Şimdi Ara

Transformers: The Game (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
211.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben şimdi %38 deyim.autobot kısmını bitirdim şimdi decepticonlardayım

hadi bakem bitecek oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 22 Mayıs 2009; 22:32:25 >
  • simdi oyunu yenisi Çıktı ama indiremiorum nasıl indircem

• Arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim hileler fln herşeyi biliyorum soru olursa sorabilirsiniz
  • bu oyunu bepenmiyenler Transformers Revenge Of The Fallen The Game bunu indirsin veyatta Transformers Cyberton Autobot vs Decseptions the game bu oyunu indire billirsiniz
  • Transformers Revenge Of The Fallen The Game süper bir oyun tavsiye ederim Transformers 2 yi izleyen varsa aynısı hiç birşey değişik değil güneşi fln patlatmaya çalışıyor deceptions lar deceptions olmak daha zevkli ama autobotta kötü değil
  • Transformers Revenge Of The Fallen isimli oyunu oynuyorumda daha dogrusu oynamaya calısıyorum
    eyitim bolumunu gecmedim ben tum hedefleri bitiriyorum en sonunda bikac sefer geri sayım yapıyo ama
    napıcamı bılmıyorum ya varmı bılen ayrıca oyun 3d desteklı 3d gozlukle gayet guzel en azından eyitim
    bolumu oleydi gece bilsem gerisinide gorucem ama
  • araba ağac ne bulduysan üzerine atacaksın bn bitirdim ;))
  • ya arkadaşlar bi bölüm var optimusum megatron uça uça geliyo sonra yardıra yardıra üstümüze koşuyo o kadarda kurşun boşalttım üstüne bi yardım edin
  • Güzele benziyor
  • Bne oyunu sol kolum kırıken yıl önce bitirmiştim herkesin oyunda yeteneği farklı :D
  • Filmi kadar oyunu güzel olucakmı bakalım güzel görünüyor
  • ya abi bu oyun bilgisayardan mı oynanıyor ??
  • bu oyunu nerden bulabilirim. veya bedava nerden indirebilirm. bide cd cilerde ne kadar fiyatı bi bilgin var mı? cdciden çektircem . fiyatı veya indirebileceğim bi site varsa yardım lütfen
  • google a yaz,indir işte
  • ya bumblebee deyim starscream ı öldürdüm sonra 4 sarı nokta geldi gidiyom diyo replay nasıl geçicem orayı?
  • güzel oyundu zamanına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiirbey002100

ya bumblebee deyim starscream ı öldürdüm sonra 4 sarı nokta geldi gidiyom diyo replay nasıl geçicem orayı?

1 ay daha bekleseydin yıllık hort achievement ini açmış olacaktın neyse yazık oldu.
  • anlamadım ? yeniden indirsem olmaz dimi?
  • dur düzgün anlatıyım.ben başladım ilk gideceğim tarafı bitirdim orada sarı şey çıktı ben aldırmadım diyer göreve gittim onuda bitirdim sarı şey çıktı sonra diyerine gittim hine görevi bitirip sarı şeye çıktı hine bitirdim sarı şey çıktı artık hiç bişey olmadı neden?O rayı nasııl geçerim düzgün anlatırmısın.
  • yav ben transformens the game demo indirdim ama hangi tuşlaa arabaya dönüşülüp hangi tuşla arabadan robot olunur bilemiyom bi söyleseniz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.