Şimdi Ara

transporter ruhsata işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
10.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 105 hp 4+1 camlı van kısa transporterim var. buna koltuk koydurayım içini yaptırayım dedim böylece 6+1 olacaktı ama bu şekilde ruhsata işletemiyormuşum. ya böyle kalacak yada 9+1 yaptırıp minbüs olacakmış. 9 koltuk nereye sıgacaksa. bu soruna çözüm bulmuş arkadaşlar varsa fikirlerini bekliyorum.

• 9+1 işletmen 9 koltuk olması gerektiği anlamına gelmez. Benim peder beyde var 04 model T5 içi VIP (her nedense böyle kıl bi tabir kullanılıyo, yani olayın VIP le alakası yok altı üstü biz biniyoz...) olarak yapılı o da 9+1 geçiyo ama topu topu 7 kişilik...
  • cevabın için teşekkür ederim ama, 6+1 ötv si çok fazla 9+1 ötv si düşük. camdaki filtreye takan polisler, aracın teknik donanımında oynama yapılmıştır diyebilirlermi acaba. her yıl yapılan teknik muayeneden de geçememesi gerekmezmi?
  • Bizim de 9+1 ruhsatlı, hatta piyasada ne kadar VIP dönüşüm varsa alayı 9+1 minibüs ruhsatlı, ama şu ana kadar ne bir sorun yaşadık ne de yaşayanı duyduk.
  • walla kardeş bende starex crdi var 2005 5+1 kısa şase ben güvenemedim...kastamonuda adamın biri panelvanı 9+1 yapmış ruhsata işletmiş maliyeye başvurmuş adama ok demişler adam ruhsatı trafikten almış.heşey tamam derken bir süre sonra adama gelen ceza 30000 ytl zaten araba 22000-23000 ytl haber gazetelerde de yayınlandı.
    burası türkiye yarın derler ki aracın ruhsatında kaç koltuk kapasitesi vrsa o kadar koltuk göster.hükümet nöbetçi çavuş gibi kolluk bende kıllık bende diyebilir.
    hem burada bide benim arabadan var 3 lü koltuk ilave ettirmişler muayene yapmıyolar.04 model arabaya muayenesiz biinyo.
  • gecen yıl 8+1 yeterli idi bu yıl 9+1 olmus...
    benım starex 8+1

olay şu en arkaya 4 kafalıgı olan koltuk takıyorsun ortaya 3lü koltuk takıyorsun(2+1 oluyor,kapı agzındakı katlanıyor) sofor yanındada 2li koltuk

toplam ne oldu 4+3+2+1=9+1

ama ortadaki katlanır koltuk kullanıssız oluyor...
    bence ruhsattan az sayıda koltuk koymayı aklına bıle getırme
    zaten sanayi ve ticaret bakanlıgından proje cızdırtmen gerekıyor(yaklasık 400ytl cıvarı) fırmada o projeye gore yapıyor dızaynı)

aracın bundan sonra mınıbus sınıfına gırdıgınden 1. kopruyude kullanabılırsın vede vergin 700 mılyondan 360 mılyona duser yıllık...

son olarak tavsıyem bagajda 40cm de olsa pay bırak,gerekiyor...

aklıma gelen tek yol bu ben boyle yaptım imzadaki arabaya
  • Bizim komşuda T5 var. Aracı City van olarak, yani 2. sıra kotuklu ve yarısı panelvan olarak alıp, açtırdı, arkaya 5 tane koltuk koydu. Toplam 7+1 oldu. Ama ruhsata minibüs olarak işletmemiş. Panelvan olarak geçiyor zannedersem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yapsakki ?
  • başkaca fikri olan varmı acaba,
    ruhsata işletmeyip tatile giderken yoldaki trafik kontrolünde arabanın parka çekilmesi olasılığı varmıdır?
  • başkaca fikri olan varmı acaba,
    ruhsata işletmeyip tatile giderken yoldaki trafik kontrolünde arabanın parka çekilmesi olasılığı varmıdır?
  • Ben geçenlerde muayeneye gittim, (Grand Saloon), en arka koltuklar katlanmıştı, adam nerde arka koltuklar diye sordu. Ben de gösterdim, muayeneden geçtim. Öyle en arkaya dandik katlanır koltuk yaptırsan da normalde katlanmış halde kullansan? Benim koltuklar dandik olmadıkları halde çok güzel katlanıyorlar ve hemen öndeki koltuğun sırtına yapışıyorlar. 20-25cm mesafe kaybediyorum en fazla. Hep böyle kullanıyorum. Arkada da çocuk arabasını katlamadan koyacak, hatta daha fazla yer kalıyor.

Bu tür koltuklar var mı bir bak istersen, benim de haberim olsun, arabayı değiştirmeyi düşünüyorum aynı şey benim de başıma gelece

quote:

Orjinalden alıntı: merhum

başkaca fikri olan varmı acaba,
    ruhsata işletmeyip tatile giderken yoldaki trafik kontrolünde arabanın parka çekilmesi olasılığı var mıdır?

• Transporter ruhsatında yük nakli-ticari yazıyor onu hususiye çevirebilirmiyim? Nasıl ve nerede çevrilebilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.