Şimdi Ara

Tredyolda ürün kargodan gelmiyor ki iade edeyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tredyol maalesef otomatik cevaplar veriyor. 20 günden fazla kargom hareket etmiyor. Satıcı aynı cevapla kargoyla iletişim halindeyiz diyor. Tredyol kargo iadesi kargo gelince yapılıyor diyor. Kargo gelse niye iptal edeyim

Online alışveriş veriş sitelerin en büyük eksiği bence ürün kargodan gelmiyorsa iptal seçeneği olmaması. En fazla bir hafta bekler insan. Şikayetler binlerce 2 ay bekleyenler var.

Ürün kargolanmadıysa iptal oluyor ama kargolanıp gelmesini bekliyorsanız ne iptal var nede karşınızda muhatap.

Şikayet vara yazdık cevap bile vermiyorlar.

Para iadesi nasıl yapılır siz söyleyin bu sistemde. 😞

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankanı ara ters ibraz yapıcam de onlar sana form verir doldur gönder

• Hangi kargo firması? Onlarla görüştünüz mü?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Satıcı görüşmüş iletişim halindeyiz diyor. Ben ürün alıp birde kargoyla uğraşmak istemedim satıcıya bıraktım kısaca. Zaman geçtikçe bir mail atayım dedim sistemleri çalışmıyor. Kargo bildiğiniz gibi Sürat kargo 😁 binlerce mağduru var hala ayakta. Böyle kargola çalıştığı için tekrar satıcıya yazacam. Bedava olsa bu kargoyla iş yapılmaz.

• Tayyi_mekân kullanıcısına yanıt

Sürat Kargo çağrı merkezine kayıt bıraktınız mı hocam?

• https://forum.donanimhaber.com/kargo-firmalari-nereye-sikayet-edilir-rehber--161446132

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ben 08:00 -18:00 çalışıyorum sadece pazar boş oluyorum . Kargoyla uğraşmamak için zaten satıcıya yazmıstım. Sürat kargo müşteri hizmetlerinde pazar olduğunu için iletişime giremedim. Sürat kargo bilgi formunu bukez doldurabildim gönderdim pazartesi dönüş yapmazlarsa mı e devlete şikayet edeyim şimdi mi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tayyi_mekân kullanıcısına yanıt

Üstte gönderdiğim linkte detaylı bilgi mevcut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.