Şimdi Ara

Trendyol express taşıyıcı ol (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
26
Favori
507.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kimine göre mantıklı kimine göre değil.. aylık geliriniz 15 bin üzeriyse mantıklı olmayabilir, haklısınız... ne iş yaptığınıza bağlı.. bana göre çok mantıklı:) bence en karlısı benim, çünkü kazancıma bakarım gerisi beni ilgilendirmez..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaNKeSeNioR

    diğerlerini geçtim yazdığın ilk iki firmadakilerde kazanmıyormuş yani öylemi :) o zaman sıradaki 10.000 kişiye yer açsınlar işi bıraksınlar bence :) hayır yani benim yalana borcum mu varda kazanmadığım bir rakamı yazayım... yada sizi işe aldırayım da aracılık hizmet bedelimi alıyorum yazdım (ki bu mümkün değil alımlar internet üzerinden yapılıyor) ondanmı yalan söylüyorum? yani benim buradan bir kazancım yok onun için almadığım yada kazanmadığım paranın fazlasını neden yazayım? adamlar sormuş nedir nasıl oluyor diye bende olanı biteni yazdım fazlası yok eksiği var.. daha güzellikleri var onlarıda yazarsam demekki hiç inanamayacaksınız.. neyse hayırlısı diyelim artık  

    Adamlar sormuş ya yanlış anlatıyosun işte bende diyorum ki bende niyetlendim 10bin gelirin olsa 2bin gelir vergisi 3000 yakıt ve diğer masraflar 5bin kalıyor (oda sürekli 10bin gelirin olsa bizim burada genelde 7-9bin arası alıyorlar) araç sigota bakım arıza kasko hariç sen kasko yaptırmıyorsun fakat bence yapılmasını şart park halinde bile çarpıp kaçıyorlar yani gelirleri genelde 3bin ve 4bin arası oluyor şu anda sıradan bir işte çalışsan bile 3bin alıyorsun risksiz dediğim gibi araç bir arıza veriyor 5bin 6bin kazançlarını alıp götürüyor tabi bu şans böyle bişe olmayadabilir sen bu işe yeni girmiş olabilirsin fakat ben yıllardır bu gibi işlerde çalışanlarla muhattap oluyorum mesela bir ecza deposunun ilaç dağıtımını yapan bir arkadaş var 10tane arabası var şöförlü yalnız araç başı 1500 2bin lira bırakıyor aylık gelir 15-20bine geliyor sen neredeyse tek araçla bu parayı kazandığını söylüyorsun sana sadece şurda katılıyorum şu pandemi dönemin işsizlikten dolayı iyi fakat öyle abartacak birşey yok sonuçta hesap ortada





  • haknkrgz H kullanıcısına yanıt

    tamamdır o zaman ben hesabı yanlış yapıyorum yukarıda yazdıklarımın da hiç bir önemi yok, sen haklısın kardeşim...


    işi yapandan daha iyi biliyorsun. bize yakışan tebrik etmek olur...  

  • İzmir'de yaşıyorum bir arkadaşım bu işi yapıyor günlük 100-150 arası paket taşıdığını ve 6-7 bin net kaldığını söyledi.Bu şartlarda muzzam bir para bence.10-12 saat asgari ücrete işçi çalıştıranlar varken.Ayrıca bazı kişiler gelir vergisinden bahsetmiş, bu ülkede memurundan tut esnafına kadar vergi alınmayan kimse yok 3000 tl alan kişiden de vergi alıyolar.Ayrıca eticaret gittikçe yükselen bir sektör 1 paket makarnaya kadar insanlar internetten alışveriş yapıyolar.İmkanı olanlar bence şimdiden bu işte yerini alsınlar kapasite dolduktan sonra çok ararsınız.

  • aynen doğru söylüyorsunuz. bende soranlara yardımcı olmak için işi anlatmaya çalışıyorum, fakat nedense bazı arkadaşlar inatla senin dediğin gibi değil diyorlar.. çalışan benim ama yorumlayan başkaları  

  • tamam kardeşim haklısın ama benim kaçırdığım ne 2 tane muhasebeciyle görüştüm sizin dediğini gibi 10bin gelirin olsa (bizim burada dediğim gibi 7-9bin arası) bana diyorki şu kadar gelir vergisi şu kadar sosyal güvence şu kadar benim ücretim mazotuda üstüne koyduğum zaman 2bin gelir vergisi 3bin giderler 5bin yapıyor aracın bakımı gideri günlük yeme-içme vs ekleninci 4bin ile 4500 arası bi para kalıyor dediğim gibi bizim burda 7-9bin arası olduğu için bu düşe bilyorda bizim bu hesabın neresinde yanlışlık var söyleyin bende diyeyim şurayı yanlış hesaplamışız yani yardımcı olun

  • Baştan aşağı yanlış... Sizin oradakiler bizim burdakiler diye bir ayrım yok.. senin bildiğin doğru gibi düşünüyorsun ve yazdıklarımı okumuyorsun..

    8500 garanti para var arkadaşım.. sizin ordakiler 7000 nasıl alıyormuş? En az 8600 garanti veriyor ve altında fatura kestiysen bile sana 8600 yatırıyor. Şimdi senin dediklerinin neresi doğru? Hepsi havada kaldı...
    Diğer hesabada girmiyorum ben yukarıda yazdım gerekeni inanıp inanmamak size kalmış...
  • Eğer kullanılacak araba varsa çok mantıksız bir iş değil.


    1 bölgede günde kaç km yapabilirsiniz ki? Sadece dur kalk yapmayla ilgili sorunlar olabilir araçta. Çünkü hem kısa mesafe kullanım çok olacak bir de mahalle arası kullanım olduğu için balatalar çabuk biter :)


    Onun dışında işine gücüne bakarsan bu devirde bu paralar söz konusu değil standart işlerde. Öğretmen, hemşire, devlet memuru 4 bine çalışıyor arkadaşlar. Nasıl beğenmediniz bu parayı anlamadım.

  • Ben 3 aydır çalışıyorum. Fiorino Cargo sıfır araç alıp başladım. Eğer krediniz, borcunuz vb. gideriniz yoksa elinizde tatmin edici bir rakam kalıyor. Fakat işe ilk girdiğinizde birçok masraf sizi bekliyor. O yüzden ister istemez ilk aylarda çalıştığınızdan bir şey anlamıyorsunuz. Ayrıca parayı 1 ay vadeli alıyorsunuz. Tek fatura kesiyorsunuz fakat her hafta çarşamba günü dağıttığınız paketin hakedişine göre ücret yatıyor.


    Aklınıza takılan sorular varsa cevaplandırabilirim.

  • kıymetli kardeşler,

    Ben Sinop'un ilçesinde kamet ediyorum. Trendyolun taşeron kuryeliğini alan biri benden kargo başı 2 tl'den dağıtmamı istedi. yemek+yakıt da bana ait. ortalama günde 60 kargo geliyor dedi. Bu işi bilen arkdaşlara soruyorum. sizler büyük şehirlerde bu işi yapıyorsunuz. benim bulunduğum yer 30 bin nüfuslu ilçe. sizce aylık ben ne kadar kazanabilirim? saygılarımla

  • hozcelik H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, daha önceden glovo gibi kuryecilikleri araştırmış biri olarak Trendyol hakkinda söylenenler oldukça cezbedici, size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim 😊 3 yıldır şoför olarak çalışıyorum yolu yemeği çıkınca 2500 e kadar maaşımız düşüyor.
    Trendyol ek iş olarak yapilabilir mi?
    Günlük kaç noktaya gidiyorsunuz, haftanın kaç günü çalışıyorsunuz ve günlük kaç saat çalışıyorsunuz?
    Aylık ne kazanıyorsanız ve giderleri çıkınca ne kalıyor?
    Benim aklıma gelmeyen dikkat çekmek istediğiniz konular varsa yazar misiniz?
  • Trendyol ek iş olarak yapilabilir mi?

    -Trendyolu ana iş yapıp, ek iş olarak başka şeyler yapabilirsin.


    Günlük kaç noktaya gidiyorsunuz, haftanın kaç günü çalışıyorsunuz ve günlük kaç saat çalışıyorsunuz?

    -Bölgene gelen pakete göre değişir. Örnek veriyorum 70 paket geliyorsa maksimum 3, 4 saate işin biter. Bölgen iyiyse, konum vs. daha hızlı bitebilir çünkü bazı paketler çifter çifter veya daha fazla gelebiliyor. Bir noktaya gittiğinde 10 paket bırakabiliyorsun. Günlük ortalama şubede geçirdiğin süre dahil 5-6 saat çalışıyorsun, kampanya dönemleri hariç. Haftanın 6 günü çalışıyoruz, pazar tatil. Kampanya dönemleri pazar günleride çalışılıyor.


    Aylık ne kazanıyorsanız ve giderleri çıkınca ne kalıyor?

    Benim aklıma gelmeyen dikkat çekmek istediğiniz konular varsa yazar misiniz

    -Gelir değişir, aylık 8.600 TL fatura kesiyorsunuz en az. Aylık paket dağıtım ortalamanız yüksekse 10.000 11.000 e kadar çıkabiliyor. Gider maks. 3 bin TL civarında. Krediniz, borcunuz yoksa tatmin edecek bir rakam kalıyor.





  • Ne güzel işmiş kolay yoldan para kazanılıyormus haberımız yok. Biz enayizi ozaman binek aracı ticari ile deiğştirip girmek lazım. Şirket kurmak kadar basıt bısey yok ayrıca bu arkadaşlar şirket değiş şahıs işletmesi kuruyorlar. Evi ofis göster vergi kaydı aç.


    Araç lastik değişimi yok mu ?

    Araç kasko sigorta

    Her yıl vize

    Vergiler bunlar gider değil mi ne bu 10 bin kazanıp 3 bin gider bide 5-6 saatte bu işin gerçek zorluklarını yazın beyler. Evet para kazanıyorsunuzdur ama bu kadar basıt değildir.

  • Şahıs şirketi bağkur vs öde saçmalığı koymuşlar yok k1 belgesi yok cart curt alt tarafı doblo ile kargo dağıtılacak. Amerika'da amazon flex'e bakıyorum da arabası ve ehliyeti olan herkes yapabiliyor. Devlet her yerden gene birşeyler sokuyor.

  • Günde 5 saat de çalışsan Ayda 8600 lira fatura kesilerek yapılacak iş değil.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

    biz kimseye enayi demedik zaten:) siz dediniz bunu...


    araç lastik değişimi var evet. kasko yok sigorta zorunlu. her yıl vize var araç ticari olduğundan.. geliri düşünerekten bu saydıklarımızı çok ciddiye almıyoruz sanırım..


    biz bunları genel olarak hesaplayıp ortalama olarak aylık 300tl gibi bir para düşüyoruz gelirimizden..


    buradan da aklında soru işareti olanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.. fakat nedense bazıları inanmıyor ve hayata dümdüz bir bakış açısıyla devam ediyor..


    ortalama gelirin üzerinde bir para kazanıldığı için insanlar inanmıyor diye düşünüyorum.. iş güç arayanlar aklı başında olan koşarak başvuruda bulunup iş için sıra bekliyorlar..


    diğerleride 'olurmu yaw o kadar para kalmaz yalan dolan işler' diyip ahkam kesiyor..


    niye yalan söyleyelim? benim yanımdamı çalışacaksın? yada ben senin üzerinden paramı kazanacağım? bende bu şekilde çalışıyorum..


    olanı biteni yukarıda yazdım.. herkes özel mesaj atıyor.. cevaplar sayfada yazılı zaten.. isteyen inanmasın benim kaybedeceğim bir şey yok..


    bence inanmayan kaybeder :)





  • sioux kullanıcısına yanıt

    kimine göre 7k iyi para günde 5 saat için.. kimine göre yapılacak iş değil.. biraz ihtiyacı olan günün geri kalanında güzel bir iş bulup çalışıp ayda 6-7k daha katabiliyorsa üzerine peki? aklı olan çok para kazanabilir bu ülkede..

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.