Şimdi Ara

Transformers: The Game (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
2
Favori
211.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kumlu bölgeleri kullanıyorum zaten ama 5 tane radarın sadece 2 tanesini öldürebiliyorum
    akrebin silahları ve kuyrugu o kadar geç patlatıyorki ?
    radarları başka bi yolu varmı ?
    veyahut daha degişik bi yolu sırf burası için silicem artık oyunu?
  • mausun orta şeyini döndür
    quote:

Orjinalden alıntı: by_jin

arkadaşlar bu oyunda arabadan robota dönüşme tuşu hangisdi :S
  • ya bi bölümde patlama oluo yerden mavi dalgalar çıkıo autobotlar gelio ondan sonra banayeni görev vermedi sinir oldum
  • oyunda deceptıcon olunuomu bide hileleri varmı
  • hani patlama oluo demiştim ya orayı save leyebilirmisiniz
  • yha bnde bu oyun var ama arabaya hangi tuşla dönüşcez lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

yha bnde bu oyun var ama arabaya hangi tuşla dönüşcez lütfen yardım

Fare tekerleği ile..
  • Bişi dicem bu transformersın %100 bitirilmişini indirdim save klasörüne attım fakat sanki oyunda bölüm seçerken bi sarı olan araç 2 tane tır tarzı bişi var..

Kötülerdede polis olan var bide uçan biri var beyaz ne güzel açıkladım dimi.
    Sorum şu diğer robotlar nerede ?
  • dostlar avcılarda nerde bulabilirim bu oyunu:( oynayamadım bi türlü, filmine aşık olduktan sonra
  • eğer etrafında bilgisayar üzerine bi yer varsa oraya git yoksa internet cafeciler de satar eğer o da olmazsa yaz buraya ripli hali var 3 veya 4 linklik onu atim pm ine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmaX XenoN

eğer etrafında bilgisayar üzerine bi yer varsa oraya git yoksa internet cafeciler de satar eğer o da olmazsa yaz buraya ripli hali var 3 veya 4 linklik onu atim pm ine...

ya öyle yer çok ama transformers yok işte o kötü bide ripli hali ile full hali arasında ne kadar boyut farkı var?
  • ripli de bildiğim kadarı ile ses ve videoları siliyorlar onun içinde epey fark oluyor...
    örn; ripli 3 linkken full hali 10 link leri buluyor..

tek fark ses ve videolar...
  • ya bende otobotlarda 3 buyuk robotu oldurunce beyaz ekran gelıyo ve kapat verıyo yardım edın lutfen
  • arkadaslar ilk bölüm nasıl geçiliyor hani o turuncu robotları öldürdükten sonra başka yeşil noktaya geliyorsun ya 2-3 tane arabayı yakalamaya çalışıyorsu işte ben orayı bir türlü geçemiyorum birde son bölümde ne oluyor acama optimus prayns ne zaman oluyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmaX XenoN

Bişi dicem bu transformersın %100 bitirilmişini indirdim save klasörüne attım fakat sanki oyunda bölüm seçerken bi sarı olan araç 2 tane tır tarzı bişi var..

Kötülerdede polis olan var bide uçan biri var beyaz ne güzel açıkladım dimi.
    Sorum şu diğer robotlar nerede ?

hacı nerden indirdin
  • birşey sorucam hani o kafasında birşey dönen bir robot varya orayı nasıl geçiyoruz.adama vuruyorum adam beni havaya fırlatıyor orayı bir türlü geçemiyorum lütfen yardım edin orayı nasıl geçicem
  • Bu oyunu bir yerde bulursam %100 almam lazım
  • arkadaşım hiç alma berbat bir oyun.
  • oyun ilk açıldııında mx440 GTA3 grafiklerini hatırladım

çok amasız ve gereksiz bi oyun!!!
  • yaw ben bu oyunu kurdum ilaçladım güzelce... herşey normal oyuna girmiyor bir türlü.. newgame diyorum camping diyorum .. enter'a bas başla diyor ama başlamıyor ve karanlık bir ekran..zorunlu restart yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.