< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 23 Ekim 2019; 14:12:36 > |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 23 Ekim 2019; 14:12:36 > |
ben ayrı ayrı konu yerine hepsini biyerde toplamak istedim.heryer trendyol konusuyla dolmaması için. |
![]() |
|
İndirim forumda duyurulmalı ama yangından mal kaçırır gibi ifadelerle duyurunca millet çılgına dönüyor. Sömürü mantığıyla başlıklar açılınca dayanmıyor bir şey, Trendyol bunu hatayla değil bilerek yapmış olmalı, çünkü 3 hafta kadar önce kupon geçiyordu her üründe sonra sömürüye geçirilince durduruldu, şimdi tekrar her ürüne aktif ettiler ama yine sömürüye geçildi.
Konuya yazacaksın ki, bu üründe yeni hesapla %20 indirim kullanılıyor, ama yok açık var yok sömürün bitmesin deyince millet talan ediyor. Cebindeki parası bitene kadar alışveriş yapıyor. Sınırsızca sunulan şifreyi satma derdinde olanı da var.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 23 Ekim 2019; 14:26:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|