Şimdi Ara

Tramvayda yaşlı adamı dövdüm, polis ifade aldı ne yapmalıyım ? (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinirden titreyerek yazıyorum eğer beni eleştirecek varsa okumadan çıksın gitsin şu konudan bunu önceden söyleyeyim.

Bugün hastaneye gidecektim neyse çabucak evden çıkıp hızlı hızlı yürümeye başladım randevuma yetişebilmek için, sonra akbil bastım boş yazdı gidip doldurdum, arkamdan gelen yaşlı bir adam vardı evladım banada basar mısın param yok dedi, param olmadığı için kusura bakma amca param yok dedim, vardır vardır hadi evladım ne olacak zor geçiniyorum zaten dedi, cidden kusura bakma amca dedim tip tip baktı sonra arkadan kızı geldi bassanız ne olacak affederseniz yaşlı biri var karşınızda asgari ücretle geçinmeye çalışıyoruz dedi, bende gerildim hanımefendi param olsa basarım dedim tip tip baktılar sonra kız bastı geçtiler, tramvay beklerken yine tip tip bakıyorlardı, sonra tramvay geldi bindim.Tramvaydayken bir adam geldi oturuyordum kardeş pardon kız arkadaşımla oturacağız boş yer kalmadı kendisi hasta biraz kalkar mısın oturalım dedi, maalesef bende yorgunum başka yer bulun dedim, sonra adamla tartışırken o yaşlı adam yine oradaydı adama seslendi bırakın belli ki parasıyla kendini bir şey zanneden züppenin teki bu dedi, bir akbil istedim onu bile basmadı, benimde tepem attı ayağa kalktım amcacım kafan basmıyor mu param olsa basarım bela mısınız siz bana bugün dedim, kızı da bağırma babama sen kimsin dedi itti, o an çok sinirlendim bağırdım buradan çıkmazsanız elimden bir kaza çıkacak gidin şurdan dedim, sonra şok oldum ve bardağı taşıran son damla oldu, gelen shurikenlerden kurtulmak için kaçarken bir baktımki yaşlı adam ninja mercan dedeymiş, kıza bakıp saldır ayşe kurbanımızı bulduk dedi, oda bambudan yapılmış bir sopayla bana saldırdı, neyseki aldığım eğitimler sayesinde hepsini nakavt edip yaşlı adamı tramvayın içine mühürledim, olay böyle arkadaşlar polis ifademizi aldıktan sonra adam şikayetçi olduğunu söyledi bende şikayetçi oldum sonuç ne olur?

• Okumayın ninja mercan dede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sembroni

bu ara zebaniler,mercan dedeler arttı artık başlık isimlerinden bile anlıyorum.

Hocam hiç inandırıcı değil miydi ya
    Bu hesap tamamen hayal ürünüdür; belirtilen görüşler belirli bir şahsa değil, kozmosun derinliklerinde yaşayan bir Reptilian kabilesine bile ait olabilir. Bu hesap zamanı geldiğinde kendini imha edecektir.
  • Amatörsün iyi bir zebani hikayesi yazmak için bazı koşullar vardır yeğen.

İlki forumda bir zabani konusu patlayınca hemen ardından yazmıcaksan ağırdan alcaksın milletin zebanileri unuttuğu bir anda patlatcaksın hikayeyi.

İkincisi konu şeçimin güzel olcak yeğen forum halkının okumayı sevdiği kız konuları ya da halk tarafından ezilen mağdur çocuk olcaksın.

Üçüncü ve son olanı yeğen Akıcı ve İmlaya dikkat ederek yazcaksın...

Bonus:Zebaniyi son parağrafa koymicaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 22 Aralık 2017; 13:15:17 >

Orijinalden alıntı: kuklacini

Amatörsün iyi bir zebani hikayesi yazmak için bazı koşullar vardır yeğen.

İlki forumda bir zabani konusu patlayınca hemen ardından yazmıcaksan ağırdan alcaksın milletin zebanileri unuttuğu bir anda patlatcaksın hikayeyi.

İkincisi konu şeçimin güzel olcak yeğen forum halkının okumayı sevdiği kız konuları ya da halk tarafından ezilen mağdur çocuk olcaksın.

Üçüncü ve son olanı yeğen Akıcı ve İmlaya dikkat ederek yazcaksın...

Bonus:Zebaniyi son parağrafa koymicaksın.

Lordum bu işte amatörüm biraz daha taktik verir misiniz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.