Şimdi Ara

Trafikte vurup kaçtılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 saat önce üsküdarda arabamla kavşakta beklerken önümde duran araç geri geri hızlı şekilde gelip ön sola vurdu çökme var kapı açılmıyor fiat fiorino 2011 model aracım.öndeki genç bir apaçiydi trafikten çıkalım şu köşeye gel dedik eleman kaçtı plakasını aldık ama polisi aradık araç kaçtıysa bişey yapamayız iyi akşamlar deyip kapattılar lan..ee şimdi nolucak??? adam %100 kusurlu dururken çarptılar bana allahım ya büyük ihtimal ehliyetsizdi ve sarhoştu çünkü araçtan indi hasara bakmak için tipi öyle gözüküyordu yani..
    napmam lazım yardımcı olun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 4 Ocak 2013; 0:20:37 >

• benim bildiğim çarpıp kaçarsa suçlu o sayılıyor yani kusuru kabul etmiş sayılıyor. Kaskonuz varsa bi acentenizle görüşün derim.
  • Geçmiş olsun, o an fotoğraf çekmeliydiniz olayın olduğu yerde, trafikten çıkalım falan derseniz böyle mağdur olursunuz malesef. Elinizde fotoğraflar olsaydı çarpıp kaçtığı için polis gelip tutanak tutacaktı, tüm fatura da başınız hiç ağrımadan karşı tarafa iletilicekti. Çok büyük bir açık malesef, çarpan adam kaçıp giderse bu ülkede yapabileceğin bir şey kalmıyor
  • kardeşim trafiğin ortasında bekleyemeyizki? aracı kenara çektim fotoğrafları mevcutta zaten fotoya gerek araç şuan önden ezik yani.karakola vs. ye gitsem birşey değişmiyor plakayı verdim polislerin elinde araçta kaçmıştırda arkadaşım bu adamın adresi adı soyadı yokmu polis neden aramıyor ulaşmıyor? benim arabam pazar yerinde kalınca sabahın köründe polis arayıp arabanı çek diyorda vurup kaçana niye ulaşamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

arkadaşlar 1-2 saat önce üsküdarda arabamla kavşakta beklerken önümde duran araç geri geri hızlı şekilde gelip ön sola vurdu çökme var kapı açılmıyor fiat fiorino 2011 model aracım.öndeki genç bir apaçiydi trafikten çıkalım şu köşeye gel dedik eleman kaçtı plakasını aldık ama polisi aradık araç kaçtıysa bişey yapamayız iyi akşamlar deyip kapattılar lan..ee şimdi nolucak??? adam %100 kusurlu dururken çarptılar bana allahım ya büyük ihtimal ehliyetsizdi ve sarhoştu çünkü araçtan indi hasara bakmak için tipi öyle gözüküyordu yani..
    napmam lazım yardımcı olun?

malasef anında fotoğraf cekmeliydiniz,benimde başıma gelmişti adamı bulamadık uğraşmadım zaten,mobese falan da varsa işinize yarayabilir...

• http://forum.donanimhaber.com/m_69726898/mpage_1/key_/tm.htm

Geçen gün açtığım konu benzer bir durum başıma geldi buyur bak bakalım malesef biraz yanlış yapmışsınız.
  • Saçma değilmi vuran araç belli sizina araç ta belli polis iki aracada baksın hasar nasıl olnuş anlar siz kaskoyla gorusun keısnlıkle boyle olmamalı ne guzelvur kaç plakası var o aracın hasarından sızı vurdugu anlaşılır

bızım kaskocu vardı aylarca aramıs dıdınmıs vurup kacanı bulmusdu bana anısını analtmıstı benım arabada kaza gecırmıstı tesellı edıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vurup Kaçma
    10 yıl önce açıldı
    ÖNÜMDEKİ ARAÇ KÖPEĞE VURDU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adama ulastim plaka sahibine kaskosu yokmus trafik policesi varmis arattirdim avukatima kuzu kuzu arkadasim kaza yapmis kaza yerinde beklemis kimse donmemis sizinkilerde kacmis dava edilcek ne var masraf neymis arasinlar halledelim demis
    ben zaten mahkemeyede sikayet dilekcisini vermistim ne yapmam lazim sizce bu saatten sonra anlasmaya calisicak adam buyuk ihtimalle
  • Anlaşmaya çalışacaktır tabi ki...

Kaçanda büyük ihtimalle ya ehliyet yoktu ya alkol vardı.Bir de utanmadan beklemiş de sizinkiler de kaçmış da...

Size kalmış artık.
  • Geçmiş olsun..
    Maalesef baştan yanlış davranmışsınız her ne olursa olsun araçları hareket ettirmeden olayı detaylı şekilde fotoğraflayıp ondan sonra yolun kenarına çekmeliydiniz.. Eğer bu arada kişi kaçarsa maalesef elinizde çok az bir ihtimal kalıyor mahkemeye verip sonucunu beklemek... Zaten halkımız bu durumda ne yapacağını bilmiyor bazılarıda ısrarla yolu tıkama pahasına orada işlemleri tamamlıyor bizde bir tampon göçüğü için dakikalarca bekliyoruz.
  • İki sene evvel Ankara'da aracımı cep şeklindeki park yerine bırakmıştım, sabah kalktığımda sağ taraftan hasarlı olduğunu gördüm cepteki seyyar köfteci plakayı almış sileceğe sıkıştırmış.
    Kavaklıdere karakoluna gittim şikayette bulundum. Plakadan adres tespiti yaptılar o civardaki ekiplere anons edildi artık o adreste olmadığı bilgisi geldi.
    Aradan 20 gün geçti beni Karakoldan aradılar araç sahibi bulunmuş hasar bedelini sordular adam parayı bankaya havale etti ben de şikayetimi geri aldım adam serbest kaldı.
    Resmi olarak şikayette bulunduğunuzda polis sizin talebinizi almak zorunda iş savcılığa intikal eder savcı dava açılmasına gerek duyarsa mahkemeye sevk eder.
  • olmaz birader oyle birsey olayin oldugu yere bakan polis merkezine git durumu izah et. Mala zarar verme diye bir suc var neticede muracatini alsinlar. plakadan arac sahibine her halukarda ulasilir. bu muracaat sayesinde aracini sigortadan da yaptirabilirsin. yoksa sigorta kasko kime ne anlatacaksin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer fotoğrafını çekmediyseniz ve çevrede mobese veya herhangi bir kamera yoksa işiniz çok zor çarptığını kanıtlamanız lazım.
  • Bişey merak ediyorum, bu sorunun cevabını bir türlü bulamadım...

Varmı bilen?

Hakikaten merak ediyorum bunu...

BU ÜLKEDE POLİS NE İŞE YARIYOR?

Yan yatıp göbek yapmaktan başka...
  • Bence rusyadaki gibi her araca bir küçük kamera lazım.
    200TL civarına satılıyor. Herkes alsın rahat edin
  • Polis isteyince öyle bir buluyorki isterse çıktığı yere girsin.

Hemen polis merkezine gidecektiniz plakadan zaten hemen ulaşıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Polis isteyince öyle bir buluyorki isterse çıktığı yere girsin.

Hemen polis merkezine gidecektiniz plakadan zaten hemen ulaşıyorlar.

Arkadas da bunu diyor zaten.

POLIS ISTEMIYOR ADAMI BULMAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Bişey merak ediyorum, bu sorunun cevabını bir türlü bulamadım...

Varmı bilen?

Hakikaten merak ediyorum bunu...

BU ÜLKEDE POLİS NE İŞE YARIYOR?

Yan yatıp göbek yapmaktan başka...

Devlete güveniyor memur ya güya. Hep ezilen millet olur.
    Olaya bak kaçmışsa yakalayamayız demiş
  • Biz farklıyız,

normalde devlet,kurumlar halk için vardır.Bizde halk devlet ve kurumları için var...
  • valla bence polisi şikayet edin. polisi hangi numaradan hangi gün ve saatte aradığınızı da BİMER'e yazın. polisimizin klasik tavırları işte. hırsızlar benim eşyamı çaldıklarında da polis arkadaşlar ''şikayetçi olma, hırsız nasıl bulunacak, bulsak da bizden önce adliyeden çıkacak. şikayetçi olursan gereksiz yere uğraşır durursun'' filan diyerek beni şikayetçi olmamaya ikna etmeye çalışıyorlardı. çünkü onların biraz da işi bu. asayişi sağlamak değil, mağdur masum vatandaşları bu ülkede yaşadığına pişman etmek. mahalleden çocuklar patlayıcı maddelerle oyun oynar çocuklar yaralanır kafa göz kanar, bunlar nerede satılıyor bi baksanız dersin, sanane kardeşim bugun bayram derler. sokagınızda cocuğa çarpan apaçileri hatırlatıp artık çocuklarımızın kolu bacagı kırılmasın dersin; ana kavşaklarda 3-4 spin atıp trafiği alt üst eden apaçileri plakalarıyla beraber verirsin arkadaşlar kılını kıpırdatmaz. bu ülkede polisin işi masum vatandaşı kıstırıp ceza kesmek. hırsıza uğursuza gelince sıra masadan kalkmazlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.