Şimdi Ara

Trde op şampiyon ve buildler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce ne olabilir ? Bence trde kimse armor kasmadığı için Siv Hd'nin Critamat Kayle Guide çok yararlı olur

• up
  • Biri şu adamı ciddiye alıp bişeyler yazsın.
  • Kardesim böyle bir yer yok
  • Tr deki oyuncularin cogu acemi oldugu icin kastimi
    Durdurlamicak herolardan akali ve nasus oynamayi ogren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam.
  • AP master yi tek korkun karşına Annie gelmesi olsun o koşu hızıyla bir tower diveler atılıyor var ya dakika 20 surrender
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

AP master yi tek korkun karşına Annie gelmesi olsun o koşu hızıyla bir tower diveler atılıyor var ya dakika 20 surrender

karsima gelmisti bizdede ad yi vardi jaycele felc ettim adami sadece hp kolladi :( Ap si iyi ama oyun uzarsa sakat.

• Elo hell ve newbie lerin zerre kadar korkmadıkları bir champ önereyim sana. Renekton. Çünkü hiç haberleri yok ne Renektonun ne yapabileceğinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

AP master yi tek korkun karşına Annie gelmesi olsun o koşu hızıyla bir tower diveler atılıyor var ya dakika 20 surrender

karsima gelmisti bizdede ad yi vardi jaycele felc ettim adami sadece hp kolladi :( Ap si iyi ama oyun uzarsa sakat.

DFG nerflenmeden önce çok daha etkiliydi zaten elinde böyle bir karakter olursa late game olmadan hemen oyunu bitirmek gerekiyor.Bol bol gank atıp babysit yapıyorum ki çabuk bitirelim rabadon ve mobilty aldıkdan sonra kendi bölgemde durmam habire dolaşırım.

@Oba
    Top lanede 2 kişi olduğu için sakat oluyor tek iken çok ezdimde şimdi free oldu bu hafta hep karşıda renektorn oluyor ilk hamleyi kim yaparsa stunu yiyip ölüyor

• tryn al jungle solotop git herkesi kes genelde bottan sonra ie tamamlayınca oyun bittiği için buildim olmuyor euwestde 900 eloydum türkiyede 1892 eloya dayandım tek yaptığım ise sağtuş tıklamaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

tryn al jungle solotop git herkesi kes genelde bottan sonra ie tamamlayınca oyun bittiği için buildim olmuyor euwestde 900 eloydum türkiyede 1892 eloya dayandım tek yaptığım ise sağtuş tıklamaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

arkadaşlar sizce ne olabilir ? Bence trde kimse armor kasmadığı için Siv Hd'nin Critamat Kayle Guide çok yararlı olur

gidip 5 lvl adamlarla 2 oyun atıp forumu kirletmeyin
  • quote:

arkadaşlar sizce ne olabilir ? Bence trde kimse armor kasmadığı için Siv Hd'nin Critamat Kayle Guide çok yararlı olur

özet : İyi bir oyuncunun build'ini gördüm ve onu sanki hepiniz biliyormuşsunuz gibi yazdım ki beni iyi bir oyuncu sanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

quote:

özet : İyi bir oyuncunun build'ini gördüm ve onu sanki hepiniz biliyormuşsunuz gibi yazdım ki beni iyi bir oyuncu sanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.