Şimdi Ara

trajikomik bir kaza geldi basima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun gece saat 11civari evimde otururuken disardan cat diye bir ses ve ardindan alarm sesi geldi kosarak baktigimda benim arabamin on cam tuzla buz hemen asagi indim bir baktim kavuncu abi ben yaptim kavun dustu dedi. senin kamyonet ten nasi duser uzakti kamyonet oradan dusmesi imkansiz adam demezmi 1 kata kavun firlatiyordum dustu sok gecirdim. 1 kattakide hemen iceri kacti ona yikilmasin diye polis zaptimi tutturdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun ama biraz güldüm açıkçası. Kavun fırlatırken cama düşürmek
  • Allah'tan kavuncu da kaçmamış boşa masraf çıkmamış başınıza Geçmiş olsun diyelim gerçekten garip bir kaza şekli
  • Şanslıymışsınız ki kaputa gelmemiş geçmiş olsun
  • kasko varsa, kavuncunun da samimiyeti nedeniyle hasarsızlığı bozdurmadan cam değişimi yapılabilir.
  • arabayı sahibinden'de satarken anlatsanız bu durumu inanmazlar..
  • görünmez kaza işte allah başka kaza bela vermesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temel eski ve hurda arabasıyla otobanda ilerlerken lüks bi arabaya arkadan çarpar. Temel lüks aracın sahibine;
    -Abi sen zenginsin ben fakirim, senin araban son model benim ki eski, senin paran var benim yok. Temel bağlamayı koyar, adam acır temelin haline tamam der.
    -Kardeşim bi daha ki sefere dikkatli ol herkes benim gibi olmaz. Temel tekrar arabasına biner bir süre sonra temel gene aynı araca arkadan bi daha çarpar. Tekrar aynı sahneler abi sen zenginsin ben fakirim... Adam temelin haline tekrar acır ve biner arabasına aradan kısa bi zaman sonra temel ışıklarda duran lüks araca bir daha çarpar. Adam bu sefer elinde levye aşağı iner, temelde arabanın camından seslenir;
    -Devam et abi devam et benim ben yabancı değil...
  • Geçmiş olsun komik gerçekten
    Hediye kavun verseydi bare
  • Samimiyet ornegi ya . Kasko varsa degisim yapılır.

Adam da size 1 tane guzel kavunlarindan verseydi anlassaydiniz

• sağlam kahkaha attım. başıma gelse gülmekten polisi bile arayamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOFD

dun gece saat 11civari evimde otururuken disardan cat diye bir ses ve ardindan alarm sesi geldi kosarak baktigimda benim arabamin on cam tuzla buz hemen asagi indim bir baktim kavuncu abi ben yaptim kavun dustu dedi. senin kamyonet ten nasi duser uzakti kamyonet oradan dusmesi imkansiz adam demezmi 1 kata kavun firlatiyordum dustu sok gecirdim. 1 kattakide hemen iceri kacti ona yikilmasin diye polis zaptimi tutturdum.

geçmiş olsun.cahillik diz boyu.
  • İleride satarken kaza resimleri çekilir ya. Ben olsaydım kavunun da resmini çekerdim ispatı için
    Geçmiş olsun. Hakketen çok tuhaf.

• Siz beni guldurdunuz Allah da sizi guldursun...

Siz bilirsiniz ama adam samimi ise ihaleyi ona yikmayin bi cam hic opmasa 200lira adam 5 10liradan kavun satarak geciniyi yaziktir...

• kavuncu güllecimiymiş 1 kata kavun fırlatıyo :D
  • İnip 2 dk alamamış mı kavunu. Ayrıca gecenin 11 inde kavun mu satılır?
  • ben olsam komşunuza kitlerdim parayı
  • Onceden boza satilirdi simdi kavun :D

Kasko varsa ucretsiz yilda bir kere degisim yapilabiliyor. Yoksa artik polis kavuncu ile cozum yolunu arayacak, gecmis olsun..

• Csb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

ben olsam komşunuza kitlerdim parayı

sorma zaten kavuncu paranin yarisini komsudan istemis. komsuda bugun geldi benim sucum yok falan bahaneler ben anlamam inip alsaymisin aranizda anlasin yaptirin dedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.