Şimdi Ara

Traş losyonu ile köpüğü arasında ne fark var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün markette kendime herzamanki gibi arkonun traş köpüğünü aldım.Orada traş losyonu da vardı şu yeşil sıvımsı birşey.Fiyat farkı yoktu fazladan.3-4 yıldır köpükten şaşmadığım için başka birşey almıyorumda cildim biraz hassas bundan alsam birşey değişirmi?

• Hiç kullanan yokmu?
  • Azıcık bişeyden manyak köpük oluyor onunla
  • Köpüğü traştan önce, losyonu traştan sonra kullanıyosun tahrişlere karşı. :)

Sen herhalde Jel sandın.
  • senin söylediğin jeldir losyon değil.
  • arkadaşın dediği gibi sen jel ile karıştırmışsın yeşil felan diyorsun. losyon tıraş sonrası kullanılır. jel de kullandım köpük de pek bi farkı olmadı açıkçası. jel olunca kulağa felan köpük yapışmıyor tek avantajı odur bana sorarsanız gerçi şuan jel kullanıyorum cool felan bişeyler yazıyor üstünde . sürüp biraz bekleyince buz gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Bu gün markette kendime herzamanki gibi arkonun traş köpüğünü aldım.Orada traş losyonu da vardı şu yeşil sıvımsı birşey.Fiyat farkı yoktu fazladan.3-4 yıldır köpükten şaşmadığım için başka birşey almıyorumda cildim biraz hassas bundan alsam birşey değişirmi?

"Losyon"u kolonya gibi düşün... Tıraş jel'i köpükten daha iyi kayganlık hissi veriyor... Ayrıca "Traş" değil "Tıraş"...
    Tıraş Türkçe bir kelimedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Bu gün markette kendime herzamanki gibi arkonun traş köpüğünü aldım.Orada traş losyonu da vardı şu yeşil sıvımsı birşey.Fiyat farkı yoktu fazladan.3-4 yıldır köpükten şaşmadığım için başka birşey almıyorumda cildim biraz hassas bundan alsam birşey değişirmi?

"Losyon"u kolonya gibi düşün... Tıraş jel'i köpükten daha iyi kayganlık hissi veriyor... Ayrıca "Traş" değil "Tıraş"...
    Tıraş Türkçe bir kelimedir...

kes tıraşı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.