Şimdi Ara

Trden Bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tr serverında 29 lvl hesabım var weste geçmeyi düşünüyorum ve hiç rp çekmedim ama yakında çekmeyi düşünyorum size 2 sorum var
    1-Rpyi tr de çekip weste mi geçsem daha mantıklı olur
    2-West de tr gibi troll,feeder,flame kaynıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Friggin Reese -- 25 Kasım 2013; 11:56:02 >

• 1. soruyu anlamadım. :D

2. sorunun cevabı ;
    Flame çok az
    Troll az
    Feeder kaynıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

1. soruyu anlamadım. :D

2. sorunun cevabı ;
    Flame çok az
    Troll az
    Feeder kaynıyor.

1. soru rp çekip weste geçsem mi daha ucuz olur yoksa westte sıfırdan açıp orada mı rp çekeyim
  • Bence 30 olup biraz daha diren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Bence 30 olup biraz daha diren.

bıktım artık ya draft bulması uzun sürdüğünden blind pick giriyorum solotop diyorum adam instalock renekton
    sonra lee sine jungler olduğu için sövmeler
  • flamer cok feeder cok afk cok gelme sakın gelme tr numero 1
  • En az gold seviyesine kadar mevcut,platin elmasda da var nadir tabi alt liglere göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

flamer cok feeder cok afk cok gelme sakın gelme tr numero 1

ne güzel trollüyosun sen öyle tr o kadar güzelse sen de trye gel bedava nasıl olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

En az gold seviyesine kadar mevcut,platin elmasda da var nadir tabi alt liglere göre.

illa platin etcekler yani beni
  • west golddan asagisi da tr ile ayni diyebilirim fakat fazla flame troll yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaylan

quote:

ne güzel trollüyosun sen öyle tr o kadar güzelse sen de trye gel bedava nasıl olsa

adam trollemiyor sen TRyi gözünde o kadar küçültmüşsün ki ya da Westi büyütmüşsün sana trollüyor gibi geliyo, ben yıllardır Westte oynuyordum bedava olunca TR'ye geçtim flamer daha az troll aynı feeder daha az. Weste geçmek için para vermeye değmez aralarında çok bir fark yok hatta ben TRden daha çok memnunum sana da kalmanı veya ikisinde de birere üyelik açmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra-

Trden Bıktım

hoahaohaoahoahoah

• quote:

Orijinalden alıntı: SHamuL

quote:

Orijinalden alıntı: alpaylan

quote:

adam trollemiyor sen TRyi gözünde o kadar küçültmüşsün ki ya da Westi büyütmüşsün sana trollüyor gibi geliyo, ben yıllardır Westte oynuyordum bedava olunca TR'ye geçtim flamer daha az troll aynı feeder daha az. Weste geçmek için para vermeye değmez aralarında çok bir fark yok hatta ben TRden daha çok memnunum sana da kalmanı veya ikisinde de birere üyelik açmanı tavsiye ederim.

zaten parayla geçmeyeceğim

• Bende westten bıktım ne kadar mal varsa hepsi burda .son iki seri maçımı rede ölüp afk kalan lee sin,0-12 tf ve flashsız kritik çıkan soraka,top lane op skarner sayesinde kaybettim .West de aynı hiç bir fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Bende westten bıktım ne kadar mal varsa hepsi burda .son iki seri maçımı rede ölüp afk kalan lee sin,0-12 tf ve flashsız kritik çıkan soraka,top lane op skarner sayesinde kaybettim .West de aynı hiç bir fark yok

Aynen son sıralar westede bir şeyler oldu Ama tr de oynarken o konuşmaları duymak bile insanı hayattan soğutuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.