Şimdi Ara

TRENDYOL EN UZUN GECE (20-21 ARALIK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
7.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar sahte ürün mü satıyor Ne anlayamadım. Levi's mont aldık. Red tabda işim yok.Sadece R yazıyor. Faturada işim yok sadece model ismi var. Dikkat edin. En uzun gece diye kandırılabiliriz

• Trendyol.com
    49NU7300 49" 124 Ekan Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV Samsung | Trendyol
    https://www.trendyol.com/samsung/49nu7300-49-124-ekan-curved-4k-uydu-alicili-smart-led-televizyon-p-3806641?boutiqueId=301145

Samsung 49NU7300 49" 124 Ekan Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon 49NU7300 3.779,00 TL

Alınır mı?

• Duracell şarjlı pil ve makinasını aldım bakalım inşllah düzgün ürün gelir kısmet artık

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Hocam merak etme forumda kimse kuponsuz sipsris vermiyor :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan07

Bu adamlar sahte ürün mü satıyor Ne anlayamadım. Levi's mont aldık. Red tabda işim yok.Sadece R yazıyor. Faturada işim yok sadece model ismi var. Dikkat edin. En uzun gece diye kandırılabiliriz
    herşey yapabilirler

siparişimle toplam değeri 102 TL olan 7 ürün aldım. 30 TL Visa indirim kuponumu kullanıp 72 TL ödedim. Sonra bir şekilde temin edilemeyen ürünler nedeniyle bana aldığım 7 üründen indirimsiz değeri tanesi 19.95 TL'den toplam 59,85 TL olan 3 ürünü ancak gönderdiler.

Fakat benim hesabıma 12 TL iade yaptılar. Yani başta indirim kullanarak 72 TL ödediğim 7 ürünün 3 tanesini gönderip benden 60 TL tahsil ettiler. 3 ürünün zaten indirimsiz tutarı 59,85 TL iken 60 TL almış oldular. Bana verdikleri indirim kuponunu bu 3 ürüne yansıtmadılar.

Kendi kafalarına göre ürün iptali yapıp bir de bunun üstüne verdikleri indirimi de elimdeki ürünleri yansıtmayan bir sistemleri var.

• Trendyol man butiğinde geçerli kupon var lazım olan birine verebilirim.
    30 TL alt limitsiz

Kod verildi @alismith

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tccb44 -- 22 Aralık 2018; 0:3:37 >
  • malesef bunu hep yapıyorlar

kendilerince haklı bir sebepsöylemeye bile zorlanıyorlar neymiş mesafeli satış sözleşmesinde varmış siparişteki diğer ürünler tamamen iade ettiğimizde kargo ücreti de iade olurmuş diyorlardı temmuz 2018deki cebelleşmemizde.

şimdilerde gemi azıya almışlar deme ki:

Kargolamadığı ürünü kargolamış gibi gösterdikten sonra sipariş iptal edildi diyerek parayı ham ediyorlar boğazında durasıcılar! İade edilen ücretten kargo parasını kesinlikle kurtaramzsın keserler. Kargo ücretsiz olsa bile neymiş nunların prosüdürü böylemiş doktor grubudanışmanlık patronları kesbiç yap demişler kargo alacaksın demişler adamlardaki taktiğe bak kargoya vermiş gibi yapıp sonra iade alndı 8.99 kargo ödenen ücretten gasp ama elde hiçbir ürün yok iade talebi yok bu tamamaen haramilik

THHye bunarı ağustos sonunda şikayet ettim. halen "savunması istendi" yazıyor başka bir gelişme yok abi

• Kanmayın bu sözde indirimlere arkadaslar 10 gun once favorilerime ekledigim 139 TL lik ayakkabi bugun kargo ile toplam 308 TL (Bu kadarda olmaz) yine 159 TL olan farklı bir modelde 299 TL kargo hariç fiyata satiliyor.. (En uzun gecede neyse anladınız siz ne demek istedigimi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.