Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ben öyle zannediyordum parçalanmaya başlamıştı ya o yüzden

Yok yok sadece ağır hasar aldı.

ancak o görüş ile bakarsak sentinel baba uzay köprüleri ile parça parça getirdi kocaman gezegeni o zamanda parçalanması gerekiyordu herhalde bi düşünün
  • quote:

Bu filmde de müzikler güzeldi bence ben beğendim açıkcası tabi 3. film kadar olmasada

Müzikmi ne müzigi müzik ne arar la bu filmde

hani ben transformers'a sadece çoçukluğumdan beri sevdiğim için değil müzikleri içinde giderim o kadar büyüktükleri kadar iyi müzikleri yoktu sadece bunu beğendim

• Sinemada ilk duyduğumda aklıma man of steel geldi..Buna buna benzer bir tanede onda vardı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde o kadar aksiyon vardı ki bir süre sonra o uçuşmalar kaçışmalar boş geliyor insana.

Hadi senaryoyu es geçelim, ya herşeyin bir anda böyle kopuk kopuk ilerlemesine ne demeli!

Kendi adıma konuşayam filmden hiç zevk almadım. Aslında film izleyiciye umduğunu veriyor ama ne biliyim ben yaşlandım sanırım veya bana işleniş biraz çocukça geldi.
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Tamam öyle Alpha Trion, Orion Pax'i dönüştürür yeniler fakat burada söz konusu olan hepsinin en başından bir yaratıcıları olduğu...:)

Rodimus Prime konusunda

Optimus ölünce, yerine Rodimus geçiyordu.Tabii Optimus'u öldürmeden bunu yaparlar mı bu bir soru :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 5 Temmuz 2014; 10:36:11 >
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------
    IMAX olarak dün gece izledim. Gerçekten bu filmin keyfi IMAX le çıkıyor. 3D konusunda ise sadece uçuşan kıvılcımlar küller vs dışında pek bir şey yok denilebilir.

Jablonsky müzikleri yine hareketli ve ortama uygun ancak açıkçası orjinal temayı biraz daha fazla kullansaymış keşke...

Bunun dışında bu 4. bölümden sonra olayları daha da derinleştirmeye karar vermişler. Finale bakarsak da, sonraki bölümler daha da ilginç olacak gibi

Açıkçası bildik karakter autobotları öldürmekten de vazgeçmeleri lazım. Sonra yeni karakterler ortaya çıkarırken biraz daha dikkat etmeleri... o Samuray kılıklı Autobot mesela biraz tuhaf kaçtı :)

Özetle yine de görsel açıdan zengin güzel bir filmdi. .Bu bölümle birlikte Transformers evrenine asıl giriş yapılmış oluyor... Aslında tüm seri içerisinde bir dönüm noktası. Şu ana kadar Autobotların ve Decepticon ların dünyadaki savaşlarını izledik. Ancak şimdi olaylar daha da derinleşti. geç oldu ama iyi oldu...:)
    Paylaş

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Tamam öyle Alpha Trion, Orion Pax'i dönüştürür yeniler fakat burada söz konusu olan hepsinin en başından bir yaratıcıları olduğu...:)

Rodimus Prime konusunda

Optimus ölünce, yerine Rodimus geçiyordu.Tabii Optimus'u öldürmeden bunu yaparlar mı bu bir soru :)

Ben adamın cumlesine göre cevap verdim optimusun yaratıcısı unicorn diyor bende unicorn değildir alpha trion dedim beni basi sonu ilgilendirmez

Zaten optimus ölecek bu seride. önce hot rod(rodimus) olarak büyük bir ihtimalle 5.filmde göreceğiz rodimusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 5 Temmuz 2014; 10:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Bu filmde de müzikler güzeldi bence ben beğendim açıkcası tabi 3. film kadar olmasada

Müzikmi ne müzigi müzik ne arar la bu filmde

hani ben transformers'a sadece çoçukluğumdan beri sevdiğim için değil müzikleri içinde giderim o kadar büyüktükleri kadar iyi müzikleri yoktu sadece bunu beğendim

Evet bu müzik benimde çok hoşuma gitti

• Selamlar.. Filmin başında Marc Whalberg Optimusu garajına taşırken sanırım bi şarkı çalıyodu,hiçbir soundtracte bulamadım.. Hatırlıyanınız ve bilenininz varmı ?
  • The Rock filmini ilzedim tekrardan..Bir o filme bak bir buna ! Ahh Bay ahh
  • 3 boyutlu bir film ama nedense 3. boyutu göremedim ADAPAZARImda 3 boyutlu film izlenmez
  • Şu filmi beğenmedim olmamış vb yazanlar ne olur birdahaki filme gitmesinler eleştirmek herkesin hakkı birşey demiyorum ama TF serisinin sizin paranıza ihtiyacı olmadığını hatırlatırım. Beğenmediysen izle geç beğenmediğim dediğiniz filmin dünyadaki hasılatına bakın. Sizde sorun var demekki.
  • Az önc çiktim filmden . Hatta hala AVM'deyim . MarmaraPark IMAX izledim

Aksiyon süperdi
    Görsellik bayagi fazlaydi
    Ama bi Shia LaBeouf degil ana karakter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Az önc çiktim filmden . Hatta hala AVM'deyim . MarmaraPark IMAX izledim

Aksiyon süperdi

salon kalabalıkmıydı şef kızlar felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Az önc çiktim filmden . Hatta hala AVM'deyim . MarmaraPark IMAX izledim

Aksiyon süperdi

salon kalabalıkmıydı şef kızlar felan

Valla ben en arka , perdeyi cepheye alıp filmi izlemeye gittim.

Bakmadim kari kıza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assona

Şu filmi beğenmedim olmamış vb yazanlar ne olur birdahaki filme gitmesinler eleştirmek herkesin hakkı birşey demiyorum ama TF serisinin sizin paranıza ihtiyacı olmadığını hatırlatırım. Beğenmediysen izle geç beğenmediğim dediğiniz filmin dünyadaki hasılatına bakın. Sizde sorun var demekki.

Hasılat iyi diye beğenmek mi zorunda insanlar ? Hem eleştirmek hak diyorsun hem sizde sorun var diyorsun..Millet izliyor ,evet izleyince de hasilat yükseliyor ama herkes beğeniyor mu ? Tabi ki hayır.Bu yüzden hasilat iyi film şöyle hasilat kötü film şöyle demek mantıksız.
  • Daha yeni çıktım filmden.İlk bölüm biraz sıkıcıydı ama 2. kısım enfesti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: assona

Şu filmi beğenmedim olmamış vb yazanlar ne olur birdahaki filme gitmesinler eleştirmek herkesin hakkı birşey demiyorum ama TF serisinin sizin paranıza ihtiyacı olmadığını hatırlatırım. Beğenmediysen izle geç beğenmediğim dediğiniz filmin dünyadaki hasılatına bakın. Sizde sorun var demekki.

Hasılat iyi diye beğenmek mi zorunda insanlar ? Hem eleştirmek hak diyorsun hem sizde sorun var diyorsun..Millet izliyor ,evet izleyince de hasilat yükseliyor ama herkes beğeniyor mu ? Tabi ki hayır.Bu yüzden hasilat iyi film şöyle hasilat kötü film şöyle demek mantıksız.

Ona kimsenin birşey dediği yok zati sorun herkesin transformers evreninden çok üst düzey senaryolar beklemesi herkes kurguda farklılıklar istiyor yok öyle bir dünya adam diyorki örnek:film senaryoda kesin vasat yapamıyorlar önümüze metal yığını aksiyon savaş görsel efektler koyup izlettiriyorlar sonra mesajna bakıyorsun diyorki bugün bilmem sabah seansına gittim heyecanla film öyle yok böyle cart curt, oki eleştiri ediyorsun az olumlu tarafından yapıcaksın kesip atmıycan ha senaryomu istiyor millet aksiyon + senaryo..

Jason statham++jet lee filmi (WAR) izlenecek

kara şövalyse serisine devam edicek INCEPTION izliyecekler veya benzeri vs vs

Bu film zati üst düzey görsel efekt robotların savaşı az da olsa hoş bir senaryo bekleyerek gidicek bak bakalım o zaman olumsuz yorum eden oluyormu sonuna kadar (TF)

• Çok iyi bir senaryto bekleyen yok zaten bu filmden.Beklemek de olmaz.Ama bu kadar da kötü olması kabul edilemez.Hele hele Transformers çekiyorsan .Sıradan bir insanlar arasında robotlar türünden bir film yapamazsın

• hocam ben optimusu dediysem optimus yaratıcıların peşinden gittiği için lockdown ne dedi hepimiz için utanç kaynağısın insanlarla beraber olduğu için yani bütün robotları yaratan unicron demek istedim orada yanlış anlaşılmış ya sadece unicron olacak yada primus'da olup optimusla beraber savaşacak unicrona karşı

@Gandalf81
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.