Şimdi Ara

TRENDYOL EN UZUN GECE (20-21 ARALIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
7.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.trendyol.com/

Gerçekten indirimli ürünler:https://www.akakce.com/magaza/trendyol,1,7.html

Altlimitsiz 20,30 TL ve 100 TL'ye 30 TL indirimleri forumun çek satış sayfasından alabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-10093

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Aralık 2018; 0:44:1 >

• Uygun fiyata kulakiçi(slikonlu özellikle)tavsiye edebilecek bir arkadaşım var mıdır? JBL ile xiaomi arasında kaldım
  • Arkadaşlar, bugün Trendyol 100 anlt limitli 30 TL kupon tanımladığına dair sms yolladı. Hesabıma girdiğimde Kupon görünüyor ancak hangi ürünü sepetime eklersem ekleyeyim "falan butikte geçerli değil, falan kategoride geçerli değil, vs" gibi ibarelerle kuponu kullandırtmıyor. Canlı yardıma bağlanıp müşteri temsilcisine bu durumu sordum ve şunu istedim "Bu kuponun geçerli olduğu bir kategori ya da ürün gösterin, ben kuponumu kullanmak istiyorum" dedim. Bi kaç kem küm den sonra müşteri hizmetleri cevap verememeye başladı. Anlayacağınız tamamen asılsız şekilde kupon kazandınız deyip müşteriyi siteye çekiyorlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosemir

Arkadaşlar, bugün Trendyol 100 anlt limitli 30 TL kupon tanımladığına dair sms yolladı. Hesabıma girdiğimde Kupon görünüyor ancak hangi ürünü sepetime eklersem ekleyeyim "falan butikte geçerli değil, falan kategoride geçerli değil, vs" gibi ibarelerle kuponu kullandırtmıyor. Canlı yardıma bağlanıp müşteri temsilcisine bu durumu sordum ve şunu istedim "Bu kuponun geçerli olduğu bir kategori ya da ürün gösterin, ben kuponumu kullanmak istiyorum" dedim. Bi kaç kem küm den sonra müşteri hizmetleri cevap verememeye başladı. Anlayacağınız tamamen asılsız şekilde kupon kazandınız deyip müşteriyi siteye çekiyorlar diye düşünüyorum.
    ben de arada konU açarım ty ile ilgili ama bugün visa kampanyasından verdikleri 100/30 kupr kullandığım ürünleri birine hediye edecektim. 2 kazak 2 sweat 1 hırka aldım uygun fiyatlı olanlardan. sonra beden vs farklı olmuş iptal edeyim dedim bana lcw ve defacto depoları bizde değil iptal edemeyiz vs dediler sonra lcw ürüleri geldi 1 hafta geçti df ürün gelmedi hala kargo vs girişi yok bu gece sordum mh bana ne deseler sizin df bir ürününüz iptal olmuş demez mi ?
    dedim yahu hani iptal olmuyordu.
    sonra baktım para iadesi vs de yok
    dedim kargo bedavaydı kargo eklemişsiniz.
    adam da şaşırdı nasıl olmuş iptal
    siparişiniz karmaşık hal almış vs tabi diyecek bişely bulamadı özür diledi vs. yani anlayacağınız kuponu kullanıncaya kadar göbeğiniz çatlar hele trendyolman kuponu verdiler ama bugün fiyatları 2 ye katlamışlar sırf sepette %50 indirim girelim diye

• Balon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 kasımdan hemen önce alt limitsiz 30 lira kupon eklemişler.

2 boxer + 1 tane de salata tabağı aldım ve 10 TL ödedim.

Salata tabağı 15 gün sonra kırık dökük geldi, paketlenmesi çok kötüydü. Boxer'lar adiden de öte.

Salata tabağını iade ettim, parayı iade etmemişler, 1 günlük alt limitsiz 10 TL kupon yüklemişler. Ben 30 TL alt limitsiz kuponu zor kullanımışken 10 lirayı kullanamayacağım için boşverdim.

Sonuç olarak kullanılmayacak 2 boxer a 10 TL gitti.

Bu sebeple Trendyol benim için bitmiştir.

• TRENDYOL EN UZUN GECE (20-21 ARALIK)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlar milleti gerçekten salak sanıyor, bu numaraları yiyen var mı merak ediyorum.

acaba gerçekten indirim var mı diyerek bakayım dedim, elektronikte gecenin yıldızları butiğinden bir kulaklığın fiyatına baktım 69.90 TL görünüyor, aynı kulaklık gittigidiyor'daki teknosa satıcısında 53 TL! Fazla söze gerek yok, en uzun gece indirim fırsatları yalanıyla sazan avına çıkmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 20 Aralık 2018; 2:35:31 >
  • herkes bizim gibi değil arkadaşlar , aaa buna da inanan var mı demeyin , adam 50 liralık ürüne 100 lira yazıp üzerine çizgi çekiyor ve yüzde 40 indirimle 60 lira yazıyor ve buna inanan bir sürü kişi tanıyorum

• yaaa sorma usta

bu trendsonu bana

Tüketici Hakem heyeti bile başedemedi bunlarla

3 ay geçti hala savunma vermemişler

side THHye giderseniz sabırlı olmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: trak39

herkes bizim gibi değil arkadaşlar , aaa buna da inanan var mı demeyin , adam 50 liralık ürüne 100 lira yazıp üzerine çizgi çekiyor ve yüzde 40 indirimle 60 lira yazıyor ve buna inanan bir sürü kişi tanıyorum
    aynen katılıyorum size herkes bu kadar bilgili değil. trendyol niye bu kadar reklam yapıyor. bu yüzden yapıyor. insanlar özellkile kadınlar bişi almak gerekir gibi hissediyorlar kendilerini. zaten bizim gibiler en sevmedikleri müşteri tipi. ama çoğu müşteri böyle bilinçsiz alışveriş yapanlar
  • Us polo bir kaç gömlek dışında boş kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

bunlar milleti gerçekten salak sanıyor, bu numaraları yiyen var mı merak ediyorum.

acaba gerçekten indirim var mı diyerek bakayım dedim, elektronikte gecenin yıldızları butiğinden bir kulaklığın fiyatına baktım 69.90 TL görünüyor, aynı kulaklık gittigidiyor'daki teknosa satıcısında 53 TL! Fazla söze gerek yok, en uzun gece indirim fırsatları yalanıyla sazan avına çıkmışlar.
    bu numaraları yiyen var mı merak ediyorum ??

çiftlik bank.

hiç öyle trendyol gibi oturup kampanyalar fırsatlar e-ticaret yapmana da gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • visa kaydetmeden gelen 100/30 indirim çekini kafalarına göre silmişler. En uzun gece kampanyasından önce takip ettiğim montun fiyatı durduk yere 50 tl zamlandı ayrıca :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosemir

Arkadaşlar, bugün Trendyol 100 anlt limitli 30 TL kupon tanımladığına dair sms yolladı. Hesabıma girdiğimde Kupon görünüyor ancak hangi ürünü sepetime eklersem ekleyeyim "falan butikte geçerli değil, falan kategoride geçerli değil, vs" gibi ibarelerle kuponu kullandırtmıyor. Canlı yardıma bağlanıp müşteri temsilcisine bu durumu sordum ve şunu istedim "Bu kuponun geçerli olduğu bir kategori ya da ürün gösterin, ben kuponumu kullanmak istiyorum" dedim. Bi kaç kem küm den sonra müşteri hizmetleri cevap verememeye başladı. Anlayacağınız tamamen asılsız şekilde kupon kazandınız deyip müşteriyi siteye çekiyorlar diye düşünüyorum.
    Sepete en ucuzundan bir çorap ekleyin. O şekilde 100/30'u kullanabiliyorsunuz.

• Bu trendyola aliexpress al attıktan sonra aliexpressteki saçma sapan indirim kampanyaları gibi olmaya başladı sorsan her zman indirim var ama ortada bişey yok.Youtubeye giriyorum trendyol googleye giriyorum trendyol.Ya tiktok reklamı yada trendyol.Hadi çerezlerden önüme getiriyor desek ne trendyola giriyorum nede tiktok uygulamasına sanırım herkeste var bu reklamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bu numaraları yiyen var mı merak ediyorum ??

çiftlik bank.

hiç öyle trendyol gibi oturup kampanyalar fırsatlar e-ticaret yapmana da gerek yok.

Alıntıları Göster
    Ülkemizde o kadar keriz var ki ne yazıkki yazmak zorundayım bildiginiz keriz.Bilinçsiz tüketici.Devlet şu kredi kartını internet alışverişinde yasaklasa herşeyi ucuza alırız çünkü bu kerizlerin en çok başvurdugu şey kredi kartı beleşmiş gibi alıyorlar.Normal hesap kartıyla taksit olmadıgı sürece alamazlar o zaman iyi olur herşey.Bu kerizler aldıgı sürece bu firmalar kar üstüne kar edecek ve fiyarlarda hiç düşmeyecek.

• yeni hesap açmaya kupon veriyorlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trak39

herkes bizim gibi değil arkadaşlar , aaa buna da inanan var mı demeyin , adam 50 liralık ürüne 100 lira yazıp üzerine çizgi çekiyor ve yüzde 40 indirimle 60 lira yazıyor ve buna inanan bir sürü kişi tanıyorum
    Geçen gün bir tencere setinin fiyatını 5185 küsür tl yazıp %67 indirimle 1700 e satmaya çalışınca; biz de şikayette bulunduk. Üstelik Korkmaz'ın kendi sitesinde bile 2300 lira falan indirimsiz hali.

• Kargolamadığı ürünü(aras şubesinden takip ettim) kargolamış gibi gösterdikten sonra sipariş iptal edildi diyerek parayı iade etti. Kargo parası ne oldu sizce? İade ettiği ücretten kargo parasını kesmiş. Kargo da ücretsizdi halbuki. Yani göndermediği ürün için benden 9 lira kazanmış oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.