Şimdi Ara

!!!!!!! TRAFİKTE YOL DURUMU !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkes işe yada eve gelir-giderken kullanmış olduğu güzergah hakkında trafikle ilgili problem olup olmadığını buraya yazsın.yol açıkmı kapalımı gibi bilgileri birbirimizle paylaşalım.genel bir katılım olur ise gerçekten işe yarar bir topic olacağına inanıyorum.

benim normal güzergahım:her sabah alibeyköy-eyüp-edirnekapı-vatan caddesi-fındıkzade.

bunla ilgili her sabah elimden geldiğince bilgi vermeye çalışacağım.tabi gün içerisinde de .

bilgi paylaştıkça güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1111 -- 22 Haziran 2006; 9:39:09 >

• alibeyköy açık
    eyüp açık
    edirnekapı yoğun
    vatan cd akıcı
    fındıkzade akıcı
  • hemen bir detay, arkadaşlar maslak opetten eski sanayi girişine kadar inanılmaz trafik oluyo metro kazısı var, atlatabilen mutlaka kaçsın o yoldan
  • güzel olmuş
    sürekli güncel tutmak lazım.
  • ya ibb nin kamera sistemine bakın canlı canlı izleyin hatta ben babam arabayla giderken onu görmeye çalışıyorum
  • http://www.haberlink.com/kameralar/kameralar.html

buda linki

aşağıda gösterdiği kameralar

ONLINE KAMERALAR:
    İSTANBULU 44 AYRI NOKTADAN İZLEYİN

ÇEVREYOLU LONDRA ASFALTI
    BOĞAZ KÖPRÜSÜ
    MECİDİYEKÖY
    ÇAĞLAYAN
    OKMEYDANI
    HALİÇ KÖPRÜSÜ
    CEVİZLİBAĞ E5
    BAKIRKÖY İNCİRLİ
    YENİBOSNA
    ÇOBAN ÇEŞME
    FLORYA E-5
    AVCILAR TEM OTOYOLU VE BAĞLANTILARI
    FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ
    LİBADİYE
    KÜÇÜKBAKKALKÖY
    KARANFİLKÖY
    HASDAL TEM
    METRİS
    İSTOÇ İKİTELLİ
    HAL
    ESENLER OTOGAR
    RAMİ
    TOPKAPI TAKSİM
    TOPKAPI
    VATAN CADDESİ
    ANITMEZAR
    AKSARAY
    SARAÇHANE
    UNKAPANI KÖPRÜSÜ
    TAKSİM ANKARA ASFALTI ÇEVRE YOLU
    GÜLSUYU
    MALTEPE
    KÜÇÜKYALI
    BOSTANCI
    ÇAMLICA
    ALTUNİZADE
    BAĞLARBAŞI
    BAKIRKÖY BEŞİKTAŞ MASLAK
    KAZLIÇEŞME
    YENİ KAPI
    GALATA KÖPRÜSÜ
    FINDIKLI
    DOLMABAHÇE
    BEŞİKTAŞ
    GÜLTEPE
    HARP AKADEMİLERİ
    HACIOSMAN

Trafik görüntülerini izleyebilmeniz için tarayıcınızın Java desteğinin yüklenmiş ve etkinleştirilmiş olması gerekmektedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Yol Şoförü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim.serkes.

arkadaşlar tabiki özellikle istanbul için sanırım forum yoğunluğu böyledir.ama sizden ricam.ankara-izmir-antalya-konya -hangi il olursa olsun en azından kapalı olan yolları-kaza olan yolları şehirler arası yolları hakkında lütfen bilgileri paylaşalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

güzel olmuş
    sürekli güncel tutmak lazım.
  • gün içerisinde değişiklik olursa güncellemeni rica edeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: royartar

hemen bir detay, arkadaşlar maslak opetten eski sanayi girişine kadar inanılmaz trafik oluyo metro kazısı var, atlatabilen mutlaka kaçsın o yoldan
  • bostanci kazasker arasında minibüs caddesinde kazı çalışması var tek şerite iniyor yol ve karsı tarafa vermısler birde geçis yolu o kadar bozukkı mıllet neredeyse durarak geçiyor cok kuyruk oluo ara sokaklardan gitmenizi tavsiye ederim 100mtyi 20 dakkada gıdersınız yoksa ayrıca mecidiyeköye giden arkadaşlar için konusuorum sabahleyin goztepeden e-5ten boğaz köprüsü yoluna girmeyin çok daha iyi bir seçenek var ısterseniz beylerbeyinden son cıkıskan köprüye bağlanmak çok daha akılcı bir yol daha var 2. köprü yoluna girip 1e bağlanmak en az 15-20 dakka kazandırıo bu solediğim saatler 7.30da sabah bğaz köprüsü kilit oluor 2. köprü yolu her zaman daha açık akıor dur kalk çok az fakat ordaki sorunda köprüyü geçtikten sonra sarıyer beşiktaş sapağında yoğunluk çok fazla bostanci mecidiyeköy arasını bugün saat 8.30da çıkarak inanılmaz bır rakam bence 35 dakidada gittim saygılar bilgilerinize sunarım kazasız belasız yolculuklar

• başakşehir çevreyolu bağlantı yolunda yol çalışması var o güzergahı kullanacak arkadaşlar notmal çıkış saatinizden 30 dk erken çıkın bilgilerinize
  • vatan caddesi yoğun
    fındıkzade yoğun
  • Etlikten ivedik organizeye gitmek için esertepeden otobana çıkıp yapıştırıyorum en baba 5 dakika sonra-ki bu kadarda sürmüyor ivedikteyim.fakat o trafikte demete falan girersen yarım saati geçtiği dahi oluyor....
  • vatan caddesi artık kilit gelmeyiiiinnnn
  • Bizim kapının on u yogun demin kaza oldu ( gercekten kartal bir fiestaya vurdu hafiften )
  • kapının önü hangi semtte onu yazsaydın bari
  • 78 kişi okumuş 5-6 tane haber aldık ilk gün için iyibe amacımıza ulaştık.
    süper talep var iyiki açmışız topici.
  • ya bu bir forumda olcak şey değil ki. yol durumu anlık bir olay. keşke radyolarımız şu rds nin trafik özelliğini biraz kullansalar da faydalansak. tek yaptıkları radyo ismi veya en fazlası şarkı ismi koymak.
  • slm arkadaşlar,
    bu topic gerçekten faydalı olur herkes kullandığı yoldaki sorunu paylaşırsa ben her sabah maltepeden beylerbeyine geçiyorum genelde 8:00 gibi çıkıyorum bazen 1 olmadı 1:30 saat sürüyor trafikte geçen zamanım e-5 ten küçükyalıdan çıkıp üsküdar sapağına kadar e-5 i kullanıyorum bostancıda trafik başlıyor dur kalk yoğunlukla boğaz köprüsü girişine kadar devam ediyor yenisahrada yeni tam sol şerit gidiş yolu üzerinde çalışma başladı yolu sağa yan yola kaydırdılar oradan dolayı bir sıkışma söz konusu sonrasında kadıköy çıkışında yeni yol ayrımı inşaatı sebebiylede oraya kadar devam eden bir aşırı trafik yoğunluğundan sonra yol açılıyor sonra üsküdar sapağından ayrılıp zeynep kamil hastane arkasından altunizade capitol önüne kadar devam edip ordan sola kaçıp beylerbeyine iniyorum üsküdar sapağından sonra pek fazla sorun olmuyor ışıklarda beklemek haricinde alternatif olarak sahil yolu ve bağdat caddesini denedim bostancı otobüs duraklarının ordaki ışıklarda başlıyor sıkışıklık emniyetin ordaki ışıklara varana kadar 15-20 dk gidiyor sonra açılıyor yol ışıklarda kırmızıya denk gelirseniz beklemeler oluyor haricinde tepe natılusun oraya kadar sorunsuz gidebiliyorsunuz orda ışıklarda bekledikten sonra zaten üsküdar sapağındaki akıcı yoğunluktaki trafiğe bağlanıyorsunuz tekrar dönüş yolundada ters istikamatte altunizadeden sonra kesinlikle tem ara bağlantı yolu kullanılmalı e-5 yenisahra rampasının başına kadar kilitleniyor tem bağlantı yolundan kozyatağına ayrılıp e-5 e inmek çok daha rahat oluyor.

• yeterki yüksek katılım olsun bence bu topic işe yarar herkes güzergahını söylese oan evden çıkan yadaişe giden burdan bakıp faydalanabilir.bu bizim paylaşımımız.bu forumun paylaşımı.yoksa bende biliyorum kameradan izlemeyi.ama ilginç bir olay olur kaza olur.hemen haberimiz olur.ben şimdi çıkıp eve gideceğim mesela haliç köprüsünden geçip eve yada işe giden arkadaşlar paylaşımda bulunsa ona göre güzergah belirlerdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.