Şimdi Ara

Tramerde miktar görünmeyen kazalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almayı düşündüğüm aracın plakasını 5664 e gönderdiğimde şöyle bir mesaj geldi.

Kayitlarimiza gore ***9506 Sasi no lu arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1: 02/07/2014 KTT-Carpma KZ2: 01/10/2012 KTT-Carpma KZ3: 12/10/2011 KTT-Carpma MH:02162663036

Şimdi bu kazalarda miktar yazmaması ne anlama geliyor ve bu kazalar hakkında satıcıdan bağımsız bilgi edinmemin bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S_A_S kullanıcısına yanıt
    bildigim kadariyla karsi tarafin sigortasi karsilamis oluyor bu nedenle bu aracin tramerinde bu sekilde cikiyor. şasi no ile mesaj cektiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

bildigim kadariyla karsi tarafin sigortasi karsilamis oluyor bu nedenle bu aracin tramerinde bu sekilde cikiyor. şasi no ile mesaj cektiniz mi?

Yok hocam aracı görmeye gitmedim şase no da almadım telefonla konuştuk sadece fakat bu kazalar konusunda sadece satıcının söyledikleriyle kalmak istemiyorum emin olmam lazım. Şase no dan çıkar mı diyorsunuz?

• S_A_S kullanıcısına yanıt
    Şase nodan cikip cikmayacagi hakkinda hic bir bilgim yok. Bencede emin olmaya calisin. Tanidiginiz sigortaci varsa onlar daha iyi anlar bu islerden.5664 den msj gelince sonunda sase nodan da sorgulayin yaziyor bir bildikleri vardir heralde.Hayirlisi olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.