Şimdi Ara

Tree of Life (Erken Erişim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karakterin leveli yok. Gidip balık tutarsın "fishing" yeteneğin gelişir, maden toplarsın "mining" gelişir gibi.. Böyle skillerin gelişiyor. Yaptığın yapılar yok olabiliyor, çitler, çalışma masaları vs. gece sen mışıl mışıl uyurken bir ayı veya bir insan gelip kırabilir herşeyini. Tentler yapıp kilit takabiliyorsun bir nevi depo gibi kullanabilirsin, buraya koyduğun itemlar ve kendi çantandaki itemlar oyuna girdiğinde kalıyor.
  • Peki oyunda ölünce sıfırdanmı başlanıyor? Yada öyle bir modu var mı?
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan başlamak için ancak karakterini silmen lazım, öyle bir modu da yok.
  • Arkadaşlar oyunu aldım steam id yigithanw eklerseniz uygunsa beraber oynariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım geliyorum..

Edit: Bayıldım bayıldım. Nick: PunkyBlood bi toplanalım da krallıgımızı kuralım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 4 Haziran 2015; 4:25:09 >
  • Arkadaslar oyunda 5 kişi olduk international bi grubuz oynayarak öğreniyoruz ufak bi yerimiz de var bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: yigithanw

Arkadaslar oyunda 5 kişi olduk international bi grubuz oynayarak öğreniyoruz ufak bi yerimiz de var bekleriz

bizde 3 ki,şiyiz
  • Grubu arasına yeni playerlar isteyen arkadaslar varsa , teamspeak raidcall tarzı bi olayınız da varsa pmleyin beni arkadaslar.
  • Arkadaslar herkesi bekliyoruz takım oyunu oynayın,saygılı olun yeter yigithanw steam idm oyun mükemmel ötesi imkanı olan herkesi bekliyoruz

• Şu anda bizde 4 kişiyiz köyümüzün duvarlarını örüyoruz bakalım yavaş yavaş gelişiyoruz bi sıkıntı yaratan olmazsa.
  • Amatörce bir ilk bakış çektim.Hatalarım var.Mazur görün

• gazınıza gelip aldım beğenmedim daha hazır değil 1 yıl sonra oynanır
  • Bende almayı planlıyordumda şimdi sen böyle deyince içime kurt düştü. Oynayan diğer arkadaşlar durum nedir? Oynamaya devam mı hoşnut musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Bende almayı planlıyordumda şimdi sen böyle deyince içime kurt düştü. Oynayan diğer arkadaşlar durum nedir? Oynamaya devam mı hoşnut musunuz?

alma hocam bunun yerine git ark al oyun laglı ve boş gideri var ama şuanda oynanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 7 Haziran 2015; 21:10:16 >
  • Arkadaş grubunuz yoksa ilerlemeniz biraz zor. Tek başınıza her şeyi yapamazsınız. Ayrıca ARK konusunda da optimizasyon sorunu varmış pek oynanabilir değil diyorlar.
  • LEGO Worlds deneyeceğim, buna benziyor o da.
  • Onda multiplayer yok.
  • Hala oynuyorum memnunum. Son zamanlarda oynadığımın en iyisi. Öncelikle bir oyunu grafik için oyun oynayanlar almasınlar . Anime grafiklere sahip. Ahım şahım bir optimizasyonu yok. Amma oyunun içeriği bir nevi Dont starve ın hayatta kalması , Rust ın oyuncular arasındaki raidleri ve bunların hepsinin Mmorpg tarzında harmanlandıgı şekilde olmus. Ne istersen onu yap oyun içinde. İster basit bir çiftci ol ek biç farmville gibi oyna bir nevi. İster işlek bir noktaya köy kur yada daha büyük oyna kendi şehrini kur. İster bir hırsız ol , pislik yap riskle oyna. Terzi ol , demirci ol , mucit ol , oduncu ol , madenci ol . bir guilde katıl yada kendin kur. Raidler yapın. Şahsen oyunu aldıgım ilk 2 gün hiç bir şey yapmadan sadece haritayı gezmek traveler olmaktan bile keyif almıştım. Yollarda giderken diger oyuncuların şehirlerinde konaklamak onlarla kısa süreli survivelarına ortak olup sonra yoluna devam etmek ayrı keyif vermişti. Oyun hakkında bilgi için oyun içerisindeyken shift tab bastıgınız zaman rehberler bölümünde neyi nerde bulabileceginize kadar yazan rehberler var . Friend list için steam e ekliyorsunuz arkadaslarınızı.

• elimde son 1 adet gift mevcut 20tl ye verecem

http://steamcommunity.com/id/Kuzeyli/
  • Arkadaşlar oyunda hand cart var oyun içi ismi farklı sanırım onu craftlaması nasıl ya bulamıyorum çalındı bende başkasından ödünçalmıştım :D artık yapmam lazım bıktım amele gibi tek tek taşımaktan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.