Şimdi Ara

Tray (Kutusuz) işlemci alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı günler doların yükselmesiyle bilgisayar kullanıcısını donanım alımlarında sıkıntıya düşürüyor ikinci bilgisayarımı toplamak istedim. Anakart, RAM, Harddisk, SSD, kasa, sıvı soğutucu donanımlarını aldım. Beğendiğim bir işlemci var: i3 8100 işlemcisi ama dolara takıldım. Webdenal sitesinde kutusuz Tray işlemci var fansız satılıyor. Sizin tavsiyeniz üzere kutusuz olanı mı alsam yoksa kutulu olanı mı alayım? Bu aralar dolar tekrar yükselişe geçti tavsiyenize güvenerek işlemciyi kısa sürede almak istiyorum. Teşekkürler kolay gelsin... ve birde webdenal da tray işlemci alınır mı her hangi bir sıkıntı yaşar mıyım işlemcide
    Tray (Kutusuz) işlemci alınır mı?

Intel i3-8100 3.60 GHz 6M 1151-V.2 Tray (Kutusuz)

Yanlış yere açtım özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXimus Excellence -- 11 Aralık 2018; 11:13:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum 800 tl ye i3 islemci alınır mı yani dolarin bu kadar arttigi donemde fp sistem toplanir o da su an sadece amd ile mumkun yani cok yanlis yapmışsınız

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selam ben oyun için bilgisayar toplamıyorum haklısın bu konuda kutulu almak daha mantıklı ve birde ben yazılımcıyım yazılımcı arkadaşlar bana i3 8100 tavsiye ettiler bundan dolayı intel core i3 8100 işlemci almaya karar verdim bende biliyorum fps ve performans için ryzen ama bir kaç arkadaş auto cad kullanıyor ve işlemci olarak bunu kullanıyor her hangi bir sıkıntı yaşamadılar ondan dolayı dedim tray kutusuz alınır mı beni tray konusunda uyardığı içinde çok teşekkür ederim

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selam ben oyun için bilgisayar toplamıyorum haklısın bu konuda kutulu almak daha mantıklı ve birde ben yazılımcıyım yazılımcı arkadaşlar bana i3 8100 tavsiye ettiler bundan dolayı intel core i3 8100 işlemci almaya karar verdim bende biliyorum fps ve performans için ryzen ama bir kaç arkadaş auto cad kullanıyor ve işlemci olarak bunu kullanıyor her hangi bir sıkıntı yaşamadılar ondan dolayı dedim tray kutusuz alınır mı beni tray konusunda uyardığı içinde çok teşekkür ederim

• Hocam size söyle açıklayın ben yazılımdan anlamam ama ve lakin dedigim gibi kutulu sıfır i3 ryzen 2600 fiyatına satılıyor yani 2600 6/12 bir işlemci ve i3 ün içinden geçiyor her konuda i5 ide geçiyor i3 4/4 ve i5 6/6 işkemci dedigim işlemci 6/12 ve 1200 tl ye bulunuyor i3 900 1000 tl arası gidip geliyor mantıksız alınmaz bence tabi yazılımcı arkadaşlar daha detaylı bilgi verir

Ryzen 5 2600 Fiyatı : 1190 TL

İ3 8100 3.60ghz Fiyatı: 860 TL en yüksek fiyatı 900 tl arada 300 TL var 300 tl vermek bana kalırsa mantıksız

sizce bir yazılımcı hayata ryzen kullanır mı kullanmaz çünkü intel iş proje tabanlı işlemci üretimi yapar ryzen bu iki yıldır oyun üstünde projeli işlemci üretiyor ben 9 yıllık yazılımcıyım yazılımcıların sadece yüksek ram kullanır işlemci Arka planda kalıyor sizin söyledikleriniz oyun üzeri mantık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXimus Excellence -- 11 Aralık 2018; 16:38:2 >
  • Hocam yazılım olarak visual studio gibi programlarmi kullanıyorsunuz yoksa yukarida bahsettiğiniz gibi autocad gibi programlarmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garanti konusunda sıkıntı çıkarmazlar ise alınır keza işlemciler sık arızalanan parçalar dan değil ama ne olur ne olmaz
  • dedigim gibi yazılımdan pek anlamam yazılımcı arakdaşlar cevaplarsa sizin içinde iyi olur
  • Tray işlemci tek yıl garantili. Birde soğutucu yoksa otur ağla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutucu var corsair hydro H45 performance sıvı soğutucu var

• Al CPU nun garantisine genel olarak bakılmaz.

Yani saçma sapan bir şey yapmadıktan sonra bozulmaz.

Bozuksa da ilk günden anlarsın. Iade edip degistirirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Issızbiradam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selam visual basic, c sharp corel drav, auto cad, 3ds max yazılımlarını kullanıyorum 9 yıldır arkadaşlarda bu yazılımları kullanıyor işlemci olarak dediğim i3 8100 kullanıyor

Elimde olan ram gskill sniper 16gb 2400Mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXimus Excellence -- 11 Aralık 2018; 18:13:51 >
    Anladım teşekkürler

• Hocam sizin yazdığınız programlar tekli çekirdek başarımı isteyen programlar bu yüzden intele yönetebilirsiniz amd ryzenla tekli çekirdek performansını arttirsada sizin yazdığınız programlari Intel destek veriyor buda amd destek vermiyor değil; Intel en azından bu ide programlarında sıkıntı cikarmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 11 Aralık 2018; 18:45:52 >
  • Issızbiradam kullanıcısına yanıt
    Peki intel diyorsunuz webdenal. Com dan tray işlemci alınır mı alınsada her hangi bir sıkıntı çıkar mı yani ilk defa tray işlemciye yoneldim ben bazı sitelerde tray işlemci garanti süresinde 24 ay gösteriyor ve birde bazı işlemciler de v2 ve p harfleri var bu harfler nedir? Teşekkürler

• n11 den tray işlemci aldım, yanında fan da yollamışlardı, bir sıkıntı olmadı

• pek zannetmiyorum hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.