Bildirim
Traitor (2008) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
FİLM SON 2-3 YILDA ÇIKAN ABUK SABUK AKSİYON FİLMLERİNE HİÇ BENZEMİYO.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inonu88 -- 21 Kasım 2008; 13:55:49 >_____________________________ Xbox One GT:madman1436 - BESIKTAS- Romanya Bukres -
Bilgi ve yorumlar gayet iyi.Tr altyazı mevcut mu? _____________________________ -
izledim, konusu bakımından izlemeye değer çünkü islamı dünya kamuoyuna hakettiği şekilde tanıtıyor ama süresi biraz uzun geldi bana sıkıldığım yerler oldu mesela bir operasyon yapılıyor habire bir zenciyi bir askerleri bir fbi ajanını gösteriyor tamam bir iki kez göster geç ama bu 1 dk civarı sürünce bayıyor yani filmden şöyle bi 10-15 dk kesilseymiş daha sürükleyici olurmuş gibi geldi bana _____________________________ -
ben bu filmi geçenlerde izlemiştim kesinlikle tavsiye ederim bence gayet güzel
_____________________________ -
bu siyahi adamın filmlerini pek sevmem.. izlemeden önce baya düşündüm sıkılırsam kaparım diye başladım , sıkılmaya zaman olmadı çünkü baya sürükleyici ve güzel bir konusu var , bende tavsiye ederim.. _____________________________ -
-
Ekledim listeye.
_____________________________ "Glücklich muss man einfach sein".
-
Torrent sağolsun,indirmeye başladım bile.
_____________________________ NOT: " ... " -
1080psi elimde, sorunsuzsa akşama büyük bir keyifle izlemeyi planlıyorum bakalım :). _____________________________
-
-
İzlemek istiyorum fakat şuan indiremem. Yılbaşından sonra sınırsıza geçicez. Bu filmide. Sınırsıza geçince indirilecekler listesine ekliyorum :)) _____________________________ DUYSUN ALEM BÖYLE AŞKI BU ALEMDE KRAL ÇARŞI//KARŞIYAKA 35 ½ ! -
Bende geçengün 720p olarak indirdim izlemeye daha fırsatımız olmadı bakalım bugün izlerim heralde umarım sizler kadar beğenirim
Film süper gidiyor farklı bir havası var türülerinden hemen ayrılıyor bütçeside iyi oyuncular ve oyunculukda iyi gidişat da çok ama sonu yine bilindik olarak bitmese
_____________________________ Too many prisons and not enough schools
Too many weapons and not enough tools
Not enough teachers, too many fools -
Ancak izleme fırsatı buldum, ben beğendim doğrusu niye bu kadar geride kaldıysa bu konu :). _____________________________
-
2008'in kaliteli yapımlarından birisi. Özellikle konusu itbarı ile seyredilmeye değer bir film.
İnsanların dini duyguları sömürülerek islam adına nasıl katiamlar yaptırıldığına dair güzel bir aksiyon..._____________________________
DH Bisiklet Severler Grubu
MOSSO LEGARDA 1621 MSM V
Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
-
Güzel film,başroldeki adam rolünün hakkını vermiş..
Onun dışında filmin sonunda farklı birşey yok tahmin edebilirsiniz. 8/10_____________________________ -
Adı pek duyulmamış harika filmlerden biri.
Sürpriz oldu benim için._____________________________ "Under your command i will obey..."
"My mind is one with my soul..."
"I am near, yet so far away..."
"Through the eternal flame, i travel..."
|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || -
Son birkaç aydır izlediğim en güzel filmlerden biri. Sonuna kadar sıkılmadan izledim. Müslümanlara biraz daha objektif bakmasıda filmi bana daha cazip kıldı. _____________________________ Paran yoksa japon, paran varsa alman...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı