Şimdi Ara

Trendyoldan iphone almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İnternetten bi telefon alma durumum oldu ama hepsiburadanın kendi stoğunda yok, bu yüzden mecburen trendyolda herhangi bi satıcıdan 2 yıl Apple türkiye garantili iphone 7 sipariş ettim. Sonuçta 2 yıl garantili sıfır fiyatına satılan bi telefon, huylanmamı gerektirecek bi durum var mı, neyle karşılaşabilirim? Neye dikkat etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trendyol'dan iPhone Almak: Bilmeniz Gerekenler

Trendyol, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biridir ve geniş bir iPhone yelpazesi sunmaktadır. Trendyol'dan iPhone almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurmanız önemlidir:

Trendyol'dan iPhone Alınır mı?

Evet, Trendyol'dan güvenle iPhone alabilirsiniz. Trendyol, müşteri memnuniyetine önem veren saygın bir platformdur ve ürünlerin orijinalliğini garanti eder.

Trendyol'dan Alınan iPhone Garantisi

Trendyol'dan satın aldığınız tüm iPhone'lar, Apple'ın resmi Türkiye garantisiyle birlikte gelir. Bu garanti, cihazınızda herhangi bir üretim hatası olması durumunda onarım veya değiştirme hakkı sağlar.

Trendyol'dan Telefon Almak Güvenli mi?

Evet, Trendyol'dan telefon almak güvenlidir. Platform, müşterilerinin kişisel ve finansal bilgilerini korumak için güvenli ödeme yöntemleri ve veri şifreleme teknolojileri kullanmaktadır.

Trendyol'dan Telefon Alınır mı?

Trendyol'dan çeşitli markalardan ve modellerden geniş bir telefon yelpazesi satın alabilirsiniz. Platform, Samsung, Huawei, Xiaomi ve Apple gibi tanınmış markaların ürünlerini sunmaktadır.

Trendyol'dan Apple Alınır mı?

Evet, Trendyol'dan resmi Apple satıcılarından Apple ürünleri satın alabilirsiniz. Bu, cihazlarınızın orijinal Apple ürünleri olmasını ve Apple'ın Türkiye garantisinden yararlanmanızı sağlar.

Trendyol, iPhone'unuzu güvenli ve uygun bir şekilde satın alabileceğiniz güvenilir bir platformdur. Resmi garanti, güvenli ödeme yöntemleri ve geniş ürün yelpazesi ile Trendyol, iPhone alımı için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İmei sorgulamalısın, 24 ay yerine 12 ay garanti çıkabilir. Herhangi bir satıcıdan almaktansa Trendyol içerisinde Troy gibi Resmi satıcılar mevcut oradan alabilirdin.
  • Ptmizmir kullanıcısına yanıt
    Siparişimi iptal ettim , firma hakkında dünya kadar şikayet buldum. Trendyol adı ile firma adını aynı koymadıkları için geç farkettim. Şuan troy'un da stoklarında görünmüyor. Hepsiburadanın kendi stoğunda da yok.. teknosa ve turkcellde 3950tl

• Alma resmi satıcılardan al troy gürgençler gibi. Kafan rahat olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben ayakkabı alırken bile 10 kere düşünüp aldım, büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmaz ama olursa da canınız sıkılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 7 4000 TL mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    13 yıl önce açıldı
    YURTDIŞI iPhone ALMAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.