Şimdi Ara

Transfer İlemi hakkında yardım LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

created date: 25-01-2008
    update date : 10-01-2009
    expires date : 25-01-2009

ben ayın tam 10-01-2009 da transfer işlemini başlattım şifresini girdim ve memnun olduğum firmanın paneline aktarmak için domaini transfer işlemi başllattım.

ve yine aynı tarihte emailime gelen mesajlar doğrultusunda keyi filan girip işimi bitidim.

ve yine aynı günde Transfer Authorization appoverse gibi bi mesaj aldım ardından

2. mesajı aldım cancel trasfer diye. onu ellemedim.

şimdi bir arkadaş aklıma girdi senin domain in yalan oldu diyor. update tarihinden yani 10-01-2009 dan en az 7 gün önce yappmam gerektiğini soyledi ve muazzam derecede canımı sıktı.

sizce sonuç ne olur transferim başarılı olurmu. ? update tarihi i geçtiği için panelden uzat sekmeside gitti :S
    lütfen bi anlıyan baksın

• Selamlar,

Arkadaşının verdiği bilgi doğrudur. Update tarhinden önce başlatman gerekiyordu. Hatta domainin tam olarak süresinin bitiş tarihinden 29 gün önce başlatman bütün aksiliklere karşı önlemin olacaktır. Şuanda yapabileceğin işlem domainni şuanda ki aldığın firmadan tekrar uzatmaktır. Yada domain firmanla aynı sistemi kullanan 2. bir firma bulup oraya ücretsiz olarak taşıma işlemi yapıp, yeni firmada uzatmaktır.

Umarım bir sorun yaşamazsın, Geçmiş olsun.

neyleyim ben sarı dediğimde kırmızı demeyen hatunu...
  • eski domain aldığım firmaya mail attım. durumu izzah ettim.

update tarihi geçtiği için 450$ gibi fahiş bir bedel istiyorlar. peşine hemen cevap yazdım expire tarihi 26 sı daha 10 gün var bitmesine diye adamlar geniş baya bizi ilgilendirmez ayın 10nunda uzatma tarihi sona erdi diyorlar. bende peşine zaten sizle çalışmaktan mutsuzdum diye mesaj attım. çıktım.

olan bizim pagerank ı 5 olan siteye oldu. yattılar güzelim site isminin üstüne.

türkticarrette var 6 tane ismim şu zamanda kadar 1 tane sorun çıkarmadılar. elim kırılsaydıda gevurlarlardan domain almayaydım (((

artık tek umidim turkticaret . turkticarret deki panelime transfer edicektim domainimi. orayı aradım yetkililer ile görüştüm domainizi almak için elimizden geleni yapıcağız dediler.

off yaa gidecek galiba benim domain S:SS

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.