Şimdi Ara

Treyarch Kendine Güveniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Treyarch’ın başındaki isim Mark Lamia CoD: Black Ops’un sınırların dışında olacağını, hiçbir oyuna benzemeyeceğini, oyunculara tamamen yeni tecrübelere edindireceğini söyledi.

CVG’ye konuşan Lamia Black Ops’un yapımına MW 2′nin çıkmasından 1 yıl önce başlandığını ve ikisinin tamamen ayrı oyunlar olduğunu söyledi. Lamia: “Modern Warfare 2′nin çıkmasından 1 yıl önce yapımına başlanan oyunun MW2 ile hiçbir benzerliği yok, onlar kendi oyunlarını yaptı biz de kendi oyunumuzu.”

Oyunu yaparken oyunculara yeni bir deneyim sunmayı amaçladıklarını söyleyen Lamia oyunun Call of Duty serisinin üstünlüğünü devam ettireceğini söyledi.

Kaynakhttp://www.leadergamer.com/black-ops-hicbir-seye-benzemeyecek-5947.html

Kim bilir böle kendileri daha iyi yada kötü bir iş çıkarıcaklar

• Baya iddialı inşallah dediği kadar vardır
  • Infinity Ward oyunu "Call Of Duty" konseptinden ayırdı artık.Modern Warfare bence Call of Duty değil.Treyarch ise bu ruhu devam ettirmeye çalışıyor.Treyarch'a güvenim sonsuz
  • İlk vidyodan anladığım kadarıyla bf2 tarzı bir oyun olacak.
  • treyarch bunu demeden önce bi grafik motorunu değiştirseydi bari
  • ben treyarch ın cod3 dışında her yapımına güvenirim adamlar 5.oyunda bunu çok güzel kanıtladılar atmosferi güzel yaptılar ve ben beğendim son oyununda akıcağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 3 Haziran 2010; 0:49:53 >
  • Selam

COD 5 bence çok iyi bir oyun özellikle silahların farklılıkları ve kenine has kriterleri çok iyi yansıtılımıştı.

Benim farkettiğim özellik BİTKİ ÖRTÜSÜ cod 4ve 6 ya göre daha fazla idi sanırım black oyununda da böyle olacak gibi.

Treyarch sana güveniyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • COD olsun taştan olsun abi ya. Çıksın çıksın daha çok COD çıksın. Bayılıyorum bu seriye.
  • Haberin başlığına bak

"Black Ops Hiçbir Şeye Benzemeyecek"

Treyarch bile umudu kesmişse,söylenecek bişey kalmıyor,çevireni can-ı gönülden tebrik ediyorum
  • treyarch bu sefer ki oyunu günümüze daha yakın..mw2 nin pabucunu dama atar bu oyun söyliyim...
  • "Black Ops bir b.ka benzemeyecek" der gibi. Çeviren her kimse bıraksın bu işleri. Gitsin cin ali okusun.
  • Google bile daha iyi çeviriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.