Şimdi Ara

Transformers: Fall of Cybertron (DH ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Oyunu test edip oynayan yokmu doğru dürüst demoyu herkes beğenmiş ama denenir mi Full versiyonu ?

Full versiyon denenmez, almışken komple oynanır ve bitirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Oyunu test edip oynayan yokmu doğru dürüst demoyu herkes beğenmiş ama denenir mi Full versiyonu ?

Full versiyon denenmez, almışken komple oynanır ve bitirilir.

Bencede bana baya bir sürükleyici geldi
  • Şu sıralar 4.bölümdeyim gayet güzel bir oyun olmuş.Gayet tatmin edici olmuş.Bu arada xbox efektleri daha iyi geldi.Yani ben xboxda oynarken arkadaşım ps3 te oynuyordu.Bize xbox efektleri daha iyi geldi.
    Akşama karşılaştırma koyarım.
  • oyunu save edemiyorum.bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasson

oyunu save edemiyorum.bilen var mı ?

Otomatik save ediyordur büyük ihtimalle. Böyle oyunlarda genelde sana save etme imkanı vermez.
  • 4 kişi senaryo co-op yok sanırım escalation modu mu ne varmış.Co-op campaign var mı bu oyunda bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Ağustos 2012; 23:08:07 >
  • Eğlencilik, kafa dağıtmalık bi oyun olmuş, darksiders'dan sonra bi bakmak lazım
  • demoyu oynadım bırkac güne oyunu oynamaya başlarım..multıplayerdan sıkılmıstım bu aralar ve gerçekten begendım demosunu..açıkçası unreal engıne yine gücünü göstermış..büyük ıhtımal senaryoda sureklı aynı şeyleri yapacağız ama olsun serinin en iyi oyunu olabilir..

metadan en yuksek puanı alan transformers oyunu olmushttp://www.metacritic.com/game/xbox-360/transformers-fall-of-cybertron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Ağustos 2012; 13:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

4 kişi senaryo co-op yok sanırım escalation modu mu ne varmış.Co-op campaign var mı bu oyunda bilgisi olan ?

Var sanıyordum ama yokmuş saçmalık ilk oyunda bile vardı, türü de bayağı uygunken bu oyundan kaldırılması Co-op'un mantıksız.
  • Oyunu biraz oynadım. Darksiders2 oynadığım için pek fırsat bulamadım. Ama oyun güzel olmuş grafikler falan güzel.
    Oyuna uzayda bir çatışmanın ortasında Bumblebee ile başlıyoruz. Biraz oynadıktan sonra yaralanıyor bee, sonra Optimus prime ile devam ediyoruz.
    Neyse fazla anlatmayayım tadı kaçmasın Oyunu çok az oynamama rağmen beğendim. Darksiders2 bitince buna geçicem.
  • Oyun çok güzel olmuş 1. oyunun üstüne çıkmayı başarmış. Ama oyun forumda pek konusulmuyor darksidersdan kimse kafayı kaldırmıyor anlasılan :)
  • Yorumları genelde iyi gördüm,kısa sürede deneyeceğim oyunu.
  • Yeni oynayacak arkadaşlar hiç durmayın başlayın ! Türünün en iyi oyunu. Bir günde bitirdim ama hikaye fazlasıyla doyurucu...Digerlerine göre acayip cok gelistirilmis ve eglenceli olmus !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Yeni oynayacak arkadaşlar hiç durmayın başlayın ! Türünün en iyi oyunu. Bir günde bitirdim ama hikaye fazlasıyla doyurucu...Digerlerine göre acayip cok gelistirilmis ve eglenceli olmus !

oyun tps ve türünün en iyi oyunu diyosun hayatında oynadığın ilk tps büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

Yeni oynayacak arkadaşlar hiç durmayın başlayın ! Türünün en iyi oyunu. Bir günde bitirdim ama hikaye fazlasıyla doyurucu...Digerlerine göre acayip cok gelistirilmis ve eglenceli olmus !

oyun tps ve türünün en iyi oyunu diyosun hayatında oynadığın ilk tps büyük ihtimalle

Belki "serinin" diyecekti arkadaş..
  • quote:

quote:

Kendi türünün demek istemiiştim yada serinin... Neyse ki senden sonra ki yorumu yapan arkadas bunu izah etmiş sana. Oysa son cümlemde de bunu düşünmüş diğerlerine göre daha gelişmiş ve eğlenceli olduğunu bahsetmiştim. Neyse yanlış anlaşılma olmuş...
  • quote:

quote:

quote:

Kendi türünün demek istemiiştim yada serinin... Neyse ki senden sonra ki yorumu yapan arkadas bunu izah etmiş sana. Oysa son cümlemde de bunu düşünmüş diğerlerine göre daha gelişmiş ve eğlenceli olduğunu bahsetmiştim. Neyse yanlış anlaşılma olmuş...

Bu oyunun türü TPS. Kendi türü derken film oyunumu diyorsun anlamadım ? film oyununda en iyisi değil :) Ha 3 tane transformes oyunun en iyisi diyorsan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

quote:

quote:

Bu oyunun türü TPS. Kendi türü derken film oyunumu diyorsun anlamadım ? film oyununda en iyisi değil :) Ha 3 tane transformes oyunun en iyisi diyorsan olabilir

Hocam bu kadar sorun olacağını bilseydim yazmazdım o yorumu... Tamam töbeeeeee. Tür mür yok türü karıştırman. Transformers pc game serisinde en iyisi aha bu oyun ! artık yine sıkıntı varsa özelden yazın burayı yeter trolledik...

• oyun gayet tatmınkar yavaş yavaş gidiyorum şuan chapter 6 da oyunun yarısındayım..atmosferını begendıgım ve bence serinin tartısmasız en iyi oyunu..silah ve mekan tasarımları olsun, karakter modellemeleri olsun gayet güzel..unreal gene gücünü göstermiş..yapay zeka ise beklediğimden iyi çıktı açıkçası daha zayıf bir yapay zeka bekliyordum ama bazı yerlerde harbi zorluyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

quote:

quote:

Film oyunlarının hepsi çöp bu serinin,en iyisi bu ve war for cybertron.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.