Şimdi Ara

Trendyol Kabul edilmeyen iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba. Trendyoldan kulaklık aldım ve 1 gün kullanıp direk iade ettim. İadem "Teknik servis desteği gerekiyor" diye kabul edilmedi. Sonra kulaklığı teknik servise gönderdim. Beni oradan aradılar üründe hiçbir sıkıntı olmadığını fakat kutunun hasar aldığını büyük ihtimal bu yüzden trendyoldaki satıcının kabul etmediğini söylediler. Bende kutuya hiç bir zarar vermediğimi zarar geldiyse kargoda gelmiştir dedim. Ürün sağlam gelmediyse tutanak tutun vs dedi. Bende elime sanki kutuyla geliyor diye arkadaşa agresif girdim. 15 gün içinde iade ettiğim için hala hakkımın olduğunu biliyorum beni uğraştırmayın dedim. Kabul etmedi işte sonucunda kulaklık bana bugün geri geldi.

Ben ilk 15 gün içinde iade talebinde bulundum. Bu yüzden hakkımın olduğunu biliyorum. Tüketici hakem heyetine başvuracağım, tam olarak bu süreci nasıl yapacağım hakkında çok bilgim yok. Bilgisi olanlar yardımcı olursa teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E8EC3A4D -- 15 Eylül 2021; 17:16:51 >

• Kulakiçi değil kulaküstü

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.