Şimdi Ara

Transferler Fransa Liginden Yapılmalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fransız liginden bize gelen yıldız olsun olmasın gelen adamların hepsi çok iyi çıktı kısaca aklıma gelen birkaç örnek atladığım iyi veya kötü oyuncularıda yazarsanız sevinirim.Yanlız kastım Fransız oyuncular değil fransa liginde top koşturup oranın futboluna alışmış oyuncular

1.Frank Ribery
    2.Mondragon
    3.Abdul Kader Keita
    4.Milan Baros

• 5.Rigobert Song
  • 6.Nonda (sakatlanmasaydı drogba kramponlarını toplardı)
  • Sebastien Perez - Marsilya
    Christian-Bordeaux
    Ali Lukunku-Lille
    Juan Pablo Pino

Aklıma gelen isimler bunlar. (yazılanlar dışında)

Transferlerin sadece bir tek bir ülkeden yapılmasına karşıyım. Önemli olan doğru isimleri bulmak.
  • Perez e iyi oynamadı diyenin alnını karışlarım.
  • Perez o dönem gelenler içinde en iyisiydi.
  • Yabancı zorda yerlileri nerden yapacaz o mesele:) yurt dışından anca barışlar gelir yurtiçide uçuk fiyatlar istiyor yani işimiz çok zor yerli oyuncu bulmada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cisse vardı beşiktaşta. O da hiç sırıtmadı oynadığı dönem boyunca, görev adamıydı. Şu anda marsilyada diye biliyorum en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

Ali Lukunku-Lille

standart liege (belçika) den alındı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

Ali Lukunku-Lille

standart liege (belçika) den alındı diye biliyorum

Doğru biliyorsun hocam. Kusura bakma. Karıştırdım. Lille değil standart liege den geldi. Sanırım Lille kulübüne kiralamıştık.
  • Ben daha önce de söylemiştim gerçi ama;
    Ideye,Maiga,Giroud,Amalfitano,Boudebouz,Kitambala,Marvin Martin,Yanga-Mbiwa,Marveaux,Ederson,Mounier gibi adamları izlemeli GS Scoutları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Perez o dönem gelenler içinde en iyisiydi.

ve fatih terim denilen adam sırf egosu yüzünden gelir gelmez onun gibi birini direk takımdan göndermişti, yerine gelense serbest vuruştan başka hiçbir işe yaramayan pratezdi galatsarayın uefa kupasını alan takımdan sonra gelen en iyi sağ bekimizdi kesinlikle
  • Romanya liginden transfer yapmaktan iyidir en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

quote:

ve fatih terim denilen adam sırf egosu yüzünden gelir gelmez onun gibi birini direk takımdan göndermişti, yerine gelense serbest vuruştan başka hiçbir işe yaramayan pratezdi galatsarayın uefa kupasını alan takımdan sonra gelen en iyi sağ bekimizdi kesinlikle

Perez kiralıktı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de sakatlık problemleri vardı galiba. Bu ikincisinden emin değilim. Ama öyle bir sebepten alınmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

quote:

Perez kiralıktı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de sakatlık problemleri vardı galiba. Bu ikincisinden emin değilim. Ama öyle bir sebepten alınmamıştı.

perez kiralıktı ve bonservsini almadık o adamın, sakatlık problemi yoktu. hatta giderkenki konuşmasını filan hatırlıyorum, çok iyi bir sene geçirdim, kalacağıma inanıyordum fakat yeni td beni takımda istemiyormuş saygı duyuyorum filan demişti

• Bence Brezilya ve Arjantinden transfer yapılmalı artık. Umarım yeni yöneticiler oyuncu transferi için Avrupayla sınırlı kalmaz Dünyaya açılır. Güney Amerika resmen cevher yahu nasıl göremiyorlar anlayamıyorum.
  • Şu takımda birkaç tane Afrikalı oyuncu olsun da nerden transfer yapılırsa yapılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Şu takımda birkaç tane Afrikalı oyuncu olsun da nerden transfer yapılırsa yapılsın.

bendensin dostum
  • perez babaydi ya, gerci biz bek oynatiyorduk ama daha cok sag kanat oyuncusu gibiydi. fakat muzmin sakatti ve en son plaj futbolu oynuyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bence Brezilya ve Arjantinden transfer yapılmalı artık. Umarım yeni yöneticiler oyuncu transferi için Avrupayla sınırlı kalmaz Dünyaya açılır. Güney Amerika resmen cevher yahu nasıl göremiyorlar anlayamıyorum.

dostum aman uzak dursun güney amerikalılar sorunlu .... hepsi saçma sapan tripler artis artis hareketler yapıp takım için sevilmiyor ordan gelen futbolcular genelde özellikler brezilyalılar arjantin bi derecede şuana kadar bize güney amerikadan gelmiş ve dikiş tutturmuş oyuncu oranı çok düşük 20 tane adam geldiyse 5 inden yararlanmışızdır yani.İstatistiklere bakmak gerekirse Fransız futbolu bizim ülkenin futbolunun version atlamış olanı gibi birşey benziyor ve ordan gelenler burda çok iyi iş yapabiliyor aynı zamanda avrupada da iş yapıyorlar sırf liglede yetinmiyorlar Turgay Kıran mesela Gamerio yu alacağını açıkladı adam fransız liginde forvet ben Ünal Aysalcılardanım fakat ondan da bu tarz mantıklı transferler bekliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.