Şimdi Ara

Trendyol dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
17.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trendyol denilen firma güya uygun fiyata markaları bir çatı altında topluyor, ilk başta sıkıntı çıkarmasada toplam fiyat/fayda da kazık attığının en açık kanıtını açıklıyorum.
    uzun süredir bu firmayı takip edip uygun ürünleri alıyorduk, son alışverişte 70tl ye satın aldığımız ürünün yerine aynı sitede 35tl yesatılan başka bir ürün gönderildi...
    iyi niyetle bir yanlışlık olmuştur dedik ürünü açıklama ile iade ettik, 1 hafta sonra halen ücret iadesi olmayınca işgillendik ve firmayı aradık. verilen cevap ürün bize ait değil iade kabul edilemez!!! oldu.
    sebep ise ürünün üzerinde koskoca Trendyol yazmasına rağmen iç kısmında başka bir etiket daha olamsı imiş.
    yani bu firmaya göre biz ürünü almış, başka bir Tendyol ürününün içine aptalca bir şekilde başak bir etiket daha koymuşuz ve trendyol denieln bu firma bizim bu üçkağıdımızı yakalamış ve ürünü kabul etmemiş!!!
    Trendyol denilen bu internet dolandırıcı olduğunu düşündüğüm bu firmanın Şikayet var daki şikayetleriniincelediğimde buna benzer birsürü şikayet olduğu ya yanlış ürün gönderdiği yada ürün iadesi yapmadığı konusunda yüzlerce şikayet var.
    Aman dikkat diyeyeim, 3-5 tl dah ucuza alacağım deyip bizim gibi kazığın büyüğünü yemeyin
    Trendyol dolandırıcılığı

• Trendyol dan belki yüzlerce ürün aldım. Firmayı karalamak istemem. Belki tesadüfte olabilir ama aldığım ürünlerde çok küçükte olsa defolar oluyor. Bunlar dert edilecek tipte sorunlar değil. Çok dikkatli incelemedikten sonra gerçekten fark edilmiyor. Bunu bilerek gene de hala alışveriş yapıyorum. Çünkü o ürünleri normal fiyatından daha uyguna almış oluyorum. Son zamanlarda fiyatlar normal satış mağazası fiyatına geldiğinden artık kampanya olmadan Trendyol dan bir ürün almanın cazibesi kalmadı.
    yöneticiler söylemeden ben söyleyeyim ,konuyu sıcak fırsatlar konu dışına açmanız gerekiyor

ek olarak ,bir iki defa giyecek ürünlerden aldım ve hepsinde sorun yaşadığım için asla internetten alım yapmıyorum (bilinen ayakkabı marka ve mağazası dışında) ,gözümle görüp deneyip ,beğenip almam gerekiyor

donu bile internetten alırım diyenlerin benden alıntı yapıp ,cevap vermelerine gerek yok ,almaya devam edebilirler herkesin fikri kendinedir
  • sorun görmedim
  • yöneticiler söylemeden ben söyleyeyim ,konuyu sıcak fırsatlar konu dışına açmanız gerekiyor

ek olarak ,bir iki defa giyecek ürünlerden aldım ve hepsinde sorun yaşadığım için asla internetten alım yapmıyorum (bilinen ayakkabı marka ve mağazası dışında) ,gözümle görüp deneyip ,beğenip almam gerekiyor

donu bile internetten alırım diyenlerin benden alıntı yapıp ,cevap vermelerine gerek yok ,almaya devam edebilirler herkesin fikri kendinedir
  • En son geçen hafta Fred perry hırka ve ayakkabı mağazada 800 lirayken buradan 350 ye aldım sorun çıkmadı

Hatta son 1 yıldır nerdeyse evin tüm giyim alışverişini buradan yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mohipodan takım elbise almıştım..%70 yün yazmasına rağmen %20 yün geldi.bunların hepsi sahtekar.

elde kalan dandik ürünleri hileyle satıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ara ara alışveriş yaparım. Bende şuana kadar sorun yaşamadım. Size denk gelmiş sanırım. Trendyol morhipo markafoni 1v1y gibi sitelere de güvenemezsek diğerleri zaten çöp.

Ama iade kabul etmemeleri de ilginçmiş acaba başkası iade etti o ara ürün değiştirdi farketmediler. Tekrar satıp size mi faturayı kestiler?
  • Trendyol dan belki yüzlerce ürün aldım. Firmayı karalamak istemem. Belki tesadüfte olabilir ama aldığım ürünlerde çok küçükte olsa defolar oluyor. Bunlar dert edilecek tipte sorunlar değil. Çok dikkatli incelemedikten sonra gerçekten fark edilmiyor. Bunu bilerek gene de hala alışveriş yapıyorum. Çünkü o ürünleri normal fiyatından daha uyguna almış oluyorum. Son zamanlarda fiyatlar normal satış mağazası fiyatına geldiğinden artık kampanya olmadan Trendyol dan bir ürün almanın cazibesi kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1V1Y.COM dolandırıcılığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnce ufak tefek defolu ürün satılıyor kaç kere denk geldim kolay fark edilmiyor. Çok dayanıksız çıktı ne aldıysam. Tüm indirim siteleri aynı. Morhipo Limango Trendyol Markafoni vs. Gerçek indirim yok yani 35 sezon öncesi yada defolu ürün satıyorlar. Artık bu sitelere giriş bile yapmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu yanlış yere açtığımın farkına sonradan vardım, ama düzeltemedim.
    trendyoldan 1 yıldan fazla süredir alışveriş yaparız, daha öncede defolu yanlış ürün yada kalıbı yüzünden tam olmayan ürünleri defalarca iade ettim, ama ilk defa kendi gönderdiği bir mala "hayır bu benim malım değil" dediğini gördüm. üstelik o malın üzerinde ve kutusunda Trendyol yazıyor. Burada firma direk bizi itham etmiştir ve yarın sizin yüzlerce lira verip alacağınız ürünede yapmayacağının bir garantisi yoktur. bu konuyu bilgilendirme amaçlı açtım.
    Mümkünse gelen ürünleri kargocunun yanında açın ki pek mümkün olacağını sanmıyorum değilse açarken yanınızda bir başkasının olmasına özen gösterin ki böyle bir durumda en azından şahidiniz olsun hakkınızı arayabilesiniz.
  • Trendyol'dan almış olduğum Vakko marka erkek parfümü bozuk çıktı. Kendilerini aradım ancak firmaya yönlendirdiler. Vakko'yu aradım, biz Trendyol'a ürün satmıyoruz dediler. Yani Trendyol bence normal bir ürün satmıyor ve sattığı ürünün arkasında durmuyor
    Birde kalkmış bir sürü reklam veriyorlar.BURADAN HERKESE SESLENİYORUM, İNTERNET ÜZERİNDEN ÜRÜN ALIRKEN DİKKATLİ OLUN YORUMLARI DİKKATE ALIN
  • iade ettiğim ürünün parasını 2 ayı geçti hala alamıyorum. bir daha asla almam bu siteden. hala çözüm yok.
  • Bir çok kullanıcının yaptığı hata satın aldığı ürünü firmanın gönderdiğini düşünmesi.
    Hepsiburada, amazon.com.tr ve trendyol pazar yeri satışları var.
    Nedir bu pazar yeri?
    Kendisini firma olarak nitelendiren, devlete vergisini ödeyen, internet üzerinden satış yapan firmalar yukarıda yazdığım sitelere satıcı olarak üye olarak kendi ürünlerini bu siteler üzerinden pazarlıyorlar. Örneğin bir ürünü xxx keleş elektronik, migros, ebebek veya satın alacağınız sitenin kendiside satabiliyor. Resimlerle örnek vereyim:
    Trendyol dolandırıcılığı
    Trendyol dolandırıcılığı
    Yukarıdaki ürünü hem migros sanal market hem de trendyol satıyor.
    Migros sanal market satıcısından ürünü satın alıp sorun olduğundan trendyol u suçlamak bence anlamsız.
    Çünkü siz ürünü farkında olmadan pazar yeri satışından farklı bir firmadan satın alıyorsunuz.
    Trendyol size sadece aracılık yapmış oluyor.
    Siteye girin bakıp araştırın bir çok ürünün farklı farklı fiyatlarla farklı firmaların satışlarını görebilirsiniz. Yukarıdaki eklediğim resim sadece bir örnek.
    İnternetten satın alırken eğer ürünü pazar yerinden satın alıyorsanız alıcının güvenilirliğini araştırın.
    Bilindik firmaları tercih edin.

• trendyol mağdurları arasına girmemek için uzak durun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.