Şimdi Ara

Trenle Bisiklet Taşımak? (Adapazarı Eks.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbuldan İzmite bisiklet getiricem. Adapazarı ekspresinde taşıyabilirmiyim bisikleti? Araya koymayı düşündüm ama yolcu iniş binişlerinde sorun olur sanırım. Kondüktörler ne der bu duruma? Yoksa direk otobüsemi atayım bisikleti.

• Dostum bisikleti 3 parçaya ayırıp büyük bir çuvalın içine sokarsan eğer bi sorun olacğını sanmıyorum. Biras hede hödö derler sende dersin konu kapanır. Diğer türlü zor gibi.
  • sürerek git
  • Parçalara ayırmam mümkün değil

Sürerekte mümkün değil Arabalardan tırsarım, bide 1 saat trenle süren yolu bisikletle 5 saatte alırım heralde
  • Abi ne sorunu, millet senin o bisikletinin sekiz katı çuvallarla biniyor trene..

Hiç bişi olmaz koyarsın en sonda ya da en başta bi vagona gidersin..
  • Bişey olmaz ama o ortadan kapılı vagonlardan denk gelirse çok iyi olur...Geniş yere koyarsın, bide kilit al kapını koluna bağla...
  • Sağolun arkadaşlar, trenle getircem. Ucuza gelmek varken otobüse para bayılmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trene alıyorlar bisiklet ama işte para alıyorlar ne kadardı unuttumZaten boşsa yanına alırsın geniş zaten kim ne dicek
  • trenin en son kapısından sok ve yanında bekle bisikleti kurcalayacak bir sürü adam var adapazarı ekspresinde. 2 senedir biniyorum yanından ayrılma yürütebilirler bile bisikletini kilitle
    dikkatli ol ciddiyim
  • Paramı? haydaaa o nerden çıktı umarım fazla değildir

@georgemcfly

evet o tipleri hiç aklıma getirmemiştim, yine kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 20 Temmuz 2008; 1:33:55 >
  • para falan vermiyorsun sen beni dinle en son kapıdan sok bisikleti kilitle ve başında bekle tabi yorucu olacak
    biz okula giderken çok ayakta gittik bişey olmaz
    yada en ön kapıdan sok ilk vagondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 20 Temmuz 2008; 1:36:46 >
  • Ön kapı daha iyi, arkalarda genelde apaçiler oluyor bende çok bindim zamanında. Zaten pendikten izmite getircem fazla yol yok 1 saat. gebze dilovasını geçtikmi rahatız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 20 Temmuz 2008; 1:45:30 >
  • bende kartaldan biniyorum zaten
    hereke de iniyor çakallar
  • Varmı başka tecrübesi olan arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.