ya kumlu bölgeleri kullanıyorum zaten ama 5 tane radarın sadece 2 tanesini öldürebiliyorum akrebin silahları ve kuyrugu o kadar geç patlatıyorki ? radarları başka bi yolu varmı ? veyahut daha degişik bi yolu sırf burası için silicem artık oyunu?
mausun orta şeyini döndür
quote:
Orjinalden alıntı: by_jin
arkadaşlar bu oyunda arabadan robota dönüşme tuşu hangisdi :S
ya bi bölümde patlama oluo yerden mavi dalgalar çıkıo autobotlar gelio ondan sonra banayeni görev vermedi sinir oldum
oyunda deceptıcon olunuomu bide hileleri varmı
hani patlama oluo demiştim ya orayı save leyebilirmisiniz
yha bnde bu oyun var ama arabaya hangi tuşla dönüşcez lütfen yardım
quote:
Orjinalden alıntı: TheBestOnTHeWe
yha bnde bu oyun var ama arabaya hangi tuşla dönüşcez lütfen yardım
Fare tekerleği ile..
Bişi dicem bu transformersın %100 bitirilmişini indirdim save klasörüne attım fakat sanki oyunda bölüm seçerken bi sarı olan araç 2 tane tır tarzı bişi var..
Kötülerdede polis olan var bide uçan biri var beyaz ne güzel açıkladım dimi. Sorum şu diğer robotlar nerede ?
dostlar avcılarda nerde bulabilirim bu oyunu:( oynayamadım bi türlü, filmine aşık olduktan sonra
eğer etrafında bilgisayar üzerine bi yer varsa oraya git yoksa internet cafeciler de satar eğer o da olmazsa yaz buraya ripli hali var 3 veya 4 linklik onu atim pm ine...
quote:
Orjinalden alıntı: EmaX XenoN
eğer etrafında bilgisayar üzerine bi yer varsa oraya git yoksa internet cafeciler de satar eğer o da olmazsa yaz buraya ripli hali var 3 veya 4 linklik onu atim pm ine...
ya öyle yer çok ama transformers yok işte o kötü bide ripli hali ile full hali arasında ne kadar boyut farkı var?
ripli de bildiğim kadarı ile ses ve videoları siliyorlar onun içinde epey fark oluyor... örn; ripli 3 linkken full hali 10 link leri buluyor..
tek fark ses ve videolar...
ya bende otobotlarda 3 buyuk robotu oldurunce beyaz ekran gelıyo ve kapat verıyo yardım edın lutfen
arkadaslar ilk bölüm nasıl geçiliyor hani o turuncu robotları öldürdükten sonra başka yeşil noktaya geliyorsun ya 2-3 tane arabayı yakalamaya çalışıyorsu işte ben orayı bir türlü geçemiyorum birde son bölümde ne oluyor acama optimus prayns ne zaman oluyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: EmaX XenoN
Bişi dicem bu transformersın %100 bitirilmişini indirdim save klasörüne attım fakat sanki oyunda bölüm seçerken bi sarı olan araç 2 tane tır tarzı bişi var..
Kötülerdede polis olan var bide uçan biri var beyaz ne güzel açıkladım dimi. Sorum şu diğer robotlar nerede ?
hacı nerden indirdin
birşey sorucam hani o kafasında birşey dönen bir robot varya orayı nasıl geçiyoruz.adama vuruyorum adam beni havaya fırlatıyor orayı bir türlü geçemiyorum lütfen yardım edin orayı nasıl geçicem
Bu oyunu bir yerde bulursam %100 almam lazım
arkadaşım hiç alma berbat bir oyun.
oyun ilk açıldııında mx440 GTA3 grafiklerini hatırladım
çok amasız ve gereksiz bi oyun!!!
yaw ben bu oyunu kurdum ilaçladım güzelce... herşey normal oyuna girmiyor bir türlü.. newgame diyorum camping diyorum .. enter'a bas başla diyor ama başlamıyor ve karanlık bir ekran..zorunlu restart yapıyorum