Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.466
Cevap
12
Favori
69.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberianist

    Filmi bugün İstinyepark'ta 15:00 seansında izleme şansı buldum. Öncelikle hayli hoşlandığımı belirtmek isterim. Bir değerlendirme yapmak istedim. Buyrun efendim ;




    Bugün benim için hayli heyecanlı başlayan bir gündü. Malum, yılın başından beri büyük merakla beklediğim Transformers Age of Extinction filmini İmax deneyimi ile izleyecektim. Filmin 166 dakika olması beni tatmin olma konusunda oldukça rahatlatmış, yaşayacağım görsel şovu rahat rahat beklememi sağlamıştı. Öncelikle şunu söylemeliyim ki görüntü kalitesi olarak dibine kadar beklediğimi aldım, hatta fazlasını bile elde ettim diyebilirim. Fakat ne yazık ki İmax 3D açısından bir ayrıcalık yaşayamadım. 3d olmasaydı da olurdu yani.
    Film etkileyici sahnelerle başladı, dinozorların yeryüzünden silinmesini gayet güzel bağladılar konuya. Cade ve ailesi beklediğim kadar yılışık ve yapmacık değildi. Mark Wahlberg, filme büyük ağırlık katmış. Hatta şunu söyleyebilirim, filmi bir kez daha önüme koysalar, baştan sona kadar eğlenerek izlerim. Serinin birinci, ikinci ve üçünc filminde, Sam ve ailesinin berbat sahnelerini atlamamak elde değil maalesef, bu filmde ise öyle bir durum yok, robotların olmadığı sahneler de oldukça tatmin edici. Fakat yine de bizim filme gitme amacımız robotları izlemek sonuçta değil mi
    O yüzden robotları yorumlamaya başlayayım hemen. Filmin başında Ratchet'ın öldürülmesi gerçekten üzücüydü hepiniz açısından da öyleydi eminim. Optimus Prime'ın o külütür ve yaralı haliyle Lockdown'u baya hırpalaması hayli eğlenceliydi. Ve evet, korktuğum başıma gelmedi, en azından bu filmde Optimus'u son derece kuvvetli gördük. Özellikle Ratchet'ın öldürülmesine sinirlenip "Onları maafeceğim" diyerek öfke kusması ve "Biz sizin teknolojiniz değiliz" şeklinde, şirketin keltoş başkanına atarlanması beni oldukça memnun etti. Sonuçta Optimus'u insanlara sinirliyken görmek pek mümkün değil diğer filmlerde.
    Grimlock'un tayfasını tav ettiği her ise ayrı güzeldi. Crosshairs o sahnelerde "Onun uğruna her şeyi yapasın geliyor işte" tarzı bir cümle kullandı ki filmde en çok hoşuma giden kısımlardan biri de oydu.
    Aynı zamanda Optimus'u ilk kez bir insanı öldürürken izledik. Gerçekten Optimus'un şeytani yanı, merhametli yanından çok daha dikkat çekici ve karizmatik. Hep sinirli olsa keşke
    Son sahnede evet, insanların yardımı yine büyük rol oynadı ama Dünya'da geçen bir filmde böyle bir sahne şart. Ben artık buna inanıyorum. Her şeyi Optimus halletseydi pek keyifli olmazdı. Beklediğimin aksine, son sahne oldukça etkileyiciydi ve arka fondan gelen müzikle inanılmaz bir uyum içindeydi. Ciddiyim, bir an gözlerim doldu fondaki şarkı yüzünden. Lockdown'un kafası doğrandığında ıse eminim hepimiz içimizden, "Yer Fıstığı" gibi Yeeeeeeees diye bağırdık.
    Galvatron çok sönük bir rol oynadı filmde. Aslında hikayenin oldukça kritik bir yerinde bulunuyordu fakat oldukça pasifti. Bir sonraki muhtemel filmde baş düşmanlardan olacağı ise çok açık. Ve evet, yine hepinizin hoşlanmadığı gibi ben de Galvatron ve diğerlerinin dönüşümünden hiç hoşlanmadım. Bunun yanında filmde Hound ve Crosshairs'i bir kere bile dönüşürken görmedik. Savaşın bol, dönüşümün az olduğu bir filmdi.
    Bumblebee ise tek kelimeyle harikaydı bu filmde. Gerçekten tam manasıyla çocuktu, sinirlenme sahneleri vs çok eğlenceliydi. TV Spot'lardan birinde müzik açıp oynadığı sahne ise silinmiş. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
    Bir sonraki film her ne kadar uayda geçecekmiş gibi dursa da, tam olarak bir uzay savaşı olacağını sanmıyorum, insan karakterimiz illa ki olacaktır.
    Son olarak şirketin keltoş başkanına değinmek istiyorum. Gerçekten oyunculuğu çok başarılıydı ve filmin komedi yönünü sırtında taşıdı. Kendisini tebrik ediyorum



    Sonuç olarak izlenmesi gereken güzel bir filmdir. Biraz baş ağrısı yapıyor ama bir Transformers tutkunu için bu pek de sorun değil

    Bu film de en çok hoşuma giden robotlardan biri de Bumblebeeydi yeni tarzı ve silahları hoşuma gitti aslında silahlarda pek bir değişiklik yok aslında en hoşuma giden anlardan biri de aşağıdaki resim ve Lockdown'la dövüşü.

     Transformers: Age Of Extinction



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GhostNetwork -- 30 Haziran 2014; 3:12:56 >




  • Dün gittim izledim.

    3D'yi gözümüze sokmaları hoşuma gitti. Uzun diyenler olmuş, sıkılmadan izledim ben. Sadece klasik Amerikan zoraki duygusallığı ve mal konuşmalara hazırlıklı olun. Tam aksiyonun ortasında Amerikan espri anlayışıyla bir şeyler söylüyor amca, Amerika'da sinemada buna topluca gülerler ama bizde kulağını kapayıp "ulan bir sus" diye geçiriyorsun içinden.

    Ben beğendim, efektlere ve 3D'ye bu kadar uğraşılmış bir filmi iyiki evde izleyip heba etmemişim. Filmden ne beklediğini bilen kişi gayet keyifle izler; Shawshank Redemption tadında bir şey arıyorsanız evde ailenizle tekrar açın izleyin, bu film size göre değil. Amaç benim gibi ayda 1-2 kere sinema atmosferinde hoş vakit geçirmekse bu film izlenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: römercan


    quote:

    Orijinalden alıntı: merdogan



    Dün akşam Akasya AVM Imax salonu 21:30 seansında Imax ses sistemi arızalandı ve film başlamadan ışıklar yandı...Görevli 15 dk süre talep ederek arızayı gidermeye çalışacaklarını belirtti ve yaklaşık yarım saat sonra ikinci deneme de başarısız oldu.Sonuç olarak salon boşaltıldı ve herkese davetiye verildi.

    Davetiyemizi alır almaz gişeden 29.06.2014 tarihli 21:30 seansına yer ayırttırmak istedik ancak gişedeki görevli arızanın o tarihe kadar düzeltilebileceğine garanti veremeyeceğini söyledi.

    Sonuç itibariyle şu an Mars Gate online sisteminden "Transformers Imax" için bilet alamıyorsunuz.Olurda bir iki güne bilet satılmaya başlanırsa arızanın giderilip giderilmediğini sormanızı tavsiye ederim.Birkaç mesaj önce bi arkadaş aynı gün aynı imax salonunda 14:30 seansında benzer bir sıkıntı nedeniyle davetiye dağıtıldığından bahsetmiş.Demekki sinema yetkilileri arıza olduğunu bile bile 21:30 seansını başlatıp ardından salonu boşaltmışlar...


    Not: Gişedeki yetkili arızanın öncelikli olarak yurtiçi servis tarafından giderilmeye çalışılacağını olmazsa yurtdışından teknik ekip çağrılarak çözüm aranacağını söyledi.

    Ben de o seanstaydım hocam. Verdikleri davetiye sadece akasyada mı geçiyor ?


    Anladığım kadarıyla cinemaximumun her lokasyonunda geçerli...
     Transformers: Age Of Extinction




  • sıkıcı bir filmdi.yaklaşık 90dakkalık konuyu 3 saate yaymışlar.Bayat bir konusu vardı keza böyle bir şeyi M.Bay'den beklemek yersiz.Lakin dövüş sahneleri ve müzikleri iyi iş çıkarmş
  • Beyler filmde tek korkum sahnelerin içine serpiştirilen yersiz, akıcılığı bozan anların olması bu filmde de diğer filmlerdeki gibi sinir bozucu sahneler var mı?
    Bide filmin dublajı nasıl? altyazı mı yoksa dublaj mı tercih edilmeli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalim bakalim bos bir zamanda izlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendi fikrimi söylemiştim.
    hem avatarın hemde transformersın tüm filmlerinin kamera arkası görüntülerini izlemiş biri olarak transformers görsellerine harcanan emek çok daha fazla inanılmaz detaylara girilmiş durumda. avatar başarısız değil ancak artık geride kalmaya başladı doğal olarak
  • Avatar da süper ama Transformers daha iyi.Görsel efektte birincidir bence.Robotlar en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış.Dönüşümler falan muhteşem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    3D çok iyiydi gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu tercih ederdim
     Transformers: Age Of Extinction
  • Imax salon daha düzelmemiş.
  • filmin ana müziği güzel olmuş.fakat filmde aksiyon sahnelerinde müzikler uymamış.3 filmde cok iyi bir uyum olmustu.bu filmde bu hemen göze carpıyor.
  • Film 2014' ün rekorunu kırmış.
  • 1 milyarı rahat geçer bence.En çok hasılat yapan 10 filme de girebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratch

    1 milyarı rahat geçer bence.En çok hasılat yapan 10 filme de girebilir.

    Gişe hasılatları sonucuna nerden bakıcaz ?
  • İmdb'den filmin sayfasından bakabilirsin veya boxoffice yaz internete çıkan sitelerden bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    dost sen bir site tavsiye verde uğraştırma bizi
  • beklentisiz gittim güzel olmuş IMAX ile izleyin derim
  • 3 saat boyunca sıkılmadan izledim tavsiye ederim görsellik harikaydı ımax izlemeye çalışın
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.