Şimdi Ara

Trendyol hem sahte ürün gönderdi hem de iade kabul etmiyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
24.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
695 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cadot

Yav arkadaş bu site 430000 müşterisinin kredi kartı bilgilerini satmadımı? 1 dolar karşılığında internet sitesinde satışa çıkarıldı. Redmi kulaklıkların sahtelerini göndermedimi? Kaçıncı vukuat bu. Halen alışveriş neden yapıyorsunuz anlamıyorum. Anlamak gerçekten zor bu insanları. Sahte ürün almak veya dolandırılmak yada kredi kartı bilgileriniz yurtdışı sitelerinde satılsın diyemi alışveriş yapıyorsunuz????? Bu milletin toptan beyni yanmış sanırım.
    iyi güzel diyorsunuzda ben geçen ay hepsiburada.com 199 TL alış veriş yaptım diğer harcama vodafon yanımda uygulaması üzerinden 30 TL 1 hafta ancak geçti aradan telefon susmuyor sms cağrı peş peşe numaraya baktım kocaeli dedim neyse it sapık dolu birisi aramış dedim geçtim

gelen sms baktım banka kartınız bloke edildi elimde iş var bitirdim işi aradım dedim sorun nedir neden bloke edildi kartım dediler bilgileriniz 3 üncü şahıslara paylaşılmış ee dedim göremiyormusunuz kim nerden paylaşmış müsteri hizmetleri dedi en son hepsiburada.com 199 TL vodafon 30 TL bu harcamalar sizemi ait evet bana ait ee şimdi kimden şüpheleneyim ben hepsi ayni halt bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 21 Şubat 2020; 19:45:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de saatler konusunda uyarayım , zamanında çok beğendiğim saati yarı fiyatına trendyolda buldum. Bu saat Türkiyede sadece bi yer garanti veriyor onun dışında ya sahte ya da yurt dışından kaçak oluyormuş. Ben de trendyolu aradım , garantiyi biz sağlıyoruz diyince vaz geçtim. Yüksek fiyatlı ürün alamayacağınız bir yer bence.

Ha bir de sürat kargo ile çalışıyorlar çıldırıyorum.

Ama ucuz fiyatta bazı markaları da kendi satışları ile yakalayımca ucuz oluyor. Mesela geçen günki JJ tshirtler çok iyi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi kere Bi ürün aldım kurumsal bir mağazadan.

ürün dvd player idi, bazı Cd leri çok geç okuyor idi ve hiç böyle bir yorumu yoktu. Ürün arızalı idi. müşteri hizmetlerini aradım firmaya göndereceğiz dedi.

Ama yeni aldım bozuk çıktı desem de yaramadı. Ben de ürünü aynen geri paketleyip götürdüm, iade etmek istiyorum beğenmedim dedim. hemen iade aldılar.

artık yöntem bu. iade hakkımı kullanıyorum. salak değilim para verip serviste cihaz kovalayacak kadar.

• trendyol aliexpress tarafından satın alınmış bir çin fimasıdır. bu firma ile alışveriş yapmayın. yaşadığım mduriyetler bu şekilde daha önce konu açmıştım bende:
    www.trendyol.com
    Trendyol - Careers
    https://www.trendyol.com/careers

https://forum.donanimhaber.com/trendyol-cakma-lescon-ayakkabi--142045929#142066840
    https://forum.donanimhaber.com/trendyol-cayma-iade-hakkimi-cignedi-yardim-lg-buzdolabi-yukko-firmasi--141297149#141831923

• Şu trendyoldan alışveriş yapmıyorum yapmayın diyenler mutlaka alışveriş yapmışlar hatta ailesinde ki çoğu kişi bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

iyi güzel diyorsunuzda ben geçen ay hepsiburada.com 199 TL alış veriş yaptım diğer harcama vodafon yanımda uygulaması üzerinden 30 TL 1 hafta ancak geçti aradan telefon susmuyor sms cağrı peş peşe numaraya baktım kocaeli dedim neyse it sapık dolu birisi aramış dedim geçtim

gelen sms baktım banka kartınız bloke edildi elimde iş var bitirdim işi aradım dedim sorun nedir neden bloke edildi kartım dediler bilgileriniz 3 üncü şahıslara paylaşılmış ee dedim göremiyormusunuz kim nerden paylaşmış müsteri hizmetleri dedi en son hepsiburada.com 199 TL vodafon 30 TL bu harcamalar sizemi ait evet bana ait ee şimdi kimden şüpheleneyim ben hepsi ayni halt bana göre

Alıntıları Göster
    Senin olayının ne olduğu belli değil. Ama Trendyolun delilli ve ispatlı. Trendyol müşterilerinin bütün bilgileri ve kart bilgileri yurtdışı sitelerinde 1 dolar karşılığında satıldı. Senin bahsettiğin olay ile bu olay aynı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 bana sahte faturasız-kablosuz samsung şarj gönderdi diye bir daha alış veriş yapmadım hatta özür mahiyetinde yine sahte samsung kablosuz şarj gönderdiler şaka gibi trendyol a hiç güvenemedim, gittigidiyor ve hepsiburadayı kullanıyorum daha geçen gün gg den lastik aldım lassa seri numaraları kasıtlı silik dedim 10gün sonra parasını iade ettiler.
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    seri numaraları silik ise çalıntı olmasın?

bu internetden saat sipariş edip de eline kalem geçen vardı. ben de çizme sipariş etmiştim. üç gün ses çıkmayınca aha papazı bulduk sonunda demiştim. neyse ki ürünü gönderdiler kısa sürede. akabinde bir tane daha gönderdiler daha düşük no ve farklı modelde. onu da eşantiyon sandıydım meğer mükerrer olmuş. geri gönderdiydim. çinden verilen siparişler, memleket içerisinden verilen siparişler kadar stres yaratmıyor valla. demek ki yasalarda bir gevşeklik var diyebiliriz. ne bir standart var ne de bir koruma. thh'ye bile gerek kalmamalı. direkt ağız ceza verilmeli. bir de şu kargoyu kontrol edenler de kontrol edilmeli. yukarıda okudum zaten 4 tane don siparişi vermiş biri kayıp, diğeri üç atlet vermiş sipariş diğeri kayıp. öbürü kalem siparişi verdim demiş, içinden çıkan başka kalem. tam komedi..

• Thh bunların anasını ağlatır hocam biraz uğraşırsınız ama alırsınız parayı, kullanmadığımız, etiketi sökülmemiş zarar görmemiş ürünü almak zorundalar, haklarınızı bilmediğinizi düşünen bir iki geri zakalının sırf sizi uğraştırmak için oynadığı oyundan başka bişey değil. Peşini bırakmadan devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeozka

Müşteri temsilcisi öyle demiş telefonda zaten asıl kızdığım nokta bu. Sen internetten ne sipariş edersen et ben alakasız bir ürün gönderiyim başka ürün gönderdin diyip iadeyi de kabul etmiyim Daha büyük sıkıntılar çıkar böyle. Ben her türlü ispat ederim haklılığımı o konuda şüphem yok.

Alıntıları Göster
    İşte buradaki sıkıntı, ürünü kontrol edip öyle teslim alamamazlıktan. Kargolar malüm, her geçen gün artıyor. Kargocularda neredeyse kafamıza fırlatıp gidiyorlar, 2dk bekle yanında açayım bakayım, almak istediğim ürün mü desek beklemiyorlar.Çünkü suistimal edilebilir bir durum, dur bir giyeyim diyip adamın zamanını aldıkları gibi içeride fasonuyla değiştirip olmadıda diyebilerler. Diğer türlüde sizin yaşadığınız gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Nasıl ispat edebileceksiniz ki size gelen ürünün o olduğunu? Hani kamerayla açsanız bile itiraz ederler. Yanlış anlamayın, size yönelik bir durum iddia etmiyorum.Sadece tarafsız açıdan olaya yaklaşıyorum. Tek çare şubede kontrollü olarak almak. Ptt nin kontrollü teslim hizmeti varmış, kullanmadım ama adamların yanında içeriği kontrol ederek onaylayıp alıyormuşsun. Bunun yaygın olması lazım, tabi isteyen gene eski ussül alsın. Siz yine işi Tüketici Hakem Heyetine taşıyın, az bir parada değil uğraşmaya değmez desek.

• Trendyoldan bişi mi alınır Allah aşkına gidin markanın kendi sitesinden alın

• Telefon aldım ölü pixelli çıktı ekranı iade talep ettim kutusu açıldıysa iade almıyoruz dediler bende ilahım zaten kutuyu açmadan görmem gerekiyodu ölü pixeli

• Trendyol mu tövbe! Cuma muhabbetlerinde aldığım ürünü 1 ay sonra yanlış adrese kargoladılar üstüne kargo hiç teslim alınmadan geri iade oldu buna rağmen inceleme istediler. Elime geçmeyen geldiği gibi giden bir kargodaki ürünü 3 hafta incelediler. Defalarca kayıt açtım aradım buna karşılık 2 ay sonra paramı alabildim. Trendyol kadar rezil bir yapı ve firma tanımıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Şu trendyoldan alışveriş yapmıyorum yapmayın diyenler mutlaka alışveriş yapmışlar hatta ailesinde ki çoğu kişi bile.
    Alışveriş yapmadan nasıl bilecek iyi mi kötü mü ?

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam afedersin ama iki ucu b*klu değnek dedikleri tam da. Hanım valilikte çalışıyor kargo oraya geliyor heryer kamera o yüzden kamera şahit mahit onu ispat ederim o yüzden rahatım biraz da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozka -- 22 Şubat 2020; 0:3:37 >
  • Kardeşim Trend Yol Çinlilere satıldı....Onlarda ünlü markaların çakmalarını indirim yaptık diye burada bilmeyen vatandaşlarımıza çakmaya çalışıyorlar .Görünen bu.....…..Size düşen … hemen savcılığa dolandırıcılık davası açın...Yazılı şikayette bulunun...Gelen malın Mango etiketi basılmış sahte ürün olduğunu belirtin..Şikayetçi olun....AÇIK DOLANDIRICILIK SUÇU......Kesin çözüm budur....

• Trendyol süper çirkef bir firma. 1-2 kere ürün aldım baktım tam merdiven altı..daha da elimi sürmedim.

2. alışverişte bir satıcıdan atlet aldım birde farklı satıcıdan başka bir ürün. Atleti aldıktan 1 saat sonra yanlış aldığımı fark ettim .. iptal ettim. Bir baktım 2. ürün için kargo giydirmiş, onuda iptal ettiğim üründen kesmiş. Amacım atletten sonra o ürünüde iptal etmekti. Bir baktım bana diğer ürün için iptal hakkı vermiyor.Mh ile görüştüm , neymiş o ürün gelince iade edecekmişim. velhasıl ürün geldi , almayı reddettim .. Tam 2 hafta sonra paşa paşa tüm paramı iade ettiler. kargoda girdi...beter olsunlar..

müşteriyi stresse ve zora sokma konusunda açık ara 10 numara.. Asla işim olmaz.

• Ben de çok ucuza rodi jeansten gömlek almıştım defolu geldi ama kullanmak zorunda kalınca iade almadılar. Tamam dedim bari yorum yapayım yorumu da yayınlamadılar kötüymüş diye .d sonra ürünü sildiler. Yani buradan aşırı iyi fiyat diye aldığımız şeyler ya çakma ya defolu olma ihtimali çok yüksek

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.