< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 28 Haziran 2023; 23:34:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçen aldım ben. A2890 Almanya'dan gelme. Yazılımın içinde 1 yıl uluslararası garantisi gözüküyor. Yurtiçinden alınmanın 2 yıl garantisi var ama şu an ki piyasaya göre 20-23 bin lira fazla verip 2 yıl garanti diye kesinlikle kasmam. Kayıt ücretini düş, 14-17 bin fazla vereceksin. Değer mi değmez mi sen karar ver. Aldığın yerin güvenilirliğini tabi ki sorgula. Sonuçta faturalı getirenler de var faturasız da. Açıkçası faturaya çok ihtiyaç duymadım, umursamadım da. Bugüne kadar böyle ürünlerde faturanın artısı olmadı. Önemli olan garanti verilip verilmediği. Bunu da faturadan sağlamıyorlar. Alırken ben de faturasız bakılmadığına dair bir çok şikayet gördüm ama onların telefonları tahminen TR'de geçerli olan sürüm telefonlar değil. Mesela Gürcistan'dan alınanların garanti kapsamı burayı tutmuyor bildiğim kadarıyla. O nedenle avantaj ve dezavantajlarını kendin irdele derim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 29 Haziran 2023; 11:58:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|