Çavuş
05 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
27.01.2014 tarihinde avea müşteri hizm. yetkilisi tarafından arandım.Yeni nesil 500 tarifesine bağlı,eşimin üzerine kayıtlı olan telefon hattım için prof.600 tarifesi tanıtılarak tavsiyede bulunuldu.Tarifede yurtiçi konuşmanın 500 dk yerine 600 dk,ayda 2 gb yerine 4 gb ve 2000 sms yerine 1000 sms olacağı ve ödeyeceğim aylık ücretin 2 tl daha düşük olacağı söylendi.Müşt Hizm. yetkilisi bayana eski tarifemde aylık 2 gb internet kotası dolduğunda hızımın düşürüldüğünü ancak kota aşım ücreti alınmadığını belirterek yeni tarifede de bunun aynen geçerli olup olmayacağını sordum.Kendisi bana sistemin aynı olacağını ve kota aşılması durumunda hızın düşürüleceğini söyledi.Bu konuşmanın ardından bana ait olmayan hat için nasıl olduysa onay verebildim ve işlem gerçekleşti.Hemen ardından internette araştırma yaptım ve eski tarifem olan yeni nesil 500 tarifesinde kota aşımı durumunda hızın 128 kb/sn’a düşürüldüğünü ancak prof. 600 tarifesindeki kota aşımında hız limitinin 1 kb/sn yani sıfıra düşürüldüğünü keşfettim.Hemen 4441500 ü arayarak durumu izah ettim ve şikayet kaydı oluşturdum.Ses kayıtlarını dinlemelerini ve müşt. hizm. yetkilisinin bana hız düşüklüğü konusunda hiçbir şekilde rakamsal değer vermediğini,vermesi durumunda zaten böyle bir değişikliğe izin veremeyeceğimi belirttim.Kayıtlar dinlenip en geç 48 saat içinde dönüleceğini söylediler.30.01.2014 tarihinde öğleden sonra kayıtların incelendiği,kullanmış olduğum tarifenin şu an aktif olmayan eski bir tarife olduğu belirtilerek “tek taraflı” olarak kendilerini haklı ilan ettiler.

Benim gibi yeni nesil tarifesi kullanan arkadaşlar yakın zamanda aynı konuyla ilgili olarak mutlaka aranıp kandırılmaya çalışılacaktır. Prof 600 tarifesi 4 gb olsada kota aşımı durumunda görüntüde düşüyor ama gerçekte internetiniz kapanıyor.Çünkü 1 kb/sn ile netin kıpırdamayacağını hepimiz biliyoruz.Maalesef burda avea’nın bir oyunu var…Müşteriye “kota aşımı sonrası internetiniz kapanmıyor yada ekstradan aşım ücreti ödemiyorsunuz,sadece hızınız düşüyor” diyebilmek için 1 kb/sn saçmalığını devreye sokmuşlar.

Görmüş olduğunuz gibi olayı anlayıp şikayet etmeniz durumunda da “kayıt incelendi biz haklıyız ve dönüş yok” diyip kestirip atıyorlar.Bu kayıtları kim,nasıl,neresiyle ve hangi kafayla dinleyerek karar verdi bilinmiyor.Sonuç olarak beni çok güzel bir şekilde kandırarak,bir de üstüne pişkin pişkin biz haklıyız diyerek konuyu kapattılar.

Avea abonelerinin benim düştüğüm duruma düşmemesi için bu konuyu paylaşmak istedim.
Geçen hafta eşime doğumgünü hediyesi olarak aldığım LG X130 netbook ile mp3 dinlerken 2-3 saniyede bir sürekli PIT PIT diye ses geliyor.İster kulaklık ister dahili hoparlör ister harici 5 + 1 takılı olsun değişmiyor.Bu ses normalmidir yoksa vakit kaybetmeden aldığım yere götüreyimmi?Ne dersiniz?
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Otomobil
Mercedes Benz C180 Avantgarde
Otomobil
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
ISS
ttnet
Takım
Takım
Beşiktaş
TV
TV
iptv
Klima
Klima
Baymak
Notebook
Notebook
Asus Rog
Modem
Modem
Asus AC51
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 497 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.