savunmanız lazım milli formayı bırakıp staddan çıkan daha sonra Emre'nin "Sen Ne Yaptın" diyip yoldan alıp stada getiren adamı. Emre bile anladı Volkan'ın yaptığı terbiyesizliği.

KÜFÜRÜ ASLA SAVUNMUYORUM. KÜFÜR EDEN ŞEREFSİZDİR. Milli Takım formasını bırakıp staddan kaçanda çok kaliteli bir insan değildir.

• bloklusun koçum,
    yorma kendini....

not; pkk cümlenide, alıntılandığın için okudum, yoksa senin gibilerle işim olmaz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

bloklusun koçum,
    yorma kendini....

not; pkk cümlenide, alıntılandığın için okudum, yoksa senin gibilerle işim olmaz.....

Kıyamam ben sanaaaaa. Küfüre hayır diye konu açıp bana küfredince bloklarsın tabi daha fazla rezil olmamak için.

Benim gibiler ile işin olamaz zaten. O seviye yok sende? Neden? Sende küfürbazsın ve bana küfür ettin. Hadi git şimdi bye bye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.