Şimdi Ara

trekstor vibez 8gb:169ytl 12gb:199 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarından itibaren NT mağazalarında trekstor vibez 8gb 169 12gb ise 199 ytl eski 375 ytl gibi fiyatını düşününce hele.almayı düşünen arkadaşlara güzel bir tavsiye ;) organixde de aynı derece bir düşüş mevcut 1gb radyolu organix 66ytl gibi bir rakkamdı hala var ama az kalmış onu da belirteyim.bide arkadaşlar vibez için istanbul merkez depoda 80 civarı bir o kadarda diğer şubelerde olduğu düşünülürse totalde 150 160 tane var

• walla çok sağol hocam yaa 8gb olanından alacağım bi tane harika alettir herkese tavsiye ederim

yalnız kulaklık çıkışının 32 ohm olduğunu unutmayın lütfen
  • dostum 32 ohm derken bildiğimiz 32 ohm mu?Yani bangır bangır bağırıyor mU?
    quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

walla çok sağol hocam yaa 8gb olanından alacağım bi tane harika alettir herkese tavsiye ederim

yalnız kulaklık çıkışının 32 ohm olduğunu unutmayın lütfen
  • Ben iki gün önce sabahın köründe nt.com.tr'den aldım ama hala tedarik aşamasında görünüyor. Dün telefon açtım, bugün (dün için) kargoya verilir dediler, kargoya vermediler. Bugün tekrar aradım böyle demiştiniz diye, bugün kargoya verilecek dediler yine. Ve yine kargoya vermediler. Bakalım ne zaman gönderecekler...

Edit: Böyle olacağını bilseydim gider mağazadan alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREE_MIND -- 27 Mart 2008; 23:35:45 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22132095/mpage_1/key_//tm.htm#22158801

lütfen konu açarken en azından ilk sayfaya bakalım aynı konu var mı diye, böylece konu kirliliği olmamış olur ki kurallarda da mevcut,
    lütfen biraz daha dikkatli olalım bu hususta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.