Şimdi Ara

TRAMER DEN ARACINIZIN KAZA GEÇMİŞİNİ SORGULAMA (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
42
Favori
1.368.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alacağım arabayı tramerden sorgulattım iki adet hasarı varmış 120 tl ve 973 tl adam bana değişenin olmadığını söyledi değişen yoksa 973 tl nasıl tutar?
  • Birde şasi numarasından sorgulatın, belki plaka çıkma ise eski sahibinden kalmadır. şasi numarasından gerçek bilgiler ortaya çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 41gokhan41

    alacağım arabayı tramerden sorgulattım iki adet hasarı varmış 120 tl ve 973 tl adam bana değişenin olmadığını söyledi değişen yoksa 973 tl nasıl tutar?

    bir önceki sayfada yani 2.sayfada yer alan yorumuma bakın. sayfanın en sonunda yorum. o zaman niye böyle bir durum çıktığını anlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 41gokhan41

    alacağım arabayı tramerden sorgulattım iki adet hasarı varmış 120 tl ve 973 tl adam bana değişenin olmadığını söyledi değişen yoksa 973 tl nasıl tutar?


    benim de baktığım bir araçta 821 tl lik çarpma bilgisi çıkmıştı. hem usta hem servise kontrol ettirdiğimde, değişen yok ama tampon duzeltme, boya ve kırılan far (on) nedeniyle bu miktarda olduğunu anladık.

    tramer 300-1000 tl(arabanın modeline göre) çarpma bilgileri, genel olarak tampon veya değişensiz çarpma olarak anlıyorum. 1000 tl nin üstünde özellikle 2000-3000 tl rakamlar buyuk olasılıkla ağır hasar ve değişen var anlamına geliyor.

    özellikle 300-500 tl cogunlukla tampondan çarpma hasarları yani çok ciddi kazalar olmuyor.

    benim tecrübelerim bu yönde




  • benim arac baska ilden alınma,benim yasadıgım ilde hiç bir sey gozukmuyor,eski plakasını nasıl ogrenecez,trafige gidip basvurarakmı? yeni plaka ve şase noyu girdigimde hasar sıfır diyor ama aracda 2 parca degişen var..
  • arkadaslar benim aracımın da sms ile 4 kazası gorunuyor ama tramer siteden 1 tane.
    plaka hep aynı kalmıs. bulamadım nedeni
  • ücretsiz verilen sorgulama hizmetlerini birer birer kaldırdılar. iyi bir kazanç kapısı sanırım, insanlar sürekli araç alıp satıyor. Soludugumuz oksijene bedel istenecek yakında.
  • araç hasarsız olunca sadece poliçelermi gözüküyor...
  • arkadaşlar 3 yıldır kasko yaptırdığım aracımı bu yıl aynı sigorta şirketleri sigortalamadı. aracım ben almadan önce kaza yapmış tramerde pert görünüyormuş. peki benim aracım böyleydi neden üç yıdır sigorta yaptılar.araçta pertlik bir durum yok sağdan darbe almış.şimdi ben aracımı bu durumda nasıl satacağım.alan kişi bunu görünce vazgeçer. nasıl iştir bu anlamadım.
  • merhaba aracınızın pert kaydı göründüğü sigorta şirketine başvurun. Düzeltmeyi onlar yapabilirler.
  • sms ile yapılan sorgulamalarda sadece plaka değil şasi no ve motor no da çarpraz sorgulanır. dolayısıyla mesajınıza gelen hasar bilgileri doğrudur...
  • sms le sorgulama yapıyorum 4 adet kazası var diyor fakat hasar tutarı yazmıyor diğer araçlarda hasar tutarı yazıyodu bunda yazmıyor bu ne tutarsızlık
  • Arkadaşlar tamamen yalan yada sistem oturmamış 10tl param gitti kaza tutanağı da var hasar tutanağı da hiç biri yazmıyo plaka yazıyosun aynı plakayı yazıp geri sms geliyo knt kesiyo sakın atmayın sms para tuzağı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalfaust

    Arkadaşlar tamamen yalan yada sistem oturmamış 10tl param gitti kaza tutanağı da var hasar tutanağı da hiç biri yazmıyo plaka yazıyosun aynı plakayı yazıp geri sms geliyo knt kesiyo sakın atmayın sms para tuzağı


    burdan kontrol edince birsey çıkıyor mu ?http://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E
  • tramer.org dan bakıyorum bende aracım kaskolu değil sigortalı sitede 2006 dan sonraki kayıtlar var ama burda rutin sigorta poliçe kayıtları var kaza ile ilgili kayıt yok
  • Merhaba....Ben de yeni bir araç aldım. Sigorta şirketinden kaza geçmişini kontrol ettiğimizde 2 küçük hasar çıkıyor. Ayrıca evde tramer'in web sayfasından bakınca da aynı 2 kazayı görüyorum. Fakat 5664'e gönderdiğim SMS'ye gelen cevapta 31.500 TL'lik bir hasar daha gözüküyor (diğer 2 kazanın yanında). Bu çok inandırıcı durmuyor. Sigorta şirketinde görevli arkadaşa sorduğumda herhangi pert kaydının olmadığını, şasi no ile yaptığı aramada da sadece 2 kazanın gözüktüğünü tekrarladı. Zaten bildiğim kadarıyla pert araçlara kasko yapmıyorlar.
    Fakat bu 31.500 liralık hasarın ne oldugunu çözemedim. Bilen varsa ve aydınlatabilirse çok sevinirim.
    Bir de şunu belirteyim. Belki başka arkadaşlar da karşılaşmıştır. Daha önceleri, internetten araba almak için ilanlara baktığımda, bazı araçların plaka sorgularında hep aynı miktarda hasar kaydı görmüştüm. O da 31.500 TL idi. Çok ilginç şimdi de bana denk geldi mesela. Bu sistemin bu miktara takıntısı var galiba.
    Konuyla ilgili bir bilgisi olan bizi aydınlatırsa seviniriz.
    Teşekkürler...




  • onemli konu.takip icin
  • Sigorta acentasının söylediğine göre hasar oluşumundan 3gün sonra bu trammere yansıyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    Sigorta acentasının söylediğine göre hasar oluşumundan 3gün sonra bu trammere yansıyormuş.


    Benim bildiğim bu süre onaylanması için geçen süre.
  • arkadaslar merhabalar ıkıncı el bı arac aldım tramer den sase numarası ıle sorgulattım falan kayıt bulunamadı yazdı bu benım aracımın kazası olmadıgı anlamına mı gelıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.