Şimdi Ara

Trafikte silah göstediği kişi savcı çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Büyükçekmece’de trafikte yol verme tartışması yaşadığı sürücü Cumhuriyet Savcısı çıkan müzik şirketi sahibi Murat Zeren, ‘tehdit’ suçundan tutuklandı.

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/trafikte-tartistigi-ve-silah-gosterdigi-kisi-savci-cikti-40119708

Peki bu tür maganlara karşı işlem yapılması için illa savcı mı olmamız gerekiyor ? Bu olay bizim başımıza gelse muhtemelen ifadesi alınıp salınırdı.

Haberden bir yorum : Keşke aynı ceza, savcı karşısında olmayıp sıradan vatandaşa silah çeken kriminallere de verilebilseydi! İşte o zaman "hukuk var" derdik.

• savcı değilsen ve böyle bir olay yaşayıp şikayet edersen suçlu bile olabilirsin burası Türkiye
  • vay arkadaş bize bırak silah çekmeyi
    öldüresiye dövseler silahla yaralasalar bile kimsenin kılı kıpırdamıyor
    söz konusu savcı olunca hop tutukluyorlar
    batsın böyle adalet
  • DMustaine kullanıcısına yanıt
    Sıradan bir vatandaş olsa bırak tutuklanmayı şahitte yoksa beraat ederdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Sana silah cekildiginde silah ceken orucluysa sen bile hapis yatabilirsin. burasi turkiye

hocam ne alakası var şimdi oruçla...
  • Aynı savcılar niye normal vatandaş bu tarz şikayle kapılarını çaldığında böylesine duyarlı olmuyorlar diye soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberin altındaki yorumlarda da herkes adamı suçlamış. Savcıya gereğini yap demiş. Benim bildiğim eğerki elinizde kanıt yoksa 48 saat gözaltı süresi var, sorasında bırakılması gerekli. Suçu ispatlanmamış bi şahsı tutuklamak yanlış bi karar. Ki ya savcı adamın anlattığı gibi olmasına rağmen adama kafayı takıp yalan söylüyosa. Savcı bey yalan söylemiycek diye bi kaide mi var? Silah çekeni tasvip etmiyorum ancak onun kadar, savcıda maganda benim gözümde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sana silah cekildiginde silah ceken orucluysa sen bile hapis yatabilirsin. burasi turkiye

Farkında mısınız bilmiyorum ama zırvalıkta zirveye ulaşmışsınız. İşin daha da komiği ise bu saçmalığı beğenenler de olmuş.

• Bir de merak ettiğim, bu adam hapse atılırsa eğer, yarın öbürgun biziimde başımıza gelince emsal karar niteliğinde olabilicek mi acaba?
  • Bırakında savcı gözüyle gördüğü suçu üstelik kendine yapılan bir suçu savsın.

• oruçla ne alakası var bu olayın

içindeki pisliği dökecek başka bahane bulamayan tipler, popüler ergen sözlükçü iftiraları kasıyor yine
  • İçimin yağları eriyor şöyle haberleri gördükçe.

İnsanları tehdit eden , sopa gösteren ve her türlü trafik kuralını çiğnediği halde haklıymış gibi davrananlara inşallah ders olur.

Mesleğim , geçmişte bulunduğum görevler ve çeşitli sebepler nedeniyle bende silah taşıma ruhsatına sahibim.Lakin bu tür insanlardan korktuğum için yanımda taşımamaya özen gösteriyorum.

Belki karşısındakinin araçtan çıkmadığını görünce bela olmaz diyorum , yine bela çıkartmaya çalışıyorlar.

Eğer burada yaşanan durum savcımızın anlattığı gibiyse çok iyi olmuş , lakin yol verme kavgasında savcımız mesleğini kötüye kullandı mı acaba diye düşünmedim değil.

Oruç mevzusunu anlamadım lakin oruç tutup trafikte sıra beklememek için hak yerseniz de bozulur orucunuz unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Farkında mısınız bilmiyorum ama zırvalıkta zirveye ulaşmışsınız. İşin daha da komiği ise bu saçmalığı beğenenler de olmuş.

14 senedir milletce zirvaligin kitabini yaziyoruz. Bu mu dert oldu simdi.

• 2 yılın altı adli paraya çevrilir ama işin ucunda savcı olunca direk hapis. Biz olsak delil yetersizliğinden takipsizlik. Adaletttttt

• quote:

quote:

ülke çiftliğe dönmüş... adamın dediğine saçmalık demek daha büyük bir saçmalık bence

• Her konuyu acaba islama nasil baglarim diye kafa patlatanlar beynindeki tum hucreleri bu onemli meseleye odaklayanlar konuya damlamis.
    konu itina ile islama muslumanlara baglanmis artik konu kapanabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adam ironi yapmış anlamayanlara duyurulur.
  • O hareket bana yapıldığında aynı sonuç doğmuyorsa beni ilgilendiren bir adalet değil bu...savcının adaleti, güle güle kullansın

• quote:

quote:

quote:

Siyaset yapacaksan git siyaset sayfasında yap, orucu karıştırma, içinizdeki pisliği dökmek için bahane aramayın

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

quote:

quote:

Siyaset yapacaksan git siyaset sayfasında yap, orucu karıştırma, içinizdeki pisliği dökmek için bahane aramayın

siz hangi ülkeden bahsediyorsunuz?

orucu karıştırınca Yeni Türkiye oluyor.
    orucu karıştırmayınca Türkiye oluyor.

Türkiye'den mi bahsediyoruz Yeni Türkiye mi ?

biz içimizdeki pisliği tuvalette döküyoruz zaten, bir vakıfta okuyan 10 yaşındaki erkek çocuklarına değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.