Çok önemli konulara değinilmiş ve ayrıca Trans bir bireyin yaşamı nasıl oluyormuş, hele de köyde yaşayan bir Transın yaşamı nasıl oluyormuş görün. |
Trans Cemre Ateş ile Yayın Efe Aydal

-
-
Gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini izlemedim ama arada açıp izledim. Hayatımda ilk defa bir trans bireyle empati yaptım. İşleri zor gerçekten.
Ayrıca azınlık hakları maskesi arkasında terör propagandası yapan gruplara prim vermeyip milliyetçi bir kimliğe sahip olduğu için kendisine de saygım arttı. Ülkenin kanayan yaralarından biri de bu azınlık hakları maskesi arkasında terör propagandası yapan gruplar. Mesela haklı bir protesto başlar ama sonra araya giren provokatörler yüzünden masum insanların hak arayışı baltalanır. Uyanık olmak ve prim vermemek lazım.
-
Vaybe millyetçi trans bulmuş onu çıkartmış PUAHAHAHAHA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara böyle yapmaları gerektiğini bebek katili söylüyor imralı notlarında, Erlik anlatmıştı.
-
Noldu beğenemedin mi? Hayatta bir tek siz yaşamıyorsunuz.
-
Mefe aydal adlı bireyi sevmem kendisini primci olarak görsemde şimdi konuya bakınca bir insanın bile trans insanlara önyargısını kırdığını gördüm.Bu iyi birşey.
Tanımadığınız önyargınız olan insanları sadece anlık olarak empati yapmayın.Hayatınızın geri kalanında da empati yapmayı kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bi insan niye trans olur aklim almiyor. gayi anlarimda trans bambaska birsey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi tip insanlar oturup 2 saat bu videoyu izliyor, çok merak ediyorum. Bir de bu twitch izleyici kitlesini çok merak ediyorum.
-
sen ne izliyorsun mesela?
-
Ancak sürükleyici bir film olursa 2 saat dayanabilirim. Sohbet tarzı videolara max. 5 dk dayanabiliyorum.
-
azınlık hakları adı altında modernlik ve özgürlük duyarı kasarak normal olmayan şeyleri normalleştirmeyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X