Şimdi Ara

Train to busan (busan treni) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni izleyebildim filmi. Dahaevvel kore filmi izlemişliğim olmasa da zombi temalı filmleri kaçırmamaya çalıştığım için şans verdim açıkçası film beklentimin üstünde çıktı dram-zombi güzel verilmiş. ha klişeler yok değil mi var sürüyle. Yani hangi sahnede kim fedakar kim şerefsizlik yapacak dakkalar öncesinden yönetmen gözünüze sokuyor ama daha evvel den korede zombi filmi çekildi mi haberim olmasa da boyle dunyaca duyulan ilk yapım desek güzel bir giriş sayılır. Duygusal sahneler de ekstra etkilemiş olabilir kız babası olduğumdan dolayı :) Not vermeyeyim ama özellikle zombi filmlerini seviyorsanız rahatça izlenir bence.
  • bi yerden brad pitt çıkıp ''tedaviyi buldum'' diyecek diye bekledim..world war z'nin o an olurken korede neler oluyordu versiyonu gibi
  • Karakterlerin birbirlerine 10 saat bön bön bakmaları sinir bozucuydu. Diyaloglar berbat. Gong Yoo haricinde oyunculuklar berbat. Ama yine de idare eder bir filmdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fujiichu

    Karakterlerin birbirlerine 10 saat bön bön bakmaları sinir bozucuydu. Diyaloglar berbat. Gong Yoo haricinde oyunculuklar berbat. Ama yine de idare eder bir filmdi.

    Iyıydı yine hocam xd

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombi efektleri kötüydü aksiyon yoktu daha çok duygusal filmdi. Oyunculuklar pek iyi değildi. Ben sıkıldım filmde beğenmedim ama diğer zombi filmlerinden biraz daha farklı olmuş. Anlatıldığı kadar iyi olmasa da iyi denilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentim normaldi, normal bir film gibi geldi. Pek sıkmadı. Zombi filmlerini sevenler zaten izlesin. Efektler sırıtsada hollywood değil sonuçta.

    10/7.1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombi filmi severler izlesin sıkılmazsınız, filmin içinde güzel mesajlarda mevcut. Konusu da farklı üstelik.
  • Bence çok iyi bir filmdi, bir çok bu tür filmden daha iyiydi biraz duygusallık fazlaydı ama yerinde olmuş konuya göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Ülkemizde 21 Temmuz'da vizyona giriyor. Hiç girmeseymiş de olabilirmiş izleyen izledi zaten.

    Bu saatten sonra girmese de olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güney Kore sineması 2000-2010 yılları arasında çok iyi filmler çıkardı. Sonrasında tek tük iyi film izler olduk Güney Kore'den. Bunu da bir ara izlerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Güney Kore sineması 2000-2010 yılları arasında çok iyi filmler çıkardı. Sonrasında tek tük iyi film izler olduk Güney Kore'den. Bunu da bir ara izlerim.

    Hocam film sınemada da gosterıme girmiş daha yeni, ben de 6-7 ay once felan ızlemıstım filmi, guzel sayılır ama su aralar eskı filmleri vizyona sokuyorlar anlamadım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakim dedim filme gittimde . 2016da internete düşmüş filmin sinemaya yeni sürülme mantığını bilen varmı ? Boşa gitmişim resmen filme :D

    *10üzerinden 6-6.5alcak bir film zaten öyle ahım şahım bir şeyi yoktu ama bitene kadar kendini izlettirdi taa ki bu konuyu görene kadar :d

    -Şu karakterler bir işlemi yapıcakken , ölüm onları beklerken , birbirlerine boş boş bakmalrı baya sıktı ama ...
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Bende sizin durumunuzdayım. Forumun yaş ortalaması lise1-2 seviyesinde olmasından ötürü forumdan öneri alırken 2 defa düşünüyorum. Yaş kaç? ve bu film izlenir mi?
  • bu film netflix filmi değil miydi nasıl vizyona giriyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

    Bende sizin durumunuzdayım. Forumun yaş ortalaması lise1-2 seviyesinde olmasından ötürü forumdan öneri alırken 2 defa düşünüyorum. Yaş kaç? ve bu film izlenir mi?

    Yaş 27, ben tvde ızlemıstım, zombi filmlerinin çok hayranı olmadığımdan film bana normal gelmişti. Ama kurgu ve oyunculuk olarak güzel. Bu tarz filmleri seviyorsanız tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi simdi izledim. Filmlerde ev sevmedigim seylerden biri
    bir salagin yüzünden baska kisilerin ölmesi. Resmen 1 kisi yüzünden herkes öldü 1 kisi de degil. Bu yüzden filmi sinirli sinirli izledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu görmüşken yazmadan geçmeyim bari :)

    Bence güzel filmdi. Uzak doğuda korku temalı ya da zombi türü güzel filmler çıkmaya başladı. Bu da onlardan biri. 7/10
  • Başarılı bir filmdi. Uzak Doğu bu konularda çok başarılı her zaman ki gibi. Bıktık Amerikan saçmalıklarından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Casablanca

    Güney Kore sineması 2000-2010 yılları arasında çok iyi filmler çıkardı. Sonrasında tek tük iyi film izler olduk Güney Kore'den. Bunu da bir ara izlerim.
    Sen bu işi biliyorsun, benim gibi Kore sinemasını yakın takip ettiğin belli, 100'den fazla filmini izledim çok rahat. Özellikle 2004-2006 arası başka güzel tam merceklik. Kore sinemasının en güzel yanı muazzam doğal oyunculuklar ve figüran gözüyle baktığın adam Hollywood un değme başrol oyuncularına taş çıkarır. (4-5 kafa aktörü tenzih ediyorum zaten) o yüzden bütün filmler potansiyele sahiptir, şans verilmeyi değil, gözü kapalı izlenmeyi hak eder. Bugüne kadar neredeyse hiç kötü Kore filmi izlemedim hiç haz etmesem bile aşk filmi de denk geldi ama sırf Kore hatırına izledim ve oldukça yerinde dramından kendini izletti.
    Uzattım biliyorum ama Busan Treni ömrümde izlediğim tek kötü Güney Kore filmi, sanki Tayland, Kamboçya, Malezya yapımı uzakdoğu filmi tadındaydı. Aklımı kaçıracağım filmin bu denli hit olmasından ve beğenilmesinden. Ömründe Güney Kore filmi dizisi izlememiş adamlar izleyip izleyip filmi hype'ladı. Dostum eğer izlemediysen izleme ama izlediysen yahut illaki izleyeceğim diyorsan eminim sende benim gibi düşünen çok az kişiden biri olacaksın, ya da oldun bile o yüzden mesajını alıntı yaptım affola (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Zaten Kore sinemasına girecek adam bu filmle başlamasın. Bu serüven genelde Oldboy ile başlar, benimki Bong'un Memories of Murder filmiyle başlamıştı. Dediğin gibi çok sağlam filmler var Kore sinemasında, adamların kendilerine ait bir tarzı olduğu için farklı bir sinema dünyasına girdiğinizi hissediyorsunuz.

    Train to Busan'a gelirsek, günümüzde zombi temalı yapılar tutuluyor. Koreliler de gerilim işini iyi kotardığından film bu kadar ilgi çekmiştir. Yoksa derin bir hikayesi olduğunu düşünmüyorum zaten. Boş zamanımda izlerim bakalım dediğin kadar kötü mü :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.