|
Bildirim
|
Trendyol dan belki yüzlerce ürün aldım. Firmayı karalamak istemem. Belki tesadüfte olabilir ama aldığım ürünlerde çok küçükte olsa defolar oluyor. Bunlar dert edilecek tipte sorunlar değil. Çok dikkatli incelemedikten sonra gerçekten fark edilmiyor. Bunu bilerek gene de hala alışveriş yapıyorum. Çünkü o ürünleri normal fiyatından daha uyguna almış oluyorum. Son zamanlarda fiyatlar normal satış mağazası fiyatına geldiğinden artık kampanya olmadan Trendyol dan bir ürün almanın cazibesi kalmadı.
|
yöneticiler söylemeden ben söyleyeyim ,konuyu sıcak fırsatlar konu dışına açmanız gerekiyor
ek olarak ,bir iki defa giyecek ürünlerden aldım ve hepsinde sorun yaşadığım için asla internetten alım yapmıyorum (bilinen ayakkabı marka ve mağazası dışında) ,gözümle görüp deneyip ,beğenip almam gerekiyor donu bile internetten alırım diyenlerin benden alıntı yapıp ,cevap vermelerine gerek yok ,almaya devam edebilirler herkesin fikri kendinedir |
En son geçen hafta Fred perry hırka ve ayakkabı mağazada 800 lirayken buradan 350 ye aldım sorun çıkmadı
Hatta son 1 yıldır nerdeyse evin tüm giyim alışverişini buradan yaptım |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|