Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
573
Cevap
0
Favori
31.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: King Nothing

İlkini izlemedim izleyeyim olmassa

2 side güzel birşeye benziyor

Alıntıları Göster
    Optimus'tan 10 kat daha büyük robotlar var ne o öyle sinema yer yerinden oynayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

Optimus'tan 10 kat daha büyük robotlar var ne o öyle sinema yer yerinden oynayacak

Alıntıları Göster
    bence bu film 3D olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Ta 26 haziranda :( Zor bir bekleyiş olacak. İlkinin sinemasına gidemedim ama ikinciye mutlaka gidecem. Ayrıca ilk filme imdb hakettiğinden az puan vermiş

Ekleme:

@* Deniz *;

Güzel söylüyorsun da, bu robotçuklar insanlara gözükmemeye çalışıyorlar. Yani işlerini görünmeden ve kimseye zarar vermeden halletmeye çalışıyorlar idi(ilk filmde). Hal böyle olunca tabikide orduyu daha ön planda görmeliyiz diye düşünüyorum. Robotlar gizli olmaya çalıştıkları için 2. planda kalmış gibi gözükebilirler. Ama kesinlikle 2. planda değiller

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Ta 26 haziranda :( Zor bir bekleyiş olacak. İlkinin sinemasına gidemedim ama ikinciye mutlaka gidecem. Ayrıca ilk filme imdb hakettiğinden az puan vermiş

Ekleme:

@* Deniz *;

Güzel söylüyorsun da, bu robotçuklar insanlara gözükmemeye çalışıyorlar. Yani işlerini görünmeden ve kimseye zarar vermeden halletmeye çalışıyorlar idi(ilk filmde). Hal böyle olunca tabikide orduyu daha ön planda görmeliyiz diye düşünüyorum. Robotlar gizli olmaya çalıştıkları için 2. planda kalmış gibi gözükebilirler. Ama kesinlikle 2. planda değiller

beraber gidelim lan

• quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

İlkini izlemedim izleyeyim olmassa

2 side güzel birşeye benziyor

Alıntıları Göster
     Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurciX -- 3 Şubat 2009; 20:07:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CurciX

Alıntıları Göster
    resimlerde bile zor anlaşılıyor desene filmde kim kime vurmuş anlayamıyacaz.bu arada denizden geri çıkıyor sanki megatron.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

resimlerde bile zor anlaşılıyor desene filmde kim kime vurmuş anlayamıyacaz.bu arada denizden geri çıkıyor sanki megatron.

Alıntıları Göster
    İlk Filim Çok İiidi,,Gerçekten 2.si Merakla bekliyorum Ama Özeliklede BLURAY Piyasaya erken girer Ancak detayları öle anlıyorum Bide...OTOBOTLAR Gene Optimus Grubu Burda..Eh megatron öldü Düşam kim (SPOİLER= Yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

İlk Filim Çok İiidi,,Gerçekten 2.si Merakla bekliyorum Ama Özeliklede BLURAY Piyasaya erken girer Ancak detayları öle anlıyorum Bide...OTOBOTLAR Gene Optimus Grubu Burda..Eh megatron öldü Düşam kim (SPOİLER= Yokmu

Alıntıları Göster
    cüsselerine bakılacak olursa "constructions" olma olasılıkları yüksek yanılıyorda olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K A Y A

cüsselerine bakılacak olursa "constructions" olma olasılıkları yüksek yanılıyorda olabilirim.

Alıntıları Göster
    offfff ya hacılar hayvan gibi manyak robotlar var bunda galiba yanlış görmediysem hani dünyanın en büyük ekskavatörü var ya adı "tonka" decepticons lardan biri o galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

offfff ya hacılar hayvan gibi manyak robotlar var bunda galiba yanlış görmediysem hani dünyanın en büyük ekskavatörü var ya adı "tonka" decepticons lardan biri o galiba

Alıntıları Göster
    aldığım bi habere göre deception'lar (nası yazılıyo bilmiyorum) ve bizim optimus tayfası aynı cephede yer alıyormuş...
    galiba savaştıkları vatandaşlar dinobot'lar...
    fazla emin değilim ama teaser'dan anladığım kadarıyla dinobotlar boy gösteriyor biraz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

aldığım bi habere göre deception'lar (nası yazılıyo bilmiyorum) ve bizim optimus tayfası aynı cephede yer alıyormuş...
    galiba savaştıkları vatandaşlar dinobot'lar...
    fazla emin değilim ama teaser'dan anladığım kadarıyla dinobotlar boy gösteriyor biraz...

Alıntıları Göster
    İlk film gayet güzeldi yanlız aksiyon sahneleri anlaşılmıyordu karanlık oluyordu.İnşallah bu filmde ona bir çözüm bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

İlk film gayet güzeldi yanlız aksiyon sahneleri anlaşılmıyordu karanlık oluyordu.İnşallah bu filmde ona bir çözüm bulurlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

AKSİYON SAHNELERİ ANLAŞILMIYORMUYDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 4 Şubat 2009; 2:11:42 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Aslında bu tek tekerlekli transformer constructions'dır. Ama bu sadece 1 parçasıdır sanırsam yani daha 1kaç robotla daha birleşecek ve constructions olacak yani autobotların işi çok zor bu sefer:)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Dostum robotların kavgası başladığında hiçbirşey anlaşılmıyor kimin kime vurduğu belli değil ve robotlar tanınmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Dostum robotların kavgası başladığında hiçbirşey anlaşılmıyor kimin kime vurduğu belli değil ve robotlar tanınmıyordu.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni trailer çıktı ama sinema çekimi idare edin:)... Cumartesine apple'de çıkar düzgün HD'si

Michael Bay'ın sitesinde fragman yayınlandı ayrıca HD versiyonunu da download edebilirsiniz.
    http://www.michaelbay.com/newsblog/blog.html
    Apple traileri de çıktı sonunda
    http://www.apple.com/trailers/paramount/transformersrevengeofthefallen/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurciX -- 27 Şubat 2009; 1:58:28 >

• quote:

Arkadaşlar yeni trailer çıktı ama sinema çekimi idare edin:)... Cumartesine apple'de çıkar düzgün HD'si

Michael Bay'ın sitesinde fragman yayınlandı ayrıca HD versiyonunu da download edebilirsiniz.
    http://www.michaelbay.com/newsblog/blog.html
    Apple traileri de çıktı sonunda
    http://www.apple.com/trailers/paramount/transformersrevengeofthefallen/

Alıntıları Göster
    Bu arada umarım müziklerde yine aynı kalitede olur..

• Daha once verildimi bilmiyorum ama Ilk Teaserin uzun metraj Tralier hali
    (Korsan Fragman)

http://www.youtube.com/watch?v=-rDBQAz08FY

EK: Birden tubude gorunce veriyim dedim, ama ustte bir arkadas vermis tamamiyle ayni fragman...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 13 Şubat 2009; 16:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Daha once verildimi bilmiyorum ama Ilk Teaserin uzun metraj Tralier hali
    (Korsan Fragman)

http://www.youtube.com/watch?v=-rDBQAz08FY

EK: Birden tubude gorunce veriyim dedim, ama ustte bir arkadas vermis tamamiyle ayni fragman...!
    Aslında youtubedeki bu videonun korsan olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı sahneleri başke yerlerde da gördüm(tanıtım videolarında) ve yapılan efektler gerçekten ustaca her nekadar tam gözükmesede gene de çok düzgün yani bence korsan deil ayrıca imdb'de de bu videoyu verdikleri 1kaç haber var.

• quote:

Aslında youtubedeki bu videonun korsan olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı sahneleri başke yerlerde da gördüm(tanıtım videolarında) ve yapılan efektler gerçekten ustaca her nekadar tam gözükmesede gene de çok düzgün yani bence korsan deil ayrıca imdb'de de bu videoyu verdikleri 1kaç haber var.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1. sayfadaki teaserler izleyemiyorum

kırmızı bi yazı geliyo longer avabiable mi ne yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: HighTechLowLife

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

düzelttim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CurciX

Korsan derken, o manada korsan demedim. Fragman orjinal zaten ama sorun fragman sinema cekimi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.