Evet arkadaşlar bu trainer denen şeyleri kullananlar çok görüyorum... Bu trainerların eğlence amaçlı olduğunu biliyorum ama gerçekten zevk alamıyorum ben bu trainerlardan.Tabi geçemediğiniz bölümü geçmek içinde olabilir. vede oyunu bitirdikten sonra kullanan arkadaşlar olabilir tabiki..Ama bunlar istisna.. Hayatımda bir kere trainer kullandım oda save dosyalarını format atmadan önce yedeklemediğim için. Eğer bunun mantıklı bir açıklaması varsa lütfen bizede söyleyin.
hiç hayatımda geçemediğim yer için cheat/trainer kullanmadım kullanmam da. ağır olacak ama kullananı da oyuncu yerine koymam..
dediğin gibi ya oyunu oynamayacaksındır, ya da oyunu bitirdikten sonra eğlence olsun diye kullanılabilir belki.
aynen katiliyorum size ben hayatimda sadece bir kere cheat kullandim oda vice cityde diger oyunlarda surekli normal ilerlemeyle gectim ha oyunu bitirdikden sonra acar eglence olsun diye oynarim o ayri zevk verir insana
quote:
ağır olacak ama kullananı da oyuncu yerine koymam..
Benim taktiği izleyenler olabilir.Genelde oyunları bir hilesiz bitiririm sonrasında da hileyle bitiririm.Hileyle bitirince ayrı bir tadı oluyor.Özelliklede çoğu oyunda olan bölüm sonu çıkan Boss'ları hiç zorlanmadan öldürmek insana mütiş zevk veriyor.
Bunun dışında hile bazı oyunların baharatı-tuzu oluyor.Yani hile kullandığın zaman ayrı bir tat alıyor insan.Bu nedenle hiç oynamadığı oyunu trainerla oynayan kişiler fazla...
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
Benim taktiği izleyenler olabilir.Genelde oyunları bir hilesiz bitiririm sonrasında da hileyle bitiririm.Hileyle bitirince ayrı bir tadı oluyor.Özelliklede çoğu oyunda olan bölüm sonu çıkan Boss'ları hiç zorlanmadan öldürmek insana mütiş zevk veriyor.
aha bu sebepten kullanıyorum bende 2nci kere trainerla bitirmek süper bişi, fable oyna mesela ilk hilesiz bitir 3-4 güne anca biter, hileyle oyna en kötü ertesi güne biter
Ben POP:WW de ilk oynadığımda hiç geçemiyordum. Hileyle bitirdim. Sonra hilesiz ardarda 5 kere bitirdim.Ve oyun aşırı derecede kolay ama zevkli geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
aha bu sebepten kullanıyorum bende 2nci kere trainerla bitirmek süper bişi, fable oyna mesela ilk hilesiz bitir 3-4 güne anca biter, hileyle oyna en kötü ertesi güne biter
Fableda zaten belli bi süre sonra bi sürü güç iksiri oluyordu ölmen imkansız zaten:D
gta ve f3 gibi oyunları bitirdkten sonra bi 15dklığına zevkli olabiliyor.geleni gideni yarmak hesabı xD
hayırdır nerden çıktı şimdi bu konu. yoksa online bir oyun(cs vb) oynarken karşındaki hile mi yaptı? Doldun da bi ferahlayayım mı dedin? bende oyunu ilk bitirir sonra hile kullanırım 2. kez bitirmek için. özellikle half life 2 de çok zevk almıştım hileli oynarken
quote:
Orjinalden alıntı: murderer_utku
hayırdır nerden çıktı şimdi bu konu. yoksa online bir oyun(cs vb) oynarken karşındaki hile mi yaptı? Doldun da bi ferahlayayım mı dedin? bende oyunu ilk bitirir sonra hile kullanırım 2. kez bitirmek için. özellikle half life 2 de çok zevk almıştım hileli oynarken
Ilgisi yok.Ben online oyunları bırakalı yıllar oldu.Ve sonunda "Resmen saçmalık" olduğunun kanıtına vardım.Ama eğer öyle birşey olsaydı hile olsa bile yeniceğime emin olabilirsin. Sadece gördüğüm trainer konularından kaynaklanıyor bu konuyu açmam. Amaç nasıl daha fazla eğlenilir... Bilmem anlatabildimmi.
quote:
Orjinalden alıntı: 1337-Killa
quote:
Orjinalden alıntı: murderer_utku
Ilgisi yok.Ben online oyunları bırakalı yıllar oldu.Ve sonunda "Resmen saçmalık" olduğunun kanıtına vardım.Ama eğer öyle birşey olsaydı hile olsa bile yeniceğime emin olabilirsin. Sadece gördüğüm trainer konularından kaynaklanıyor bu konuyu açmam. Amaç nasıl daha fazla eğlenilir... Bilmem anlatabildimmi.
tabi ki hile ile zevki geç o heyecanı adrenalini alamazsın. ölümsüzlük hilesi yazsan.healt nin az olduğu durumlardaki adrenalini salgılayıp hayatta kalmak için binbir iş yapmazsın buda bence de oyunun zevkini kaçırır
Geçemediği bölümler için kullananlar, çabuk ölenler vs. bu tür şeylerden trainer kullananlara bende anlam veremiyorum. Oyunun hiç bir zevki kalmıyor emek ile bitirmedikce. Ama GTA hariç tabiki, hikaye bölümünü oynarken demiyorum oyuna giriyorsunuz heryeri yıkıyorsunuz, havada uçuyorsunuz, duvarların içinde geçiyorsunuz, yer çekimini kadırıyorsunuz vs hiç bi oyun trainer ile bu kadar zevkli olamaz
şu üç şeyi bütün oyunlarda yaparım : -kesinlikle hile vs. kullanmamak, gerekirse günlerce uğraşmak -mantıksızca zor olmayan en zor seviyede oynamak -gidilebilecek her deliğe gitmek, bütün nesnelerle kişilerle etkileşime girmek bunlar sayesinde bir oyundan alabileceğim en çok zevki, en uzun sürede tadını çıkara çıkara alabiliyorum
Ben her zaman kullanırım .Oyun oyun olmaktan çıkıyorsa fazla kasmaya başlamışsa hiç uğraşmam .Amaç iyi vakit geçirmek .Altı üstü sadece bi oyun .Yok gerçek oyuncuymuş yok değilmiş .Gerçek olan dışarda ,bilgisayar başında değil...
quote:
Orjinalden alıntı: CATBALCA
Ben her zaman kullanırım .Oyun oyun olmaktan çıkıyorsa fazla kasmaya başlamışsa hiç uğraşmam .Amaç iyi vakit geçirmek .Altı üstü sadece bi oyun .Yok gerçek oyuncuymuş yok değilmiş .Gerçek olan dışarda ,bilgisayar başında değil...
Aynene soyledigin gibi !!
Bazen bazi oyunlar insani cildirtma noktasina getirebiliyor ....
Ben sahsen oyunu stres atmak iyi zaman gecirmek icin oynuyorum ...
Buna ragmen oyun bana izdirap verecekse hileyi gozumu kirpmadan kullanirim !!!
Kasmaya hic gerek yok !!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme