Şimdi Ara

TREO 650 HAKKINDA HERŞEY :şiddetle tavsiye: aldım rahat ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
18.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  TREO 650 HAKKINDA HERŞEY :şiddetle tavsiye: aldım rahat ediyorum


    Ericssonlar, sony ericssonlar, nokialar, p910i lerden sonra 6 ay önce temin ettiğim treo 650 ile inanılmaz rahatlık içindeyim. Sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Bir kere diğer telefonlarda sıkıntısını çektiğim acil, hızlı durumlarda ve rahat durumlarda hayati kullanım özellikleri vardır bilhassa o açıdan aşırı bir rahatlık içindeyim ve bu elime geçtiğinden beri artık gözüm telefon vitrinlerine bakmıyor çünkü ihtiyaç duymuyorum. Fuarda zaten p990i yi de iyice inceledim hala anladım ki bu cihazı yine kendisi geçecek.

    -Cihaz tam bir kere ele iyi oturuyor. Tam p910i-p990i büyüklüğünde tıpatıp aynı çünkü p910i nin kılıfında taşıyorum onu.

    -Ayrıca tek el kullanımlık için tuşlar çok iyi konumlanmış. Çok sıkı yerleşmiş ne çok sert ne yumuşak bu nedenle tuş yerini parmakla bulmak çok kolay. Yönetim tuşları o kadar işlevsel ki aynı anda sayısız programa girip çıkıyorum. Ortada 5 yönlü navigasyon tuşu, yanlarda altı tane işlev tuşuna istediğiniz programı atayın basar basmaz ekrana gelsin. İlave olarak üzerindeki tuşlara da istediğiniz numara veya programı çalıştırmak üzere atayın hemen ekrana gelsin. Benim aradığım süper birşeydi bu menüde çok şey arasında arayacağıma nereye neyin atandığını bildiğim işlevleri tak diye oradan çağırıyorum.

    -Hayran olduğum bir uygulama: Mesela bir programı açtım diyelim bir not yazıyordum o anda müzik dinlemek istedim hemen ya direkt tuşlardan veya menüden harika ptunes programını açıp arkada müzik dinlemeye koyulurken tekrar not aldığım programa dönersem aynen bıraktığım noktada buluyorum. Şurası öyle mucize ki diyelim pili bitti telefon sustu gitti. Bu durum yıllar geçse de asla değişmiyor bozulmuyor. Siz yine pili taktığınızda bıraktığınız noktadan devam ediyorsunuz. Hiçbir şeyin kaybolması mümkün değil.

    -Harika search özelliği: Buna p910i de sinir olmuştum p990i de de aynı. Mesela bir kelime arayacaksınız. Diyelim ahmet ercan diye birini yazdım ama mailde mi gelmişti notlara mı yazdım yoksa agenda da mı, telefon defterinde (contacts) mi bilmiyorum? Palm de hiç sorun değil find tuşuna basın kelime veya kelimeleri veya ne yazacaksanız onu yazın ok deyin. Size önce bulunduğunuz konumdan başlamak üzere tüm cihazı arayarak tüm ahmet ercan geçen dosyaları listeler. Siz onlardan uygun olanı açarak işinize devam edersiniz. Üstelik inanılmaz hızda. Hele ek bazı programlarda arama satırına harfler girmeye başlarken search yapmaya başlamıştır bile. Örnek polynote, agendus gibi.

    p9xx lerde ise notta iseniz orada menüyü açıp bul yerine tıklayıp kelimeyi yazıp ok demeniz gerekir. Bunu aramak istediğiniz her yerde ayrı ayrı yapmalısınız. Bir de düşünün yolda otobüste veya acil durumda kapağı açıp tek tek bunları yapmanız gerekir.

    -Ekran ışığı korkunç güçlü ve fuarda p990i yanında sönük kaldı bu nedenle ben yarım ayarda kullanıyorum. Tuşlar yine çok şiddetli ışık veriyor ve gece gündüz güzel bir görünüm sergiliyor.

    -Kasa çok sağlam. Dökülen gevşeyen bir yeri olmadı olacak gibi de durmuyor.

    -Bir güzel özellik daha: 2 gb ye kadar (4 gb de destekleyecekmiş yeni versiyonda) sd, mmc kart takabiliyorsunuz. Ve kartın tamamı dolu olsa da sanki biraz dolu olduğundaki hız ve erişim ne ise aynı sonucu alıyorsunuz. Yani ne bir ağırlaşma ne bir yavaşlama takılma görmedim. İyi bir özellik te şu ki sık sık p910 da gördüğüm donma durumları bunda yok. Onun yerine daha çok uyumsuz program yükleme de hemen kendini soft resete atıyor bir anlamda otomatik kendini temizliyor. Düzgün program kullanıldığında hiç reset attığına şahit olmadım.

    -Program dünyası o kadar sayısız ki hala 6 ay oldu sonuna erişemedim. Yüzlerce site var palm programı veren. Sayısız free programlar. Bütün programların mutlaka uygun şekilde bulunabileceği ortamlar sayısız. Artık nerdeyse program aramaktan yoruldum ve zaman zaman bakıyorum sonuna erişemedim. Mesela dışarıda 300 milyona satılan netter's anatomy kitabını uygun buldum yükledim. Harika görüntüler avucumda. Daha yüzlerce kitap okumamı bekliyor.

    -Ekran çok net duruyor. 262 olan p910 ve p990 dan daha net. Bu neye bağlı hala anlamış değilim. Resim kalitesi 0.3 piksel için adeta 1.3 mp kadar iyi. İyi ışık ortamında p910dan iyi resimler aldım. Örnekleri sonra koyarım. Bunu da anlamış değilim.

    -Süper özellik: Telefonu aldınız diyelim internete gireceksiniz, SMS atacaksınız, MMS göndereceksiniz. Diğer en gelişmiş telefonlarda bile en azından birkaç ayara çekmeniz veya sms atıp falan yüklemek gerekir değil mi? Benim edindiğim tüm telefonlarda bu böyle idi halen böyle. Ama şebekeye ilk sms i atmak içinde ufak ayara gerekmez mi?

    İşte hayran ötesi olduğum şey: Ben telefonuma turkcell kartı taktığımdan bu yana hemen sms attım, internete hızlı biçimde girdim. (EDGE destekliyor) Ve MMS gönderdim. Buraya kadar herşey iyi. Telsim kartımı takıp bir arkadaşıma MMS göndermem gerekti. Taktım Telsim kartı ve tak diye MMS yi oluşturup göndere bastım gitti. Cevabı da az sonra MMS olarak geldi. JETON o zaman düştü bende. Yav dedim ben buna herhangi bir ayar çekmedim telsimde mms, internet yaptım gitti. Sonraki günlerde denemek için aria yı taktık aynı hiç ayar mayar yapmadan herşeyi yaptık çıkardık. İşte bu !

    -Main hafızası biraz küçük gibi ama palm programları işllevsel olmalarına rağmen botuları küçük ve o nedenle çok sayıda programı alıyor içine. Hatta bir program var ediniyorsunuz main programda çalışması gereken programları karata aktarıp oradan çalıştırıyor. Çünkü main hafızanız 256 bile olsa birgün dolar. İşte sayısız çözüm noktalarından biri.

    -Ek olarak sürekli karata yedekleme alan programı sayesinde hiçbir bilgi kaybına uğramadım. İsterseniz kartınıza saat başı yedekleme yaparsınız. Bu sayede her türlü riskli de olsa programı yükleyip denersiniz. Cihaz anormal çalıştı mı en son yedeklemeden restore ettiniz mi cihazınız yarım dakika içince eski sorunsuz haline gelmiş demektir.

    -Mesela yine başka bir programla gelen-giden tüm telefon konuşmalarını direkt karta kaydederek sonradan dinleyebilirsiniz. Tüm aramalarınız siz silene kadar durur.

    Diyeceklerim ve memnuniyetim o kadar çok ki buradaki temsilcilerini bulup onlara içimden teşekkürü etmek istedim gerçekten.

    Dilim döndüğünce memnun noktaları aklıma geldikçe yazacağım. Siz de sorularınızı sorun cevaplarım.


    Not: Anten hiç te engel değil hatta anteniyle bu daha güzel duruyor. Bu benim görüşüm ama başkasında yakışmayan şey bir başka cihazda güzel durur bu da onlardan biri bence. Zaten antenli telefonlar daha güvenli olduğu söyleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 6 Mart 2007; 10:32:07 >







  • Eklemem gerekir o kadar temiz ve gür bir sesi var ki bir odada tamamını açıp dinleyemiyorum. Ayrıca kulaklığa gelen ses hatta sony den daha iyi. Ayrıca müthiş bir bluetooth uyumu var. Nerdeyse eşleşmediği cihaz yok gibi ve çok başarılı. Mp3 ü bluetooth kulaklıktan stereo olarak dinleyebiliyorum. (kulaklık stereo bluetooth olacak. bendeki kulaklık nokia hs-12w)
  • Herhalde p9xx leri merak eden millet şöyle keyifle taş gibi herşeyi oturmuş bir telefon peşinde değiller ki aylarca kullanıp test edip kesinliğe kavuşturduğumuz telefon için hiç oralı olmamışlar bile. Ne diyelim para harcayıp çok hava atmak varken ve 3 ay sona yine milyarlık bir telefon almak keyfi varken kimin umurunda iyi rahat telefon-pda derdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 3 Ekim 2006; 12:23:51 >
  • bana göre dünya üzerindeki en iyi telefonlardan birini kullanıyorsun.. tabi telefon mu, yoksa telefon özelliği olan cep bilgisayarımı, açıkcası tam adını bende koyamıyorum... önce aleti çalıştırıyorsun daha sonra istersen menüden girip telefonu çalıştırıyorsun.

    incelemen için sana minnnettarım, kafamda bu aletle ilgili takılı kalan bazı sorular vardı.. onlarıda sayende açıklığa kavuşturdum :) zira bu aletle ilgili türkçe inceleme, kaynak..vs oldukça sınırlı..

    her ne kadar treo650 son dönem gelen pda lar karşısında kan kaybetmeye devam etsede efsaneleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor..

    burada aleti övmek, alın kullanın demek elbette istiyorum ancak vestel bayilerinde satılan treo650 ler hem çok pahalı hemde program içerik bulmak için ii derece ingilizce bilmek gerektiriyor..

    bir ara forumlarda palmOs kullanımını yaygınlaştırmaya yönelik envai çeşit faliyetler yapardım ama artık benimde bu sisteme karşı kalbim soğudu.. nedeni palmos değil türkiyeye bu aletin çok pahalı gelmesi ve nette türkçe içeriğin olmamsı.. ben gönlümü şu sıralar linuxmobile olayına kaptırmış vaziyetteyim ama şunu biliyorum ki ister linux ister symbian yada windows mobile hepsi bir yana palmOs bi yana... pda kavramı oturmadan önce tüm mobil bilgisayarlara genel olarak palm denirdi. . ne bileyim belkide geçmişteki bu şanlı tarihinden olsa gerek palm benim için volkswagen golf gibi efsaneleşmiş bi kavram..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Ekim 2006; 14:50:02 >




  • bence de güzel bir cihaz ama yüksek fiyat ve wlan olmaması büyük eksiklik
  • wlan var..

    düzeltme;

    wlan yok, ancak palm markası altında üretilen "sdio wifi" kartları kullanarak wlan özelliği kazandırılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 9 Mart 2007; 9:24:15 >
  • face1tr, ilginize teşekkür eski bir palmci ile karşılaşmak çok güzel gerçekten. Vesteli bilmiyorum ama genpada 1400 civarı ki bu ayarda bir telefon için normal sayılır. Görüyorsun p9xx ler 1600-1700 lerden piyasaya çıkıyor ve 6 ay sonra yarı fiatına iniyor, resmen soygun gibi. Üstelik yok sürümden kaynaklanan sorunlar yok kasadan kaynaklanan sorunlar da cabası. Mesela ben p910i mde rahat rahat nete girene kadar kafam çatladı. Reset atarsın bir anda ayarlar bir daha bozulur.

    Program dersen vallahi program yükleyip denemekten göbeğim çatladı. Envai tür programların ardı arkası yok. Her konudan yüzlerce program. Birini yüklüyorum bir başkasını daha görüyorum bu sefer onu yükleyip ikisini de deniyorum. Her gün yeni bir palm program sitesi keşfediyorum. Ama binlerce programı tek tek incelemek mümkün değil. İnsanın haftlalarını alır.

    Neticede bir dünya imiş palm. Ben ancak treo650 alarak o dünyaya girebildim. Geç kalmışım boş yere. Arkadaşlar vardı palm Vx döneminden hayranlıkla anlatırlardı ama kullanana kadar insan bu büyük farkı anlamıyor.




  • agzımın suyu aktı;
    kac paraymus bunların ikinci eli bi arastırayım
  • Güzel inceleme yapmışsın dostum. Ellerine sağlık ... Ben bir zamanlar benzeri sevdaya tutulmuş hepsini araştırmış ve performanslı olduğu için E61 almıştım ancak yapamadım ne zaman telefon gelse takoz gibi onu açıp konuşmak o kadar zor geliyordu ki ... Ama sonuçta alışma meselesi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    wlan var..


    bu sitelerde yazılana göre wi-fi yok

    http://euro.palm.com/uk/en/products/treo650/specs.html

    http://www.gsmarena.com/palm_treo_650-907.php




  • quote:

    Orjinalden alıntı: over and under

    Güzel inceleme yapmışsın dostum. Ellerine sağlık ... Ben bir zamanlar benzeri sevdaya tutulmuş hepsini araştırmış ve performanslı olduğu için E61 almıştım ancak yapamadım ne zaman telefon gelse takoz gibi onu açıp konuşmak o kadar zor geliyordu ki ... Ama sonuçta alışma meselesi

    evet haklısın E61 çok geniş olduğu için elde kavraması zor görünüşü de biraz kaba kalıyor bu yüzden. Ama treo hayet iyi ele geliyor ve konuşurken hiç öyle ters durumuyor. Ayrıca ben Bluetooth kullandığım için sorun değil zaten.

    Bu arada bunlarda wifi entegre değilk ancak SD kartla sağlanıyor.




  • kaç para bu alet
  • Hala bu telefonun keyfine doymuş değilim. Hergün bulduğum yeni bir programla telefonum sanki yeni özellikleri ile yeniden satın alınan telefona dönüşüyor. Hani nokialarda ericssonlarda işte şu özellik eklenmiş yeni model diye tanıtılan telefonları almak için kuyruğa gireriz ya bunda öyle bir dert yok ki. Yeni bir program buna hemen 3-5 özellik daha katabilir. Mesela daha yeni keşfettiğim bir programla diyelim telefonu kaybettiniz. Hemen ona bir sms gönderiyorsun telefon derhal çözülemez kilit altına alınıyor. Hatta isterseniz ana hafızayı/kartı hangisini istiyorsanız sıfırlayabilirsiniz.

    Veya tema derdine düşmenize gerek yok. Bir program telefonun her yerine ne gibi frame ne gibi renk atamak istiyorsam onu yapıyorum. Yani sınırsız temalar elimde. Saat başı değiştir gitsin.


    Daha hangisini anlatayım. Sıra geldikçe yazarım.
  • Güzel incleme olmus. Ellerine saglik
    Kullanim ve özellikleri bakimindan oldukca hos bir alete benziyor.
    Körükörüne marka bagimliligi olanlarin bu ve buna benzer pda sinifi ürünleride incelemelerini tavsiye ederim
  • Hem P990i kullanan hemde wm cihazlari kullanan biri olarak fazla abartmissin.Kullandigin cihazla kiyasladigin Pserisinin hem segmenti farkli hemde sundugu imkanlar hitap ettigi kesim farkli.Kisacasi cok tarafli bir inceleme yapmissin haksizlik etmissin.Suan p990 kullanan biri olarak treo 650 kesinlikle benim icin tas gibi herseyi oturmus bir cihaz degil hele hele telefon hic degil ilk ciktigi zaman belki ama uzerinden bir seneyi askin bir sure gecmis bir cihaz.Suan Treo 650 icin 28000 yazilimda olsa donanimsal bir yardimi olmaz o yazilimlarin kullaniciya.Benim icin eksik yonlerini bir yana birak sirf o anten icin bile tercih etmeyecegim bir cihaz treo 650.Cihazi ustun gostere bilmek icin zaman zaman p910 ile kiyaslamissin zaman zaman p990 ile bu arada fuarda p990 ni incelemissin ancak yeteri kadar zaman bulamamissin sanirim.Son olarak elestiriyi yaparken genellemelere dikkat etmelisin zira actigin topige kimse ilgi duymadi diye asagida yazdigin sekilde sitem etme hakkini vermez.Kimseyide elestiremezsin bir cihazi neden nicin aldigi konusunda kimisi hava icin alir kimisi cok para harcar satar uc ay sonra 2 milyarlik alir bu seni ilgilendirmez bence.Ki bu yazin dikkatimi cekmese benimde umrumda degildi actigin topic.Kisacasi herkesi bir tutma forumda.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nakka

    Herhalde p9xx leri merak eden millet şöyle keyifle taş gibi herşeyi oturmuş bir telefon peşinde değiller ki aylarca kullanıp test edip kesinliğe kavuşturduğumuz telefon için hiç oralı olmamışlar bile. Ne diyelim para harcayıp çok hava atmak varken ve 3 ay sona yine milyarlık bir telefon almak keyfi varken kimin umurunda iyi rahat telefon-pda derdi.




  • palm kullanmadım ama bütün p serisini kullandım.en önemli özellik bence servis ve yedek parça.internet üzerinden yok sağdan yok soldan aramak insanı yoruyor.benq p50 nin şarj aleti serviste yok.imate desen istanbula gider bekle ki gelsin.bunu alsam bozulsa kim yapacak acaba.bi cihazı bence bütün yönleriyle değerledirmek lazım.özellik sağlamlık servis yedek parça fiyat müşteri hizmetleri gibi.............
    yoksa cihazı kullanmadım ve bilmiyorum yorumum cihaza değil.değerlendirmede göze alınması gereken kriterlere.
  • treo650 gerçekten iyi.Fakat telefonla ilgili türkçe kaynak olmayışı teknik servislerin yetersizliği,yüksek fiyatı ve tanıtım eksikliği bu pda-telefonun satılmasını zorlaştırıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: face1tr

    wlan var..


    hayır yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 7ES

    Hem P990i kullanan hemde wm cihazlari kullanan biri olarak fazla abartmissin.Kullandigin cihazla kiyasladigin Pserisinin hem segmenti farkli hemde sundugu imkanlar hitap ettigi kesim farkli.Kisacasi cok tarafli bir inceleme yapmissin haksizlik etmissin.Suan p990 kullanan biri olarak treo 650 kesinlikle benim icin tas gibi herseyi oturmus bir cihaz degil hele hele telefon hic degil ilk ciktigi zaman belki ama uzerinden bir seneyi askin bir sure gecmis bir cihaz.Suan Treo 650 icin 28000 yazilimda olsa donanimsal bir yardimi olmaz o yazilimlarin kullaniciya.Benim icin eksik yonlerini bir yana birak sirf o anten icin bile tercih etmeyecegim bir cihaz treo 650.Cihazi ustun gostere bilmek icin zaman zaman p910 ile kiyaslamissin zaman zaman p990 ile bu arada fuarda p990 ni incelemissin ancak yeteri kadar zaman bulamamissin sanirim.Son olarak elestiriyi yaparken genellemelere dikkat etmelisin zira actigin topige kimse ilgi duymadi diye asagida yazdigin sekilde sitem etme hakkini vermez.Kimseyide elestiremezsin bir cihazi neden nicin aldigi konusunda kimisi hava icin alir kimisi cok para harcar satar uc ay sonra 2 milyarlik alir bu seni ilgilendirmez bence.Ki bu yazin dikkatimi cekmese benimde umrumda degildi actigin topic.Kisacasi herkesi bir tutma forumda.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nakka

    Herhalde p9xx leri merak eden millet şöyle keyifle taş gibi herşeyi oturmuş bir telefon peşinde değiller ki aylarca kullanıp test edip kesinliğe kavuşturduğumuz telefon için hiç oralı olmamışlar bile. Ne diyelim para harcayıp çok hava atmak varken ve 3 ay sona yine milyarlık bir telefon almak keyfi varken kimin umurunda iyi rahat telefon-pda derdi.



    Değerli dostum ya beni iyi okumadın anlamadın veya anlatamamışım?

    Ben kimsenin keyfinin kahyası değilim haklısın. Adamın vardır parası gider her hafta 1 milyarlık telefon alır çöpe atar, gider yine alır buna birşey diyen yok desek bile huylu huyundan zaten vazgeçmez. Benim dediğim şey forumda eski bir üye olarak bu bölümde en çok nelerin sorulduğunu iyi bildiğimden iyi telefon hangisi, kullanım açısından kolay olan, sağlam olan, parasını hak eden telefon nedir? kullananlar lütfen açıklasın inceleme yazılsın diyenlerin olduğu ve benim yazımdan sonra bu sorularının ciddi olmadığı intibaı uyandı bende ben de bu nedenle böyle dedim. Çünkü ben iddialı bir başlık atarak bu soruların muhatabına çok iddialı ve emek vererek inceleme sundum kimseden bir tepki almamak bunu söyletti bana. Yoksa haddime mi?

    Gelelim esas konuya ben 1.5 yılı aşkın süre p910iyi kullandım. Ayrıca ben bir cihazı taa köküne kadar ne özellği varsa kullanmak isteyen biriyimdir. Çabalarım zorlarım servisleri müşteri hizmetlerini deli edene kadar ararım bilenlere sorarım bizzat giderim bu özellik niye çalışmıyor bu niye böyle olmuyor diye rahatsız etmekten geri durmam. Buradan da cihazlar açısından objektif bir kanaat sahibi olduğum söylenebilir. Hatta gittiğim bu insanlar gayet ufak bir özellik için bunu kullanmasanız ne olur ki diye cevap aldığımı bilirim. Siz çok inceleyirsunuz gibi serzeniş ederler. Ben de bu özellik varsa bunu kullanmalıyım derim.

    Şimdi ben treo650 yi de hemen öyle baştan savma şekilde övmedim en az 6 ay kullanıp servisleri bezdirene kadar nette hakkında yüzlerce dökümanı okuyup kullandıktan sonra bahis ediyorum. Şimdi yukarıda dediğim arama özelliği bile bana treoyu hayran bırakır. p9xx te menüden açıp bul penceresnin açıp yazdıktan sonra sadece o uygulamadaki aradığınız şeyi bulursunuz. Halbuki treoda find dialog kutusunu açın içine nakkayı aramak için nak diye yazın büyük bir süratle maillere kadar içinde nak geçen dosyaları size sıralamaya başlar. Hemen bulursanız stopla durdurun konuyu açın gidin. Daha geçen e-carda borç yatırcağım kartsız dedim bunun numarasını nereye yazmıştım diye hemen e-card diye yazdım tak diye buldum. Çünkü treoda sayısız not alma yeri var. Contacts, memos, mailler, agendus, calendar, diğer memos programları gibi.

    Mesela p910i de internete sağlıklı bağlanmak için aktan karayı seçtiğimi söyleyebilirim. Ayar üstüne ayar yaptığımı. Çünkü bir ayar yaparsın bir müddet sonra falan yere giremezsin. Ayarları kontrol etmen gerekir. Turkcelli çıkarır telsimi takarsın default oalrak Telsimi seçmeden olmaz. Onun da ayarı iyi yapılmış olmalıdır. 40 yere ayar çekersin. Halbuki treoda Allah için yemin ederim tek ayar yapmadım tak diye neti açtm girdim. MMs yazdım gitti. Telsimi taktım yine aynı. Hatta diğer telefonların aksine yaw dedim bunun ayarı yok mu nerde diye tersinden aramaya başladım. Buldum oraya kilit atmış. Buradaki ayarı değiştirmeyin diye yok değiştireceğim dersen sonra izin veriyor ama niye değiştireyim ki düzgün çalışan şeyi

    Daha yüzlerce beni fetheden şeyi. Üstelik büyük umutlarla o kadar verip aldığım p910iyi niye kötüleyeyimki. Menun kalsam kaldım derim. Hele dokunmatik ekran o kadar zorduki parmakla tıklamaya imkan yoktu veya çok zordu. treoda ise kalem kullanmasam bile her tıklamayı rahat yapabiliyorum. Sayısız program arşivi ve bedava eirşimi bol olan başka telefon yoktur eminim. Üstelik p910i de yapabildiklerimin kat kat fazlasını bunda daha rahat ve zevkle yapabiliyorum. Çalışmadığı video formatı olmayan cihaz. Yani tamamen içimden gelen memnuniyeti yansıttım. Şimdi dönüp te yüzüne bakmam pxx lerin. Ekran parlaklığı boy bile ölçüşemez. Mp3 sesi inanın p9xx lerden daha güzel denemiş biri olarak konuşuyorum. p990i yide bu eksikleri ile fuarda test ettim değişen birşey olmamış.


    Neyse uzun oldu sonra devam ederim. Saygılar.




  • Palm'a bir türlü ısınmadım. Ekranı bir kere standart çözünürlükte değil. Alttan kırpılmış bir hava var. İkincisi anten çok kaba duruyor. Ayrıca yazılımı... Hiçbir zaman bir PPC kadar kullanılabilir olamaz. Bende P50 var. Kendisi PALM KILLER olarak nam yapmıştır ;) E ne demişler: El elden üstündür.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.